2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar ne olacak bu özel hastahene işleri 200% zam yapacaklarmış yandık vallahi bunun her ay kontrolü var doğumu var.
Ben kendimce bazı tahllleri doktorumla konuşup doğum hastahensinde yaptıracağım.

kadınlarad abıre kolaylık saglmaya calısıyor devlet
valal aynen oyle benz aten tahlıllerımı devlette yaptırıcam
ama ıkılı testler ayrıntılı usg mecburen
benım gıdecegım doktorun muaynesı sgk karsılamıs halı 40 tl

dogumda 1000 lıra gıbı bısey sanırım sezeryan

Toprak inş. Bebegin gorulur duyulur canim.guzel haberin gelsin ins.

canım Amin inşallahhhh..hepimizin inşallahh tıkır tıkır sağlıklı gebelikleri olur ,yazarız buraya ana ve an.. Hakikaten iş gebe kalmakla bitmiyo her dönem ayrı bir heyacan..Çok şükür..
günaydınnn güzel bir gün olsun inşallah...

ben biraz rahatlamış gibiyim...kesemizi bebişimizi ve kalp atışlarını duyduk doktorum herşey yolunda dedi ben de daha rahatım artık..
zaman zaman ağrım oluyor karnımda.. bulantım yok sayılır zaman zaman karnım çok acıkınca tuhaf oluyor midem o kadar..
az ve sık beslenmeye özen gözteriyorum şeker un hamurişi aburcuburu çıkartırsak hayatımızdan önemli bir kilo sorunu olmaz diye düşünüyorum..

ben kalp atışlarımı 5+4 te duydum çok şükür..darısı başınıza...birdahaki kontrolum önemli bişey olmazsa 15 gun sonra...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Maşallah canım..hadi bakalım ..

günaydınnn güzel bir gün olsun inşallah...

ben biraz rahatlamış gibiyim...kesemizi bebişimizi ve kalp atışlarını duyduk doktorum herşey yolunda dedi ben de daha rahatım artık..
zaman zaman ağrım oluyor karnımda.. bulantım yok sayılır zaman zaman karnım çok acıkınca tuhaf oluyor midem o kadar..
az ve sık beslenmeye özen gözteriyorum şeker un hamurişi aburcuburu çıkartırsak hayatımızdan önemli bir kilo sorunu olmaz diye düşünüyorum..

ben kalp atışlarımı 5+4 te duydum çok şükür..darısı başınıza...birdahaki kontrolum önemli bişey olmazsa 15 gun sonra...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Yarın benimde kontorolüm var 6 haftaya giricem sormak istediğim ulturasyonla nerden baktılar karından görebilirler mi acaba

beyaz melek neden 15 gun sonra 4 hafta aralıklarla verıyorlar normalda kontrolleri

https://www.markafoni.com/product/disney-38/all/

buradan bebısıme bıseyler baktım alasım geldı almadım
benım oglanın odası wınne the pooh duvar kagıtlı yatak ortusu vs vs
yenı bebısınde odası orada olacak 2 aylıkken ayrııcam odasını abısının yanına gıdıcek
abısının yatak ortulerının battanıyelerının aynısının bebek ıcın olanlarınıa lıcam ınsallah
cok para lazım c oooooooooooook

canım bnim doktorumun kontrolleri 15 gunde bir...
ben bu ara çok sık gittim nerdeyse 2-3 gundebir kalp atışını duydum rahatladım şimdi 15 gun sonra ya gel dedi..canın sıkılırsa daha da erken gelebilirsin dedi :)))

kızlar rüyamda kızım olduğunu gördüm kız bebek doğurdum :)))
hayır olsun bakalımm
kızımda hamileyken hep erkek bebek doğum yapıyordum ve hep erkek bebek gördüm hiç kız görememiştim..
bunda da ilk kez bebekli rüya gördüm ve kızım olduğunu gördüm..
bakalım kızım mı yolda rüyam ters mi yine...

herkese slm bayram tatılı bizde uzun sürdü acayip gezdik ankaradaydık yenı doktorumuza gittik cok iyi bi kadındı ilginç bi vaka olduğumuzu söyleedi kalp atışlarını duyduk iğnemizi verdi kesin kullancaksın başka yolu yok dedi akraba evliliğinizde düşüklere bi etken pıhtılaşmada etken dedi duaya ihtiyacı var yapılacak başka bişey yok iğneden başka dedi kalbimiz gümgüm atıyodu :nazar::nazar: sadece 1gün geriden gelıyodu adetim düzensiz olduğu için bidahaki kontrol 15 gün sonra sık görmem lazım dedi bizde arabamız var eşiminde kendi işi gelıp gitme sorun değil dedim haftaya ctesi gitcez bidaha:21::21:
muayne ücretleri konuşulmuş corumda doktorum devlet hastanesinde ankardaki muaynehane ücreti 190 lira anlaşmalı labaratuarı var cok ucuz bi yer 3 4 tane tahlıl berdik 48 lira tuttu corumda özel hastanede testin tekını 50 liraya yaptırmıştık o yüzden şaşırdık ayda 1 kere ücret verip 2 kere gitcez $120.webp

kadınlarad abıre kolaylık saglmaya calısıyor devlet
valal aynen oyle benz aten tahlıllerımı devlette yaptırıcam
ama ıkılı testler ayrıntılı usg mecburen
benım gıdecegım doktorun muaynesı sgk karsılamıs halı 40 tl

dogumda 1000 lıra gıbı bısey sanırım sezeryan

Ben henüz daha doğum fiyatlarını sormadım bile. Bakalım ne diyecekler bilmiyorum. Şimdilik doktorumun muaynesi 38 tl yeni yapılan zamlarla bu fiyat 90 a çıkabiliyor. Artık ara ara kendi doktoruma bazende devlete gidicem. Gerçe Doğum hastahensinde de gayet iyi bir doktor buldum kendime ama özelde doğum yapamaya niyet ettiğim için arada sırada özel hastahenin doktorunada gitmem gerekiyor.

