2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Birde bebekten iyi habermi aldik kotumu aldik dusunemiyorum bu kadst kiyamet koptuguna gore iyi haber almadik ne bilim 7 cm bebek baska bisey duymadim zaten
Egedeykende suyum azdi bastan sonradan su ikizi oldum suyum fazlaydi bakim.o zaman konu acmismiyim ne yazmisim

Cemkir diyosun cekirgem
Bende istermiyim basima bunlar gelsin
Cok tesekkur edrrim yine sisirdim hepinizi

bende evde patlıyorum evet hamilelikte yani bizim gibi riskli hamilelikte eşler birbirinden uzklaşıyor biz ayrı yataklarda yatıyoruz çünkü eşim çok dönüyo yatakta ve horluyor ben rahat edemiyorum bide biz 4 aydır nerdeyse böyleyiz bende herşeye alınıp ağlıyorum hamilelik hormonları bizi sulugöz yapıyor onlar bizim çok kırılgan olduğumuzu anlamıyolar sen yinede çok üzme kendini bebeklerimiz hissediyormuş

Buarqda burcu popomda igneden beze olusmus igneci oraya vurmaya calisyi bsys kanadi aciyo simdi zaten bi acimayan orasi vardi

Cemkir diyosun cekirgem
Bende istermiyim basima bunlar gelsin
Cok tesekkur edrrim yine sisirdim hepinizi

Geç bile kalmışsın
Yok çalışmıyorum diye seni yalnız bıraktığımı hissediyorum diyosun da
Kıymet bilen yok
O senin kadar ince biri değil, inceliği hak etmiyo o vakit
Keyfinden yatmıyosun herhalde :97:
Sadece yatmakta çözüm değil ki moral de çok önemlidir mutlaka

Arkadaşlar merhaba
2 li testimin sonuçlarını aldım doktorum çok yoğun olduğundan yanında sadece 1 dk kaldım ve herşey normal dedi.Test elimde ama ben bu yazılanlardan hiçbişey anlamıyorum.Bi yardımcı olsanız herşey olması gerektiği gibi
Kombine Risk:<1:10000 Cut off değerinin altında
İkili test <1:10000Cut off değernin altında
Yaş riski 1:926
Trisomy 13/18+NT <1:10000 Cut off değerinin altında
Ne ki bunlar yaaa ???

Buarqda burcu popomda igneden beze olusmus igneci oraya vurmaya calisyi bsys kanadi aciyo simdi zaten bi acimayan orasi vardi

o bezeler bendede dolu ya nasıl acıyolar iğne vuracak yer kalmadı ben hep pruloton depot vuruluyorum 3 güne 1 ama şişliği 1 haftadan fazla sürüyor insan ne yatabiliyo ne dönebiliyor Allah bizlere sabır versin canım ya

Cutem bebeginin iyi olmasina cok sevindim
Kanama alaninda bitecek inşallah.o alan kapanana kadar kanaman devam edebilir canim . olursa korkma emi

3 cm kanama alani bence artik tehlikeli degil ilk haftalara gore.cunku srtik bebek buyudu.ilk haftalarda bebek 2 cm iken kanama 3 cm idi.

Simdi bebek 7 cm kanama 3 cm...ileriki haftalarda bebek buyudukce o alan daha da kucuk kalacak.ama kapanana kadar kanama gelecek buyuk ihtimalle bak benim en sonki kanamada o alan kapandi demek ki o an kanama olmasi daha iyiydi. Vucut atti disari.

Bu saatten sonra birsey olmaz Allahin izniyle bebegine..dikkat ediyosun zaten yeterince de.

Uzme kendini cutem.

