2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Tatlim tup olsa olmasa hepimiz ayniyiz.Benide haftaya cagirdi kalp atislari icin cok heyacanliyimmm:)

Haklısın canim tup bebek dogal gebelkk hic farketmez hepsinin heyecani mutlulugu ayni.
Isteyerek bekleyerek oluyo hepside cunku..

Ama ilk gunden bhcg artislarim yolunda gitmedi.
Dr dis gebelik yada bos gebelik olabilir dedi ki 1 asilama 2.tup bebek 1 laparoskopi ameliyatı oldum sonu da pozitifi gordum derken dr boyle dedi :((

Ama kesemizi gorduk cok sukur dis degilmis...bir de bebegimi kalp atislarini duysa idim.

Hepimiz insallah o heyecsni guzelligi yasariz...

Yani kizlar tabi belirti yasamamak rahat olmak daha iyi.
Ama sanirim tup bebek olduğu için cok evhamliyim korkuyorum..kalp atisrini bi duysaydim Allahim.

6+5 olcam perşembe hesabimi gore..ve gormemiz duyamamiz gerekiyo hersey yolunda ise

Hakikaten pozitifi gormek yetmiyormuş her ani heyacan ya :)

benımde ılk oglum tüp bebek canım ben bulanmıyorum dıye korkuyordum guya bulantı saglıklı gebelık gostergesıymıs ama genede bulanmadm oyle aman aman
sureklı yattıgım ıcına rtık 2 halsızsem 4 halsız oluyordum
bende calısıyorum bulanmak ıstemıyorumcalısamıcak duruma gelmek ıstemem

Haklısın canim tup bebek dogal gebelkk hic farketmez hepsinin heyecani mutlulugu ayni.
Isteyerek bekleyerek oluyo hepside cunku..

Ama ilk gunden bhcg artislarim yolunda gitmedi.
Dr dis gebelik yada bos gebelik olabilir dedi ki 1 asilama 2.tup bebek 1 laparoskopi ameliyatı oldum sonu da pozitifi gordum derken dr boyle dedi :((

Ama kesemizi gorduk cok sukur dis degilmis...bir de bebegimi kalp atislarini duysa idim.

Hepimiz insallah o heyecsni guzelligi yasariz...

3. tüp bebek denemesınde oldu benım oglum canım senı cok ıyı anlıyorum elbette heycan heycan ama arada cok buyuk bır ayrım var herkezın bebegı kendıne kıymetlı elbettekı ama sana gore senın bebegın bır altın bır pırlantadır cok degerlıdır onca seyden sonra gelmesı kolay degıl
benım bu gebelıgımde mesela cok acık soylıyeyım ılk oglum kadar sevınmedım o mutlulugu yasamadım ılk oldugu ıcın degıl cok ugrastıgım ıcın , 2. bebegımde ugrasmadan geldıgı ıcın hala sokta oldugumu dusunuyorum ben cocukları cok severım ayırım yapacagımı sanmıyorum
ama elbette oglumdakı gıbı degıl duygularım

bende nereye gitsem diye düşünüyorum canım ilk hamileliğimde Yunus Emre hastanesi Erdem hastanesi Medipol karışık gitmiştim. Bu hamileliğimde Erdem hastanelerine olan kinimden dolayı gitmek istemiyorum diğer alternatifleri memnun olanlar varsa paylaşırsa çok sevinirim

cnm bn küçükbakkal köyde erenler hastanesıne gdyrum.3 aydır ıstanbuldayım ondan dolayı kafam karısık hangı hastane nasıl bılemıyorum :(

benımde ılk oglum tüp bebek canım ben bulanmıyorum dıye korkuyordum guya bulantı saglıklı gebelık gostergesıymıs ama genede bulanmadm oyle aman aman
sureklı yattıgım ıcına rtık 2 halsızsem 4 halsız oluyordum
bende calısıyorum bulanmak ıstemıyorumcalısamıcak duruma gelmek ıstemem

Aynen bende o durumdayim su an :))

