benimde eşim polis.bizde yozgat/akdağmadenindeydik temmuzda aydına tayin olduk.sivası iyi bilirim.sivasın merkezinde misin?anadolu hastanesine mi gidiyorsun?
Canim ben daha baslamadim ama kullanicam doktor bi urun verdi reklam fln olmazsa yaziyim..onumuzdeki hfta baslicam
Gecmis olsun canim simdi nadildiniz
Seninde bayrsmin kutlu olsun csnimm
Plesanta privamisim + bebegin suyu az
Bu kanamalar plesantanin asagida olmasindanmis dun oldu nugun ve yarinda olursa veya olsaulydi bebek yasa bile seni onemser gebeligi sonlandiririz
Bol su icicen baskada bisey yok drdi ama plesanta priva olup dogutan var dedim bi suru oda ama onlar 24 haftaya kadar kanamiyor sen neredeyse 2 auliktan beri kaniyosun dedi
1 ay daha mualalta gebeligin dedi
Bi turlu rahatliyamiyoruz yani
Plesanta privamisim + bebegin suyu az
Bu kanamalar plesantanin asagida olmasindanmis dun oldu nugun ve yarinda olursa veya olsaulydi bebek yasa bile seni onemser gebeligi sonlandiririz
Bol su icicen baskada bisey yok drdi ama plesanta priva olup dogutan var dedim bi suru oda ama onlar 24 haftaya kadar kanamiyor sen neredeyse 2 auliktan beri kaniyosun dedi
Ellerine sağlık.Ne güzel beceriklisin hiç bilmem bu işleri.Bebiş çok şanslı.Birde kızım olacak kısmetse yavrum benden yana şanssız:)
Kızlar 4 yıl önce falan rahimağzımda yara vardı.yakıldı.Hamile kalmadan önce falan bakıldı sorun yoktu Allaha şükür.Fakar bu rahimağzı yetmezliğine falan sebep olur mu?Var mı yaktırdıktan sonra sağlıklı doğum yapan?Birde bir ay önce falan doktorum tekrar baktı hafif yara açılmış ama sorun değil demişti.
Canım benim geçmiş olsun.Bizim topikte mi bu kadar çok oldu yoksa heryerde mi bilmiyorum.Çok fazla kanaması olan olduAllah yardımcımız olsunn..
Kızlar vajinanızda yani ne bilim içte gibi de baskı hissediyor musunuz??
ay vajinal değil de ben iki gündür kalçama giren acıdan topallıya topallıya yüyüyorum. oturunca kalkamıyorum kızlar bu ağrıyı çeken var mıönceliikle problemi olan arkadaşlara geçmiş olsun...vajinada bende hissediyorum ama ağrımı acımı anlamadım ozellikle oturdukdan sonra ayağa kalkınca hissediyorum.sanki bir yer agrıyor gibi ama tam anlam konduramadım.sizinde mi oyle oluyor acaba:2:
cnm bnim ki de kiz :) cin takvimi bio bilmem ne hicbiri tutmadi :)) adini Ayse koyucam kismetse. Ama 2 li test canimi sikti. Ense kalinligi falan normal. Ama 2 li testte down 1/475 sinir 1/250 ve alti olursa risk grubu benimki dusuk risk grubu ama sinirdan cok uzak degil 1/1000 falan degil mesela cnm cok sikildi ama toparlamaya calisiyorum kendimi 4lu falan yaptirmiycam Rabbim bana boyle sinav verecekse katlanirim esimde boyle dusunuyor. Senin degerler nasil, off ne zor gecti gebeliklerimiz tadini cikaramadik... Olsun buna da sukur...Iyi bayramlar cnm opuyorum seni de kizini da:)
ay vajinal değil de ben iki gündür kalçama giren acıdan topallıya topallıya yüyüyorum. oturunca kalkamıyorum kızlar bu ağrıyı çeken var mı
kuyruk sokumunda ağrı var mı canım benim o da çok sıkıntı çıkartıyorBende de var aynsi..
Outurup kalktım nca yürümeye baslayinca oluyo.
Hareketsiz kalmamamiz lazim artik sanirim yoksa halim kotu.
Hergun yuruyus sart oldu.
kızlar siz karnınız için çatlak önleyici bişey kullanmaya başladınızmı?
ben eşime bebe yağı aldırmıştım ama içinde papatya ve lavanta yağı varmış
hamilelikte rahim kasıcı etkileri olabiliyomuş
onun için onu kullanmayı düşünmüyorum
acaba badem yağı, susam yağı, portakal yağı ve havuç yağı
gibi yağ karışımı kullananar var mı?
kuyruk sokumunda ağrı var mı canım benim o da çok sıkıntı çıkartıyor
yaz canım ismini sorun olmaz ben kremi içeriğinde kimyasallar olduğu için pek kullanmak istemiyorum ama doktorun sana ne önerdiğini merak ettim
İNATCİ KECİ yi face gurubuna cagiriyor diye atmislar daha da cirkini kiz daha yeni hamis ama sanki gecen senede hamismis gibi mayis anneleri facesini o acmis gibi gosterdiler cok ayipKimi atmislar siteden sila
Canım o bebeğin yiyecek ekmegi içecek suyu varsa saglıkla gelecektir dünyaya Allah yardımcınız olsun..Plesanta privamisim + bebegin suyu az
ay vajinal değil de ben iki gündür kalçama giren acıdan topallıya topallıyya yüyüyorum. oturunca kalkamıyorum kızlar bu ağrıyı çeken var mı
kuyruk sokumunda ağrı var mı canım benim o da çok sıkıntı çıkartıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?