Ne yapim cekirge aksama konusayimmi bana bak yuru gidelim bebegi sana nskil etsinler sen yat ben senin yerine calisayim desem
O ise gidip gekiyo aciliyo brn ne yapim
Onur boyle ege dusse bana bagriyo egw agliyo bana soruyo zaten fazla bunaltiyo hamileyken hic cekilmiyo kulaklarini temizledinmi poposunu sildinmi diye birdee hala soruyo erkekler ne rahat dimi
Burcucum anneme arabayla giderdim dr sorcaktim ama unuttum
Ben biraz da rahatim ya bazen alt kata ust kata cikiyorum catliyorum yoksa evde on merdiven asa on merdiven yukari
Dr gittigimde bi asa bi yukari dolaniyorux neyse
Annemde kalsam dicem iyice kopucaz birbirimizden mesafe gircek aramiza filan
Oyle iste ne kadar aglatti beni
Cemkir diyosun cekirgem
Bende istermiyim basima bunlar gelsin
Cok tesekkur edrrim yine sisirdim hepinizi
Buarqda burcu popomda igneden beze olusmus igneci oraya vurmaya calisyi bsys kanadi aciyo simdi zaten bi acimayan orasi vardi
Arkadaşlar merhaba
2 li testimin sonuçlarını aldım doktorum çok yoğun olduğundan yanında sadece 1 dk kaldım ve herşey normal dedi.Test elimde ama ben bu yazılanlardan hiçbişey anlamıyorum.Bi yardımcı olsanız herşey olması gerektiği gibi
Kombine Risk:<1:10000 Cut off değerinin altında
İkili test <1:10000Cut off değernin altında
Yaş riski 1:926
Trisomy 13/18+NT <1:10000 Cut off değerinin altında
Ne ki bunlar yaaa ???
Test sonucun cok iyi cikmis canim.gozun aydin riskiniz yok
güzel haberlerle gel inş. cnm..Cute mom bebeğinin iyi olmasına sevindim. Eşinle olan tartışmanıza gelince zor günler geçirdiğiniz için ikinizde gerginsiniz. Eminim konuşup aranızda halledeceksiniz. Bende çok heyecanlıyım kızlar. Yarın ikide dr randevum var. Yarın bu zamanlar inşallah iyi haberlerini almış olacağım bebeğimin. Bakalım cinsiyet tahmininde bulunacak mı?
Aysuncum benim kesenin yarisi kadar kanama alani vardi biliyosun bilmiyirum ama boyunu olcmemislerdi ovaldi simdi alan yanda kalmis uste degil insallah duzelir sen giddikce hep qlani kuculmusmu gordun insallah bende gittikce kuculdugunu gorurum hep
Ama o kan mutlaka akacak diyosun dimiuf
Insallah camim cok tesekkur ederim insllah kanamasiz kapanir insallah 2.98 cm tam olarak 2 mm 2 mmdir :)
Senin sonuclar ne zaman cikicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?