2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
iyi bayramlar güzel anneler
sizleri telefondn takip edebiliyorum.yazması zor oluyor.
kanaması olan arkadaşım çok geçmiş olsun rabbim hayırlısını versin
duadan başka elimizden bişey gelmiyor.ben iyiyim bulantılarım azaldı.
bayramdan sonra bebişi görmeye gidicez.
bu arada bebişini hisseden var mı aramızda.
ben sanki hissediyo gibiyim.sonra yokya diyorum.daha küçücük
diyorum.

benimde eşim polis.bizde yozgat/akdağmadenindeydik temmuzda aydına tayin olduk.sivası iyi bilirim.sivasın merkezinde misin?anadolu hastanesine mi gidiyorsun?

ayy canım benim ya ben bayadır giremiyodum hafiften grip olacak gibi oldum da :2: .... sizde mi sivasta görev yaptınız ? evet merkezdeyim hatta biliyosanız kümbette oturuyorum :) ve başka özel hastane olmadığı için malesef anadolu hastanesine gidiyorum ..

Canim ben daha baslamadim ama kullanicam doktor bi urun verdi reklam fln olmazsa yaziyim..onumuzdeki hfta baslicam

Gecmis olsun canim simdi nadildiniz

Seninde bayrsmin kutlu olsun csnimm

yaz canım ismini sorun olmaz ben kremi içeriğinde kimyasallar olduğu için pek kullanmak istemiyorum ama doktorun sana ne önerdiğini merak ettim

canım hala hastanedemisin? o zman sen hiç kalkmicaksın sadece wc gideceksin çünkü plesanta aşağıda olunca hareket etmenle bile kanama yapabiliyor diye biliyorum Allah şifa ve sabır versin çok zor biliyorum hem psikolojik hemde fiziksel olarak zor bir dönmeden geçiyorsun sana bunları söyleyen doktor devlet hastanesimi özelmi? bebek yaşıyorken nasıl alıcaklarmış olurmu öyle şey ya bence devlettede bi görün derim bu özel hastanelere güven olmaz para almak için seni kürtaja yönlendirebilirler dikkatli ol

cnm bnm Allah yardimcin olsun, valla ben de bir turlu tadini cikaramadim hamileligimin asla isyan etmiyorum bi rahatlasak bebislerimizin tadini cikarsak, bu gunler gecer emzirdigimiz gunleri goruruz insallah. Hayirli bayramlar diliyorum

cnm bnim ki de kiz :) cin takvimi bio bilmem ne hicbiri tutmadi :)) adini Ayse koyucam kismetse. Ama 2 li test canimi sikti. Ense kalinligi falan normal. Ama 2 li testte down 1/475 sinir 1/250 ve alti olursa risk grubu benimki dusuk risk grubu ama sinirdan cok uzak degil 1/1000 falan degil mesela cnm cok sikildi ama toparlamaya calisiyorum kendimi 4lu falan yaptirmiycam Rabbim bana boyle sinav verecekse katlanirim esimde boyle dusunuyor. Senin degerler nasil, off ne zor gecti gebeliklerimiz tadini cikaramadik... Olsun buna da sukur...Iyi bayramlar cnm opuyorum seni de kizini da:)

önceliikle problemi olan arkadaşlara geçmiş olsun...vajinada bende hissediyorum ama ağrımı acımı anlamadım ozellikle oturdukdan sonra ayağa kalkınca hissediyorum.sanki bir yer agrıyor gibi ama tam anlam konduramadım.sizinde mi oyle oluyor acaba:2:

ay vajinal değil de ben iki gündür kalçama giren acıdan topallıya topallıya yüyüyorum. oturunca kalkamıyorum kızlar bu ağrıyı çeken var mı

Canim degrrin cok iyi hic sıkma canini 475 cok iyi bir rakam

Benimkini salak dr yanlis yazdigi icin 1/8 cikti dusunsene halimi sonucu gordugumde

Bakalim harmony soncuma az kaldi ins.yi sonuc alirim.

Insallah artik rahstlsriz.

ay vajinal değil de ben iki gündür kalçama giren acıdan topallıya topallıya yüyüyorum. oturunca kalkamıyorum kızlar bu ağrıyı çeken var mı

Bende de var aynsi..
Outurup kalktım nca yürümeye baslayinca oluyo.
Hareketsiz kalmamamiz lazim artik sanirim yoksa halim kotu.

Hergun yuruyus sart oldu.

Canim ben lierac diye bi krem jel gibi ondan aldim. 3 aylikken filan baslamak gerekiyormus. Tlfdan giriyorum umarim yanlis bisey yazmamisimdir :)))

yaz canım ismini sorun olmaz ben kremi içeriğinde kimyasallar olduğu için pek kullanmak istemiyorum ama doktorun sana ne önerdiğini merak ettim

Canim dr bayan kendi de kullanmis en iyisi bu dedi ama catlak olucaksada olucak engelleyemexsin dedi ama aza indirgeywbilirsin dedi
Phyn(r)olastyl jel lierac
Dr yazisi zor okunuyoo:)

Kimi atmislar siteden sila
İNATCİ KECİ yi face gurubuna cagiriyor diye atmislar daha da cirkini kiz daha yeni hamis ama sanki gecen senede hamismis gibi mayis anneleri facesini o acmis gibi gosterdiler cok ayip
Canım o bebeğin yiyecek ekmegi içecek suyu varsa saglıkla gelecektir dünyaya Allah yardımcınız olsun..
ay vajinal değil de ben iki gündür kalçama giren acıdan topallıya topallıyya yüyüyorum. oturunca kalkamıyorum kızlar bu ağrıyı çeken var mı

bende de aynı sıkıntı var sol kalçam fena :/

Ara ara kusuyorum ben..
Mide asiti ağzımın tadını bozuyor =(
Burası da bayağı sessizleşti he..
Ama olmaz ki

Hamilelikte kelle paça çorbası içmek çocuğu sümüklü yapıyormuş =)))))
Var mı böyle ispatlanmış bir şey kızlar..
Çok güldüm ya =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…