Ben de calisiyorum bulansin istemiyorum da iste...sanki bulaninca hamile oldugumu anlayacskmisim gibi geliyo:))

biz senınle tam tamına aynıyız
uykuya duskunlugun vs varmı?

suan yok gibi, ama saat 10 da esnemeye basladım dun,
sanırım bende de uyku olacak ama ilerleyen sahfalarımda :)

birde ben kendıme saglıklı ve guzel bir hamılelık gecırecegım diye telkinlerde bulunuyorum.
bulantım olmayacak guzel guzel gecırıcem diye, ınsallah da oyle olur :)

ayy özlemcim cnm kusuruma bakma ben sana cvp yazcaktım bugun unuttum cnm ya affet beni:17::17:ben yeni üyeyim kuzum daha özelden msj atamıyorum forumda en az 50 cvp yazmam gerekıyomus:17::17:ben üsküdara daha yakınım çamlıca erdeme gıdıyorum aysegul hnmdr.um ıyı bı dr. bende tesadüfen gıttım kendısıne ole bırısı onermedı hasne hastne dolasırken bı de buraya gıdelım dedık daha musaıttı hasta sayısı gıttım bı daha bırakamadım 3yıldır gıdıyorum kendısıne cok cok memnunum benama ayse katrancıda var onada bı gıdım dedım cok metettıler ama onunda lıste tıklım tıklım oluyo anacım tamam cok ıyı dr.da doğuma gırdımıydı lıste ıyıce kabarıyo randevu bıle alsan saatınde gıremıyon kv.de dedı kı bası cok kalabalık sen kendı dr.unu bırakma dedi en ıyısı mı dedı :34::34:bende hiç bırakmadım zatii:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

masaallah cnm darısı benım basıma ınsallah bende yarın gıdıyorum inşallah bızde goruruz bebemizi:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:ustten baktı demı ben alttan bakınca cok kasılıyorum canım yanıyo:31::31:

anladım cnm ne kusuru:) bnde atsehırde oturuyorum.ama kucukbakkal koy de erenler hasatsnesıne gdyrum.doktorumdan memnunum ama ilk bebek oldugu ıcın brz endıselıyım :(

Aynen bende o durumdayim su an :))

Ben de calisiyorum bulansin istemiyorum da iste...sanki bulaninca hamile oldugumu anlayacskmisim gibi geliyo:))

ben yatıyordum ıkı seksen evde yattıkca dahada kotu oluyor canım en azından calısıyormussun kafan dagılır

yeni listemiz BDT sirasina gore yapilmistir
listeye eklenmek isteyen annis adayları lütfen özelden yazarsanız daha çabuk eklerim
Özelden yazamayan annişler alıntı yaparak yazarlarsa onlarin mesajlarını da görebilirim :34:

:62::16::49:2014 NISAN ANNELERI LISTESI:49::16: :62:

