Allah esmer dürtülme emi çok güldüm valla gece gece
ne alakası varki ... bu konuda ispatlanmış bişey olduğunu zannetmiyorum :) ilk defa duyuyorum böyle bişeyi
herkese iyi bayramlar
çatlaklar için mustelanın kremini kullanıyorum 2 tane almıştım onlar bitince lierac da denicem, bu arada benim tenim inanılmaz kurudu yaa, göbüşüme göğüslerime falan her gün sürüyorum pul pul derim dökülüyo resmen :26:
Herkese hayırlı huzurlu mutlu güzel sabahlar güzel bayramlar kızlaaar
Kurbanlarımız vesilesiyle Rabbimize bir adım daha yaklaşabilmek ümidiyle ...
KURBANLARIMIZ KABUL, BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN ...
İnşallah bi dahaki bayrama bebişlerimiz kucağımızda olsun
hayırlı bayramlar dilerim hepinize...oğlum dün penisilin yapıldı..azıcık gözünü açtı..5 güne tamamlayacağız...aslında cute nasıl diye girmiştim ama haber yok sanırım
Iyi bayramlar kizlar yine kanamaliyim
Hic halim yok surekli basim donup midem bulaniyor surekli uyumak iatiyorum yogun kamamam olursa bebegim alinacak cunku hayatim riske girecekmis
Bircu ozel hastane dr bebrk yasasada 25 haftalikta olsa kanaman surekli boyle yogun olursa benegi almak zorundayiz drdi cunku senin hayati riskin olusuyor dedi simdiyr kadar 3 kere buyuk kanama gecirdim 2 si ayni gundu paxar oglen ve gece iste sonuncular cok belirsiz hersey
Bircu ozel hastane dr bebrk yasasada 25 haftalikta olsa kanaman surekli boyle yogun olursa benegi almak zorundayiz drdi cunku senin hayati riskin olusuyor dedi simdiyr kadar 3 kere buyuk kanama gecirdim 2 si ayni gundu paxar oglen ve gece iste sonuncular cok belirsiz hersey
rüyan hayır olsun canım cinsiyeti henüz kesinleşmedi ama dr erkeğe benzetmişti belkide rüyandaki gibi kızdır hakkımızda hayırlısı olsun pazartesi dr gidicem eğer kesinleşirse cinsiyeti hemen yazarım buraya öğrenirsin :) ara ara kanamam oluyo canım daha tam olarak kesilmedi ah keşke tamamen kesilip bitse bizde rahat etsek...
Allah yardımcın olsun canım inş. kanamaların biter sürekli yat sadece wc ye kalk hiçbişey yapma plesanta zamanla yukarı çıkıyormuş inş. seninkide yukarı çıkmaya başlar sen dua etmeyi unutma bende migren dolayısıyla kafayı yemek üzereyim sürekli baş ağrım tutar oldu bugunde başım ağrıyor bilgisayarı zor açtım seni merak ettim bi girip bakayım dedim bayramda zehir oldu bana napalım katlanıcaz başa gelen çekilir Allah daha beterinden saklasın