2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

geçmiş olsun canım

Canım nar çektiiiii =( hava yağmurlu nasıl gidip alıcam ki..

hamilelik testinde çift çizgiyi gördüğümden beri ben erkek hissediyorum ama bakalım ne dicek doktor 25 ekimde hem ikili tarama sonuçlarımı alıcam hem de cinsiyetini öğrenicez kısmetse

hamilelik testinde çift çizgiyi gördüğümden beri ben erkek hissediyorum ama bakalım ne dicek doktor 25 ekimde hem ikili tarama sonuçlarımı alıcam hem de cinsiyetini öğrenicez kısmetse
Bende başından beri erkek hissediyordum canım çevremde ki herkes erkek olur diyordu =)
Ta ki, 2 hafta önce doktor kız diyene kadar =)
Kesinleşmedi ama kız sanırım bebeğim =)
Pazartesi belli olacak inşallah.

Buarada ben dun hast ildugumda ikili tarama sonuckarimda cikmisti 1226/1 cikmis sonuclar iyi dedi nobetci dr cvs gerej yok

hakkında hayırlısı neyse o olsun

teşekkürler teyzesi..sana da geçmiş olsun..migren çok zor

Buarada ben dun hast ildugumda ikili tarama sonuckarimda cikmisti 1226/1 cikmis sonuclar iyi dedi nobetci dr cvs gerej yok

hep böyle güzel haberler bekliyoruz senden

benim de pztsi kontrolüm ve 2 li testim var...belki cinsiyetini de öğrenirim...kız derse büyük sürpriz hem ben hem çevredekiler hep erkek diyor

Bende başından beri erkek hissediyordum canım çevremde ki herkes erkek olur diyordu =)
Ta ki, 2 hafta önce doktor kız diyene kadar =)
Kesinleşmedi ama kız sanırım bebeğim =)
Pazartesi belli olacak inşallah.

ilk bebek olunca kız ya da erkek olsun diye bi beklentim yok ama eşim kız istiyo benimde, bakalım pipimi kukumu çıkacak

kızımda öylesine nar yedim ki günde iki tane bazende üç tane o kadar ki severim bu hamileliğimdede yiyorum çok şükür kızımda ne leke var nede düşük tehlikesi geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…