Bebek icinde boylu boyumca yatamiyor iste canim
Kizlar dum gece cok cok kanamam oldi bu kadar hoc olmsmisyi sok icindr hasyaneye geldik yatis yapildi dusuk yapiyorum diye rahim agzina bakildi kapali
Cok korkuyorum eve gitmek nile isyemiyorum
ellerine sağlık çok güzel olmuş rabbim iyi günlerde kullandırmayı nasip etsin bunu nasıl yaptın bende istiyorum battaniye yapmak tunus işi dedikleri tek şişlemi ördün şirineyi sonramı işledin çok güzel olmuş bende netten örnek bakıyordum bana fikir olur:))
Kizlar dum gece cok cok kanamam oldi bu kadar hoc olmsmisyi sok icindr hasyaneye geldik yatis yapildi dusuk yapiyorum diye rahim agzina bakildi kapali
Cok korkuyorum eve gitmek nile isyemiyorum
Çok teşekkür ederim canım...Ellerine sağlık.Ne güzel beceriklisin hiç bilmem bu işleri.Bebiş çok şanslı.Birde kızım olacak kısmetse yavrum benden yana şanssız:)
Canım çok geçmiş olsun.gece hiç uyumadım, oğlanın ateşi bi düştü bi çıktı, bişey yiyememesinin sebebi belli oldu, ağzı aft dolu, su bile içemiyor, ilacı da kusuyo, mide boş ya dokunuyo herhalde, tekrar dra götürücem, serum takarlar belki,neredeyse baygın halde yatıyo kuzum
Insallah fatos
Allah da buyuk acilardan esirgesin bixi
Yine kan yine kan..ahh bebeğim bidogsan..
kızlar siz karnınız için çatlak önleyici bişey kullanmaya başladınızmı?
ben eşime bebe yağı aldırmıştım ama içinde papatya ve lavanta yağı varmış
hamilelikte rahim kasıcı etkileri olabiliyomuş
onun için onu kullanmayı düşünmüyorum
acaba badem yağı, susam yağı, portakal yağı ve havuç yağı
gibi yağ karışımı kullananar var mı?
bayramınız mubarek olsun canlar
Plesanta privamisim + bebegin suyu az
Bu kanamalar plesantanin asagida olmasindanmis dun oldu nugun ve yarinda olursa veya olsaulydi bebek yasa bile seni onemser gebeligi sonlandiririz
Bol su icicen baskada bisey yok drdi ama plesanta priva olup dogutan var dedim bi suru oda ama onlar 24 haftaya kadar kanamiyor sen neredeyse 2 auliktan beri kaniyosun dedi
1 ay daha mualalta gebeligin dedi
Bi turlu rahatliyamiyoruz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?