Günaydın kızlar, sizlere güzel haberler vermek için geldim ama cutemom un yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. Canım hayırlısı olsun. Kızların dediği gibi bir evladın daha var ve onun için sağlığınıda düşünmen lazım. Senden gelecek haberleri bekliyoruz.
Canım derdim seninle birebir aynı desem :) Ben de önceki sayfalarda buna benzer bir mesaj atmıştım. Hatta sen benim mesajı alıntıladın sandım en başta okurken :)) Yasemin Yakut hakkındaki görüşlerden dolayı onu tercih ettim deneyimli bir doktor diye.. Hastanede tam istediğim gibi doğum hastanesi hem de normal doğum yanlısı.. Ama gel gör ki doktorun sürekli insanı azarlar tavırları, basit bir soru sorduğunda küçümser bakışları çok rahatsız edici. İnsana yaklaşımı çok kötü. Mesela eşimin yüzüne hiç bakmıyor onu muhatab almıyor.. Doktorun güvenirliği, ilgisi konusunda da artık güvenim kalmadı. İlk gittiğimde troid değerimin normal olduğunu söylemişti. 2 ay kadar sonra bana başka bir doktor bana troid ilacı verdi. Onu söyledim. Bu sefer o değet yüksek takip etmek lazım dedi. İşte böylee bende dertliyim çok bu konuda:) ama uzun süredir arayışlarım devam ediyor ve doktor bulamadımve bu hafta yine randevum var, mecbur gidicem. Ama bu son olur inş.. Şifa hastanesine de çok güveniyorum. Dışardan bir doktora gidip doğumu orda yapabilirim ya da şifada başka bir doktor da bulabilirim.. Haber veririm san da son durumlardan..
Dun gece 1 1 den beru kanamam var uzatmiyayim bugun aksak ustu yada yarin sexeryan olacagim kizlar Allah sizlerin evlatlarini korusun benim hayatimda sikintiya giriyormus dr bebegin sutu bitmek uzere muhtemelen suyum geliyi anlamuyorum en dogru karar bu diyor
Allah sizlere hic birinize aci vermesin
Baharcik ben de 5 kilo almism cok moralim bozuldu
ilk gebelikte simdiye kadar gobek cikmamasi gerekiyormus.
Dun dr sitelerinde de ilk trimesterda 1-2 kilo alinmasi ideal diyordu.
Moralmanim çöktü :)
Cutemom'a hepimiz çok üzüldük. İyidir inşallah.. Senin güsel haberlerin neydi
Canım derdim seninle birebir aynı desem :) Ben de önceki sayfalarda buna benzer bir mesaj atmıştım. Hatta sen benim mesajı alıntıladın sandım en başta okurken :)) Yasemin Yakut hakkındaki görüşlerden dolayı onu tercih ettim deneyimli bir doktor diye.. Hastanede tam istediğim gibi doğum hastanesi hem de normal doğum yanlısı.. Ama gel gör ki doktorun sürekli insanı azarlar tavırları, basit bir soru sorduğunda küçümser bakışları çok rahatsız edici. İnsana yaklaşımı çok kötü. Mesela eşimin yüzüne hiç bakmıyor onu muhatab almıyor.. Doktorun güvenirliği, ilgisi konusunda da artık güvenim kalmadı. İlk gittiğimde troid değerimin normal olduğunu söylemişti. 2 ay kadar sonra bana başka bir doktor bana troid ilacı verdi. Onu söyledim. Bu sefer o değet yüksek takip etmek lazım dedi. İşte böylee bende dertliyim çok bu konuda:) ama uzun süredir arayışlarım devam ediyor ve doktor bulamadımve bu hafta yine randevum var, mecbur gidicem. Ama bu son olur inş.. Şifa hastanesine de çok güveniyorum. Dışardan bir doktora gidip doğumu orda yapabilirim ya da şifada başka bir doktor da bulabilirim.. Haber veririm san da son durumlardan..
zavallı bizŞifa'da Birgül hanım varmış acaba onu mu araştırsak ?
