sağol canım yok ben progesteron kullanmıyorum ama migrenim var dün öldüm ağrıdan ve kusmaktan bu baş ağrılarıyla işim var valla haftanın 3 günü ağrımıyorsa geri kalanında bir tutuyor öldürüyor beni
bendede var migren aynı dediğin gibi hafta geçmiyor tutuyor benimkide en son dün tuttu ağla ağla bi hal oldum kafamı duvarlara vurasım geliyor 2 tane parol içtim ama etkilemedi ben progesteron iğnesi oluyorum yüksek doz alıyorum o yüzden migrenim azdı insan çok strese giriyor hiç ses olsun istemiyor ama apartmanda yaşıyoruz illaki ses gürültü var rabbim bizlere şifa versin ben dün çok dua ettim Allahım ya canımı al yada bu hastalıktan kurtar beni dedim çekmeyen bilemez
aynen canım anlıyorum seni ama ağlama o daha çok ağrıtıyor hiçbişey işe yaramıyor dediğin gibi sessiz ve karanlık ortam olcak ama dün bayramın birinci günüydü sözde kayınvalideme gittim ama bütün gün yattım ağrıdan allah yardımcımız olsun çok zor valla
benim ilk kan tahlilimde 250 gibi bişeydi 4 haftalıktı hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşallaharkdaşalr lütfen bana yardımcı olun sevinçten sormadm doktra bgn kan sonçlrımı aldım ve 291 çıktı çok yenı dedı acaba ne kdrlık ya allahm mutlukll bnm oldu
benimkisi çok şiddetli oluyo dayanamıyorum ondan ağlıyorum canım sessiz ve karanlık olsada geçmiyor bugunde biraz ağrıdı akşama doğru rahatladım bende 2 yıldır var migren bu hastalık insanı hayattan soğutuyor ben öyle oldum tabiki halime şükrediyorum rabbim daha beterinden korusun ama işte çok şiddetli ağrıyınca dayanılacak gibi olmuyor
Sende Sağol canim. .
Bende öyle uzuldum ne oluyor dedim..netten okuynca rahatladım.
Her an bisey olacak duygusu demi..hakkatrn annelik boyle bisey demek ki
kızlar hepinize geçmiş olsun.uzun süre kanamayla bogusan biri olarak sizi anlıyorum.mevlam sizere sifa bebişlerinizede sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin inş..dualarım sizlerle..
ve Aysunay sdtive snowy ve kk nın nisan anne adayları hepinizin bayramı kutlu olsun.
bizde sırt üstü yatmakta zorlanıyoruz ve birde üstüne arada şiddetli baş ağrıları çekiyoruz.elimde buz paketi dolanıyoruz.çarşamba 3lü testimiz..hayırlısı inş hepimiz hakkında
Gunaydinnnnnn
son 2 haftadır falan nar yiyorum sevdiğim bi meyve zaten her gün değilde gün aşırı falan ne zaman aklıma düşerse, bende dün nette okudum bebekte leke olur yok efendim düşüğü tetikler falan evde ne kadar nar varsa attım, insan şaşırıyo valla, kanı sulandırıyomuş sizede söyliyim dedim kanaması olan arkadaşlar özellikle nar yemesin
kızlar günaydın...ankarada hava bozdu bozacak...oğlum da azıcık iyileşmişti...onu gezdirecektik...kısmet değilmiş..
cute den haberi olan var mı? yazmamış son zamanlarda
günaydınnn :)Gunaydinnnnnn
son 2 haftadır falan nar yiyorum sevdiğim bi meyve zaten her gün değilde gün aşırı falan ne zaman aklıma düşerse, bende dün nette okudum bebekte leke olur yok efendim düşüğü tetikler falan evde ne kadar nar varsa attım, insan şaşırıyo valla, kanı sulandırıyomuş sizede söyliyim dedim kanaması olan arkadaşlar özellikle nar yemesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?