[table="width: 700, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]anne adayimiz:49:[/td]
[td]yaş:30:[/td]
[td]kaçıncı bebiş:91:[/td]
[td]şehir:72:[/td]
[td]SAT:21:[/td]
[td]BDT:emir_bebek:[/td]
[td]Bebiş cinsiyetimiz:73:[/td]
[td]Bebiş isimlerimiz :118: [/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]adenizli[/td]
[td]27[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Denizli[/td]
[td]25 Haziran[/td]
[td]01 Nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]monarosa[/td]
[td]27[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Konya[/td]
[td]26 Haziran[/td]
[td]02 Nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ikbal05[/td]
[td]33[/td]
[td]üçüncü[/td]
[td]Samsun[/td]
[td]26 Haziran[/td]
[td]02 Nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizem30[/td]
[td]29[/td]
[td]ilk[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]27 haziran[/td]
[td]03 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fefilifa[/td]
[td]28[/td]
[td]ilk[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]29 haziran[/td]
[td]04 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ozlem1034[/td]
[td]22[/td]
[td]ilk[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]28 haziran[/td]
[td]04 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysunay[/td]
[td]30[/td]
[td]ilk[/td]
[td]?[/td]
[td]02 temmuz[/td]
[td]05 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]avare34[/td]
[td]23[/td]
[td]ilk[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]30 haziran[/td]
[td]06 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]acelyaa[/td]
[td]26[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Konya[/td]
[td]01 temmuz[/td]
[td]07 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]golge_cicegi[/td]
[td]30[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]02 temmuz[/td]
[td]08 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kimim85[/td]
[td]28[/td]
[td]ilk[/td]
[td]?[/td]
[td]02 temmuz[/td]
[td]08 Nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]rampapam[/td]
[td]25[/td]
[td]ilk[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]02 temmuz[/td]
[td]09 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]priori[/td]
[td]28[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]02 temmuz[/td]
[td]09 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]beyaz melek[/td]
[td]30[/td]
[td]ikinci[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]04 temmuz[/td]
[td]10 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]kelebekkalbim[/td]
[td]22[/td]
[td]ilk[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]04 temmuz[/td]
[td]11 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]skyangel35[/td]
[td]34[/td]
[td]ilk[/td]
[td]izmir[/td]
[td]05 temmuz[/td]
[td]12 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]oslemcosk[/td]
[td]31[/td]
[td]ilk[/td]
[td]mersin[/td]
[td]05 temmuz[/td]
[td]12 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]svcn83[/td]
[td]30[/td]
[td]ilk[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]05 temmuz[/td]
[td]12 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]selin2011[/td]
[td]32[/td]
[td]ikinci[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]06 temmuz[/td]
[td]12 nisan [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]yarem21[/td]
[td]36[/td]
[td]ikinci[/td]
[td]?[/td]
[td]06 temmuz[/td]
[td]13 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cutemom[/td]
[td]26[/td]
[td]ikinci[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]11 temmuz[/td]
[td]17 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]kircicegi48[/td]
[td]29[/td]
[td]ilk[/td]
[td]?[/td]
[td]11 temmuz[/td]
[td]17 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Minel[/td]
[td]34[/td]
[td]ilk[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]11 temmuz[/td]
[td]17 Nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gecebahcesi[/td]
[td]36[/td]
[td]ikinci[/td]
[td]?[/td]
[td]15 temmuz[/td]
[td]21 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

öncelikle merabalar inş. bebişini sağlıkla kucağına alırsın kısmet olursa bende sızın topikte olacağım ama 3 kez düşük yaşadığım için şimdilik cesaret edemiyorum ama ınş. en kıısa zamanda yanınızda olurum bu arada sana vereceğim link e gir ve kazen msj yaz ve topiği devral canım cunku hem böyle tüm arkadaşlar için zor olur hemde ilk sayfada herşeyi paylaşabılırsın mesela ciciler linkini kilo takıbı lınkını ultrason vs. vs. kazene ben 2014 nısan topiğini devralmak ıstıyorum dersen otomatık sana geçer hem listeyı cok rahat yaparsın daha önce bende ocak topiğini yapıyordum düşük yapınca sayfayı başka arkadaşa devrettim

http://www.kadinlarkulubu.com/private.php?do=newpm&u=5

http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=5

bu 2 lınkten de ulaşırsın :34: en kısa zamanda görüşmek uzere her konuda yardımcı olurum

Son düzenleme:
suan yok gibi, ama saat 10 da esnemeye basladım dun,
sanırım bende de uyku olacak ama ilerleyen sahfalarımda :)

birde ben kendıme saglıklı ve guzel bir hamılelık gecırecegım diye telkinlerde bulunuyorum.
bulantım olmayacak guzel guzel gecırıcem diye, ınsallah da oyle olur :)
ebnde dun o saatlerde uyuklamaya basladım canım servıstete uyudum eve gıdıne 30 dk daha uyudum :) haha bende hep oyle dusunuyorum her gun mutlaka dus alıyorum
sonra losyon suruyorum yuzumu bır bıtksıel sabunla yıkıyorum gul suyu ıle sılıp losyonu yuzumede vuruyorum
sacıma uyuzume gozume bakım yapıp duruyorum :)

kızlar bende cuma günü dr gidicem sanırım 6+2 olucak ..kalp atışı duyulur mu sizce