Kizlar yarin bebisim alinacak biraz sanci cektirilip kurtaja alincakmisim
Dya edin bana yarin sabah yatisim yaoilcak Allah sizlerin bebeklerini korusun saglikla zamaninda kucaginiza alin insallah
Bana dua edin kolay gecireyim yarini
:) Biz bebeğimizi geçen cumartesi görmeye gittik. 3 gün geri çıktı yine. Zaten bir haftada geç döllenmeydi ama dr her şeyi normal dedi. Dedide ama benim moralim bozuldu yinede. Zaten o kadar hareketliydiki kalp sesini dinleyemedik. Ne şebeklikler yaptı bize teyzesi. Babasının içi eridiNeyse geçen cuma kız kardeşime uğrayacaktık. Annem eşim kardeşim hatta 3 yaşındaki yiğenimde geldi Benim dr yoktu. İlaç yazdıracaktık. Biraz kaba bir dr a denk geldik ama neyseki güzel haberler aldığım için umrumda olmadı kabalığı. Bebeğim 6 günde yaklaşık 10 gün ileride büyümüş. Boyu baştan popoya 7 cm olmuş Yine kıpır kıpırdı. Tabi bu sefer dr biraz uyuz olduğu için doyamadım bebeğime teyzeleri. Evde olunca insan kendine daha iyi bakıyor. Uykumu alıp güzel beslendim. Bebeğimde büyüdü. Birde malum kurbandan dolayı sürekli et yedim. Çok faydası olmuş.
Dun gece 1 1 den beru kanamam var uzatmiyayim bugun aksak ustu yada yarin sexeryan olacagim kizlar Allah sizlerin evlatlarini korusun benim hayatimda sikintiya giriyormus dr bebegin sutu bitmek uzere muhtemelen suyum geliyi anlamuyorum en dogru karar bu diyor
Kizlar yarin bebisim alinacak biraz sanci cektirilip kurtaja alincakmisim
Dya edin bana yarin sabah yatisim yaoilcak Allah sizlerin bebeklerini korusun saglikla zamaninda kucaginiza alin insallah
Bana dua edin kolay gecireyim yarini
Kızlar yarın ikili test için randevum var. Sabah paylaşmak için girmiştim topike, Cutemom'ın acı haberini okuyunca unuttum. Bu ikili testte yanlış sonuçlar da çıkabiliyomuş, her dr.un ölçümü farklı olabiliyomuş. çok korkuyorum kötü bi haber almaktan. İnşallah iyi haberlerle gelirim.. Bi de ikilide ölçüm kesin karından usg ile yapılıyor dimi? Yoksa benim sağlam bi temizlik olayına girmem gerekiyo alt tarafta ama hiç halim yok =((
Oh maşallah bebişineAnnemi üzmeyeyim diye güzel güzel beslenip büyüyüvermiş. Sağlıkla büyüsün kuzucuklarımız...
Amin. Birde benim dr um ikili test istemedi uclu test yazdirdi bir daha ki aya ama esim ve ben istemiyoruz. Yuzde yirmi yanilma payi var dedi. Bu bence cok buyuk bir oran.
kızlar ben hamileyken apandisit ameliyatı oldum, doktorum geldi kuzum bnm noldu sana diye başucumda durdu. İnan kadına her seferinde sarılıp öpesim geliyor, şu srüeçte doktor çok önemli. Kadın doğum ve çocuk doktorları merhametli, tatlı dilli olacak. Bence değiştirin doktorlarınızı. Ben Bursadayım maalesef doktor ismi veremiyorum size.
ben bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim. ablamda 2 hafta sürmüştü ve sadece 2 kere kustu. ben günde 2 kere kusuyorum.
ben de o günleri dört gözle bekliyorum. bi arkadaşın daha kötüydü,herşeyden tiksinmişti. hiç birşey yiyemedi,sonra serumla beslendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?