Son düzenleme:

Test sonucun cok iyi cikmis canim.gozun aydin riskiniz yok

Cute mom bebeğinin iyi olmasına sevindim. Eşinle olan tartışmanıza gelince zor günler geçirdiğiniz için ikinizde gerginsiniz. Eminim konuşup aranızda halledeceksiniz. Bende çok heyecanlıyım kızlar. Yarın ikide dr randevum var. Yarın bu zamanlar inşallah iyi haberlerini almış olacağım bebeğimin. Bakalım cinsiyet tahmininde bulunacak mı?

güzel haberlerle gel inş. cnm..
insan çok heyecanlanıyor değil mi

test sonuçlarınız ne kadar güzel kızlar maşallah size..çok seviniyorum adınıza gerçektende.. benim yaşadığım stresleri yaşamayın hiç biriniz hiç istemem..

inşallah benim sonucumda iyi gelir Allahım..bi iyi gelse bi öğrensem benden mutlusu yok:26::26:

Aysuncum benim kesenin yarisi kadar kanama alani vardi biliyosun bilmiyirum ama boyunu olcmemislerdi ovaldi simdi alan yanda kalmis uste degil insallah duzelir sen giddikce hep qlani kuculmusmu gordun insallah bende gittikce kuculdugunu gorurum hep
Ama o kan mutlaka akacak diyosun dimi uf

canım benim kanama alanım hep aynı boyuttaydı 2.5 cm e 2 cm idi ...ma ilk haftalarda bebekle aynı büyüklükte idi neredeyse..sonra bebek büyüdükçe orası küçük kalmaya başladı..sonrada kanamayla kapandı gitti en son çok şükür...

seninde bebek büyüdükçe orası kapanacak belki bebek baskı yapacak oraya kanama olup kapanacak seninde..kanamadan korkma bu saatten sonra cutem oranın bi şekilde kapanması gerekiyor..oda ya kanama olacak orası bitecek..yada vücut oraya kendisi kamufle edecek kapanacak..

hangisi olursa olsun yeterki orası kapansın bitsin....ama bebeğin artık büyüdü hergün de buyuyor düşük riski yok artık bence.. önemli olan oranın kapanması..iğneye ilaca devam kapanacak inş...

Son düzenleme:
Insallah camim cok tesekkur ederim insllah kanamasiz kapanir insallah 2.98 cm tam olarak 2 mm 2 mmdir :)
Senin sonuclar ne zaman cikicak

kızlar iştah durumlarınız nasıl? benim iştahım bi türlü açılmıyor mide bulantılarım nerdeyse bitti sadece sabahları oluyor artık o da kahvaltı edince geçiyor ama yemek yiyemiyorum hamilellerin iştahı çok olur diye bilirdim bende mi bi sorun var bilmiyorumki bebeği besleyemiyomuş gibi bir hisse kapılmaya başladım annemde bana hep kızıyor kuş kadar yiyorsun diyor iştahım açılsın istiyorum bildiğiniz iştah açan bi yöntem varmı :)

merhaba kızlar
yeni geldim doktordan maşallah 13.haftalık olmuşuz. Kıpır kıpırdı bebeğim eli yüzünde ayaklarını oynatıyordu
ikili test yapayımmı bu bebek şuan çok sağlıklı kötü birşey çıkarsa aldıracakmısın dedi bende asla dedim ozaman 3lü test, sakatlık ve şeker yükleme yapacağız zamanı geldiğinde dedi.
Coraspirin ve folbiol kullanıyorum şimdi de decavit verdi vitamin için corasprini de kullan dedi ama folbiol den bahsetmedi acaba onu bırakmam mı gerekiyor bilen varmı sormayı unuttum.

Insallah camim cok tesekkur ederim insllah kanamasiz kapanir insallah 2.98 cm tam olarak 2 mm 2 mmdir :)
Senin sonuclar ne zaman cikicak

doktor 10-15 güne belli olur demişti..bir haftası gitti:26: bayramın ortasında belli olur sanırım..20 si de benim doğum günüm inş.dr bana doğum günü hediyesi verir güzel haberi

Kizlar yasadigim kotu seylerin icinde bugun guzel haber aldim.Ikili testim cikti.Bi riskim yokmus.Kan degerleri falan hepsi iyi cikti.Hatta ne demir hapi ne elevit gibi ilac vermedi.Folbiole ve aspirine bide crinone jele devam dedi.Bide bebegim %90 kiz olcakmis ama %10 luk yanilma payini birakiyorum dedi.Insallah bi prensesim olucak.Ben kiz istiyodum zaten.Bu kadar derdin arasinda moral oldu bana.Allah hepimizi sıkıntılarımızdan kurtarsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…