Kızlar ne olacak bu özel hastahene işleri 200% zam yapacaklarmış yandık vallahi bunun her ay kontrolü var doğumu var.
Ben kendimce bazı tahllleri doktorumla konuşup doğum hastahensinde yaptıracağım.

ne diyorsun yaaa puf nereden duydun cnm?

herkese slm bayram tatılı bizde uzun sürdü acayip gezdik ankaradaydık yenı doktorumuza gittik cok iyi bi kadındı ilginç bi vaka olduğumuzu söyleedi kalp atışlarını duyduk iğnemizi verdi kesin kullancaksın başka yolu yok dedi akraba evliliğinizde düşüklere bi etken pıhtılaşmada etken dedi duaya ihtiyacı var yapılacak başka bişey yok iğneden başka dedi kalbimiz gümgüm atıyodu :nazar::nazar: sadece 1gün geriden gelıyodu adetim düzensiz olduğu için bidahaki kontrol 15 gün sonra sık görmem lazım dedi bizde arabamız var eşiminde kendi işi gelıp gitme sorun değil dedim haftaya ctesi gitcez bidaha:21::21:
muayne ücretleri konuşulmuş corumda doktorum devlet hastanesinde ankardaki muaynehane ücreti 190 lira anlaşmalı labaratuarı var cok ucuz bi yer 3 4 tane tahlıl berdik 48 lira tuttu corumda özel hastanede testin tekını 50 liraya yaptırmıştık o yüzden şaşırdık ayda 1 kere ücret verip 2 kere gitcez Eki Görüntüle 777548

hayırlısı ile inşallah alırsınız kucağınıza, bazı doktorlarda çok korkutuyorlar muayeneyi ihmal etmeyin diye düzenli gitmek zaten en iyisi

muayne ücretleri konuşulmuş corumda doktorum devlet hastanesinde ankardaki muaynehane ücreti 190 lira anlaşmalı labaratuarı var cok ucuz bi yer 3 4 tane tahlıl berdik 48 lira tuttu corumda özel hastanede testin tekını 50 liraya yaptırmıştık o yüzden şaşırdık ayda 1 kere ücret verip 2 kere gitcez Eki Görüntüle 777548

Gozun aydin canim:16:..darisi başımıza inşallah.
Clexane mi verdi dr..kacligini kullaniyorsun.

Bir de ankarada nereye gittin memnun kaldi nmi..

Ben de su an ankaradayim ve burada dr gidiyorum..tatil bitince karabuke devam.ama gene ankaraya gelicem onmli testler icin.
Ama hala cime sinen bir yer bulamadim..sen neresi dr kim.
Bu arada corumda cok akrabam vsr benim abimler.tryzem dayim anene babane :))bizde geliriz sık sık. .

Son düzenleme:
kızlar rüyamda kızım olduğunu gördüm kız bebek doğurdum :)))
hayır olsun bakalımm
kızımda hamileyken hep erkek bebek doğum yapıyordum ve hep erkek bebek gördüm hiç kız görememiştim..
bunda da ilk kez bebekli rüya gördüm ve kızım olduğunu gördüm..
bakalım kızım mı yolda rüyam ters mi yine...

cın takvımı rus takvımı ıste son olarak forumdakı kan degısımınden baktılar banada erkek cıkıyor

Ben henüz daha doğum fiyatlarını sormadım bile. Bakalım ne diyecekler bilmiyorum. Şimdilik doktorumun muaynesi 38 tl yeni yapılan zamlarla bu fiyat 90 a çıkabiliyor. Artık ara ara kendi doktoruma bazende devlete gidicem. Gerçe Doğum hastahensinde de gayet iyi bir doktor buldum kendime ama özelde doğum yapamaya niyet ettiğim için arada sırada özel hastahenin doktorunada gitmem gerekiyor.

buradan bır arkadasımız devlette calısıyor ve kendısı gebe degıl genede ozel doktorlara gıdıyor asıstanların elınde otturuyolar adamı dıyor o yuzden kuzenım devlette dr olmasına ragmen ozel olacak
ama bızımkı 10 gun kontrol suresı uyanı ayda 2 kere gıdersem 80 tl senın hesabına gore 160 tl verecegım
testlerı ıse kesınlıkle devlette yaptırıcam
sen nereden duydun gazetedemı cıktı?
benım gıdecegım yerı ben buradan arastırdım 2012 500 tl ımıs sezeryan bızım aıle dostumuz adam yengemın ıkı dogumuda orada oldu sımdı olsa olas 1000 dıyoruma ma bız tanıdık oldugumuz ıcın bızede 500 fılan alır muhtemelen

Back
X