Gebeligin devami icinmi diyosun camim
Ben is yeri izin icin heyete giricem canin
Frly bayramda yediysen etleri tatlilari oh
Bix o kadrlar tatli yiyeemedik et hemen taze kesilmis yiyemiyorum ben artik haftaya baslariz biz bu sene kesemedik ama annemler abimler kesti annemler zafen burds kaliyo beraber yiyouz babam bi tek kalmaya gidiyo evine
Bendede aksama dogru bol su icmekten bi siskin oluyorumki anlatamam bebegi suyu az demisletdi ya 2.5 litre su 500 ml komposta iste gundr ni cay bazen kahve sut filan derken yatsrken cok huxursuz ysyiyorum cisim geliyor habire
Cute geçmiş olsun içim gidiyor yazdıklarını okudukça. Dualarım seninle.Gebeligin devami icinmi diyosun camim
Ben is yeri izin icin heyete giricem canin
günaydın. geçmiş olsun kanama koyulaşınca bitime yakın oluyormuş sanırım tabi buna güvenip ayaklanmamak gerekiyor.Gunaydin kizlar
Bugun sabah yine yogun kanamam oldu
Acile gittik hemen hala bebegin kafasinin altinda bir kanama alani vardi o kaniyormus
Kanamamin rengi koyulasti ama iyi degil mi kizlar??Birsey olmaz degil mi?.
Bu arada oglusum geliyormus
hohoyt nasıl kıstın onları bana da anlatsana ya. içime öküz kaçmış gibi yiyorum. bayramda babam bizimleydi izmir den geldi. benle baya bi dalga geçtiler. zaten turşu suyu üzerine sütü içmem dönüm noktası oldu babam için :)Ben 5 kilo almistim frene bastim nereye gidiyorsun dedimbu kadar erken
Simdi 4 ayda 4 kilo oldu az daha rahatladim....hic bir seyden kismadim sadece zarsrli seyleri kistim o kadar
Makarna pirinc patstes gibi
Gunaydin kizlar
Bugun sabah yine yogun kanamam oldu
Acile gittik hemen hala bebegin kafasinin altinda bir kanama alani vardi o kaniyormus
Kanamamin rengi koyulasti ama iyi degil mi kizlar??Birsey olmaz degil mi?.
Bu arada oglusum geliyormus
Bugun dr arayacak beni.soonuc icin:18::18:
Ben 5 kilo almistim frene bastim nereye gidiyorsun dedimbu kadar erken
Simdi 4 ayda 4 kilo oldu az daha rahatladim....hic bir seyden kismadim sadece zarsrli seyleri kistim o kadar
Makarna pirinc patstes kizartma ve bos kalorili seyler gibi
bilmiyorum ki canım dün aradım ben onu..yurt dışındayım ben sizi yarın arıcam dediayyyyy kacta arayacak acaba insallh iyi sonuc olacak
kanamam bitti çok şükür cnm.Ben de makarnaciyim bir de gece yatmadan yiyorm
Cnm kanaman bitti degil mi?
Progestan hap kullaniyor msn hala??
Aysuncum dr seni arayana kadar oooo sen ara bence 3 kadar aramaxsa
Canim cok gecmis olsun.
Koyu renk kanama ve k.rengi kanama zarsrsizdir cnm icinde biriken kan geliyo.
Taze kirmizive pembe kan tehlike.
Oglusun hosgelmis
Bugun dr arayacak beni.soonuc icin:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?