Mutlak duyulur hayırlısı ıle

Cutemon canim ne guzel 2.bebegin surpriz yapmis sana :)

Insallah bize de 2.bebegimiz surpriz yapar..ne guzel bi duygudur kimbilir:16::nazar:

Cutemon canim ne guzel 2.bebegin surpriz yapmis sana :)

Insallah bize de 2.bebegimiz surpriz yapar..ne guzel bi duygudur kimbilir:16::nazar:

İnşallah canım ben alıstıghım ıcın ugrasmaya sasırdım ben zaten o kadar tedavıden sonra normal yollarla cocuk sahıbı olmanın neredeyse ımkansız oldugunu dusunuyordum gercekten

eskı doktorlarım duysalar sevıncten havalara ucarlar ama onlara gıdecekb ır butce ayıremıyorum suanda 350 tl muaynesı :) dogumda 6- 6.500 arasında cıkmıstıkı oda ındırımlı halıydı

Yok estağfurullah ger ne kadar Mart sonu göstersede geç döllenmeden dolayı 2 Nisan gb BDT
tamam cnm eklerim tekrar :34:
öncelikle merabalar inş. bebişini sağlıkla kucağına alırsın kısmet olursa bende sızın topikte olacağım ama 3 kez düşük yaşadığım için şimdilik cesaret edemiyorum ama ınş. en kıısa zamanda yanınızda olurum bu arada sana vereceğim link e gir ve kazen msj yaz ve topiği devral canım cunku hem böyle tüm arkadaşlar için zor olur hemde ilk sayfada herşeyi paylaşabılırsın mesela ciciler linkini kilo takıbı lınkını ultrason vs. vs. kazene ben 2014 nısan topiğini devralmak ıstıyorum dersen otomatık sana geçer hem listeyı cok rahat yaparsın daha önce bende ocak topiğini yapıyordum düşük yapınca sayfayı başka arkadaşa devrettim

http://www.kadinlarkulubu.com/private.php?do=newpm&u=5

http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=5

bu 2 lınkten de ulaşırsın :34: en kısa zamanda görüşmek uzere her konuda yardımcı olurum
ay cok teskkur ederim cnm bende kazene ulasip bu listeyi ilk sayfada paylasirmisin diyecektim iyi oldu bu cok mersi

günaydınnn güzel bir gün olsun inşallah...

ben biraz rahatlamış gibiyim...kesemizi bebişimizi ve kalp atışlarını duyduk doktorum herşey yolunda dedi ben de daha rahatım artık..
zaman zaman ağrım oluyor karnımda.. bulantım yok sayılır zaman zaman karnım çok acıkınca tuhaf oluyor midem o kadar..
az ve sık beslenmeye özen gözteriyorum şeker un hamurişi aburcuburu çıkartırsak hayatımızdan önemli bir kilo sorunu olmaz diye düşünüyorum..

ben kalp atışlarımı 5+4 te duydum çok şükür..darısı başınıza...birdahaki kontrolum önemli bişey olmazsa 15 gun sonra...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

beyaz melek neden 15 gun sonra 4 hafta aralıklarla verıyorlar normalda kontrolleri

https://www.markafoni.com/product/disney-38/all/

buradan bebısıme bıseyler baktım alasım geldı almadım
benım oglanın odası wınne the pooh duvar kagıtlı yatak ortusu vs vs
yenı bebısınde odası orada olacak 2 aylıkken ayrııcam odasını abısının yanına gıdıcek
abısının yatak ortulerının battanıyelerının aynısının bebek ıcın olanlarınıa lıcam ınsallah
cok para lazım c oooooooooooook

Kızlar ne olacak bu özel hastahene işleri 200% zam yapacaklarmış yandık vallahi bunun her ay kontrolü var doğumu var.
Ben kendimce bazı tahllleri doktorumla konuşup doğum hastahensinde yaptıracağım.

Back
X