Baska bi dr gidicez beyazmelek bakalim ne diyecekler olumu goze alamam malesef
Ama suabda risk var demediler kanama olursa dun bugun yogun hayatin riskw girer dediler
Bakalim ne diyecekler
Kanama gece oluyo burcu zaten bu plesanta previanin ozelligi oymus kirmizi kan gece gelirmis
Kahve olsa umurum olmaz
Ama genede buyuk kanama olmasinda
Pazarteai gunu dr gidicem yeni dr
Ve devlete gidicez
Carsamba gunudd duger drda ikili sonuclari cikacak insallah guzrl habet alirix senin kanaman bittimi bittiyse guzel haber alirsin canim dusuk riski gecmistir buyudunde masallah
Yine bir kan bosalmasi yasadim azmi cokmu devami varmi bekliyorum simdi
arkadaşım bendede öyle şiddetli kanama oldu 2kere proluton iğne progestan hap kullanıyorum.40 gundur evde yatıyoru şuan kahverengi kan akıyor benim ikiz bende endişeliyim
ben hamileliğimi öğrendiğimden beri yatıyorum yatarak geçirmek çok zor bugun bende iğnemi oldum 3 aydır iğneye devam 3 günde 1 vuruluyorum senindemi düşük riskin var ondanmı kanaman oluyor?
evet bi akşam aniden kan boşaldı ama ne kan heryer battı 2gece hastanede kaldım çıktım 2gun sonra yne oldu 9 eylülden beri yatıyorum her gidişimzde ölçüyor doktor kanama alanını artıyor-azalıyor şimdi kahverengi akıyor orgnize olmaya başlamış diyor ama gun boyunca toplamda gunde 1ped kirletcek kadar sabah özellikle akıyo.rapor veriyor doktor .çok korkuorum
evet bi akşam aniden kan boşaldı ama ne kan heryer battı 2gece hastanede kaldım çıktım 2gun sonra yne oldu 9 eylülden beri yatıyorum her gidişimzde ölçüyor doktor kanama alanını artıyor-azalıyor şimdi kahverengi akıyor orgnize olmaya başlamış diyor ama gun boyunca toplamda gunde 1ped kirletcek kadar sabah özellikle akıyo.rapor veriyor doktor .çok korkuorum
benimde çok kanamam oldu dediğin gibi bi gece birden boşaldı öyle korktumki düşük yapıcam sandım en şiddetlisi oydu sonraları yine devam etti halada ara ara geliyor Allah yardımcımız olsun çok zor günler geçiriyoruz heran kanama olcak korkusu var içinde demi çünkü ben öyleyim inş. riskimiz biter kanamalarımız bidaha olmaz rabbim yavrularımızı korusun onlara bişey olmasın da biz yatarız kalkmayız napalım
kızlar hepinize geçmiş olsun.uzun süre kanamayla bogusan biri olarak sizi anlıyorum.mevlam sizere sifa bebişlerinizede sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin inş..dualarım sizlerle..
ve Aysunay sdtive snowy ve kk nın nisan anne adayları hepinizin bayramı kutlu olsun.
bizde sırt üstü yatmakta zorlanıyoruz ve birde üstüne arada şiddetli baş ağrıları çekiyoruz.elimde buz paketi dolanıyoruz.çarşamba 3lü testimiz..hayırlısı inş hepimiz hakkında
benimde çok kanamam oldu dediğin gibi bi gece birden boşaldı öyle korktumki düşük yapıcam sandım en şiddetlisi oydu sonraları yine devam etti halada ara ara geliyor Allah yardımcımız olsun çok zor günler geçiriyoruz heran kanama olcak korkusu var içinde demi çünkü ben öyleyim inş. riskimiz biter kanamalarımız bidaha olmaz rabbim yavrularımızı korusun onlara bişey olmasın da biz yatarız kalkmayız napalım
kızlar hepinize geçmiş olsun.uzun süre kanamayla bogusan biri olarak sizi anlıyorum.mevlam sizere sifa bebişlerinizede sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin inş..dualarım sizlerle..
ve Aysunay sdtive snowy ve kk nın nisan anne adayları hepinizin bayramı kutlu olsun.
bizde sırt üstü yatmakta zorlanıyoruz ve birde üstüne arada şiddetli baş ağrıları çekiyoruz.elimde buz paketi dolanıyoruz.çarşamba 3lü testimiz..hayırlısı inş hepimiz hakkında
güzel annişler hepinizin bayramını kutluyorum.Birdahaki bayrama inşallah bebişlerimizle gireceğiz. kanaması olan arkadaşlara allahtan şifa diliyorum inşallah en kısa sürede düzelip hamileliğin tadını çıkarırlar.Benimde şiddetli baş ağrılarım bulantılarım oluyor bugünde biraz sancım var üşüttüm mü anlamadım
cnm bnim ki de kiz :) cin takvimi bio bilmem ne hicbiri tutmadi :)) adini Ayse koyucam kismetse. Ama 2 li test canimi sikti. Ense kalinligi falan normal. Ama 2 li testte down 1/475 sinir 1/250 ve alti olursa risk grubu benimki dusuk risk grubu ama sinirdan cok uzak degil 1/1000 falan degil mesela cnm cok sikildi ama toparlamaya calisiyorum kendimi 4lu falan yaptirmiycam Rabbim bana boyle sinav verecekse katlanirim esimde boyle dusunuyor. Senin degerler nasil, off ne zor gecti gebeliklerimiz tadini cikaramadik... Olsun buna da sukur...Iyi bayramlar cnm opuyorum seni de kizini da:)
Böyle sızı gibi canım ya bazen de baskı hiisediyorum.Doktora gittim normal herşey dedi.Ne bilelim rahat olmaya çalışalım bariönceliikle problemi olan arkadaşlara geçmiş olsun...vajinada bende hissediyorum ama ağrımı acımı anlamadım ozellikle oturdukdan sonra ayağa kalkınca hissediyorum.sanki bir yer agrıyor gibi ama tam anlam konduramadım.sizinde mi oyle oluyor acaba:2:
geçmiş olsun canım sendemi progesteron desteği alıyorsun genelde baş ağrısını o yapıyor dikkat et kendine ayakları sıcak tuutmak lazım yakında bulantıların geçer benimki daha yeni bitti 1 haftadır Allaha şükür rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?