2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
cute
yazdıklarını okuyunca üzülüyorum, keşke elimizden bişey gelse, sadece dua edebiliriz....bu bebek çok inatçı çıktı bak bu kadar kanamaya rağmen hala duruyo yerinde, doğuma kadar dayanır gibi geliyo

gece hiç uyumadım, oğlanın ateşi bi düştü bi çıktı, bişey yiyememesinin sebebi belli oldu, ağzı aft dolu, su bile içemiyor, ilacı da kusuyo, mide boş ya dokunuyo herhalde, tekrar dra götürücem, serum takarlar belki,neredeyse baygın halde yatıyo kuzum

Insallah fatos
Allah da buyuk acilardan esirgesin bixi

Insallah fatos
Allah da buyuk acilardan esirgesin bixi

Kizlar dum gece cok cok kanamam oldi bu kadar hoc olmsmisyi sok icindr hasyaneye geldik yatis yapildi dusuk yapiyorum diye rahim agzina bakildi kapali
Cok korkuyorum eve gitmek nile isyemiyorum

ya bu kadar kanama nerden geliyor canım ya rahim ağzın kapalı olduğuna göre düşük yapmıyorsun ama bu kadar şiddetli kanama olmasına doktor ne diyor? şuan hastanedemisin yatışmı yaptılar?

Çok sağol canım =)
Örgü değil..
Etamin kumaş üzerine işleme bu..
kanaviçe deniyor hatta..
Örneklerine bakabilirsin =)

Kizlar dum gece cok cok kanamam oldi bu kadar hoc olmsmisyi sok icindr hasyaneye geldik yatis yapildi dusuk yapiyorum diye rahim agzina bakildi kapali
Cok korkuyorum eve gitmek nile isyemiyorum

Geçmiş olsun canım. İnşallah düzelirsin, söyleyecek birşey de bulamıyorum. Dualarım seninle...

Hepinize hayırlı bayramlar arkadaşlar. Allah kurbanlarınızı kabul etsin

cutemom mesaj kutunu temizlermisin canım. mesaj atamıyorum sana.

kızlar siz karnınız için çatlak önleyici bişey kullanmaya başladınızmı?
ben eşime bebe yağı aldırmıştım ama içinde papatya ve lavanta yağı varmış
hamilelikte rahim kasıcı etkileri olabiliyomuş
onun için onu kullanmayı düşünmüyorum
acaba badem yağı, susam yağı, portakal yağı ve havuç yağı
gibi yağ karışımı kullananar var mı?

Ellerine sağlık.Ne güzel beceriklisin hiç bilmem bu işleri.Bebiş çok şanslı.Birde kızım olacak kısmetse yavrum benden yana şanssız:)
Çok teşekkür ederim canım...
Kolay aslında seni de teşvik edeyim sende yap =)
Allah meleğini sana bağışlasın..

Canım çok geçmiş olsun.
Götür derim doktora yavrucak daha fazla acı çekmesin..
İğrenç bir şeydir aft..
İnşallah hemen düzelir..

Son düzenleme:

Canim ben daha baslamadim ama kullanicam doktor bi urun verdi reklam fln olmazsa yaziyim..onumuzdeki hfta baslicam

Yine kan yine kan..ahh bebeğim bidogsan..

Gecmis olsun canim simdi nadildiniz

bayramınız mubarek olsun canlar

Seninde bayrsmin kutlu olsun csnimm

Plesanta privamisim + bebegin suyu az
Bu kanamalar plesantanin asagida olmasindanmis dun oldu nugun ve yarinda olursa veya olsaulydi bebek yasa bile seni onemser gebeligi sonlandiririz
Bol su icicen baskada bisey yok drdi ama plesanta priva olup dogutan var dedim bi suru oda ama onlar 24 haftaya kadar kanamiyor sen neredeyse 2 auliktan beri kaniyosun dedi
1 ay daha mualalta gebeligin dedi

Bi turlu rahatliyamiyoruz yani

allah yardımcın olsun canım, inan yazdıklarını okudukça çok üzülüyorum...umarım artık güzel haberler alırız, dualrım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…