2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Cutemom'a hepimiz çok üzüldük. İyidir inşallah.. Senin güsel haberlerin neydi

kızlar ben hamileyken apandisit ameliyatı oldum, doktorum geldi kuzum bnm noldu sana diye başucumda durdu. İnan kadına her seferinde sarılıp öpesim geliyor, şu srüeçte doktor çok önemli. Kadın doğum ve çocuk doktorları merhametli, tatlı dilli olacak. Bence değiştirin doktorlarınızı. Ben Bursadayım maalesef doktor ismi veremiyorum size.

cnm arkadaşım Allah sabırlar versin, var olan evladına sağlık sıhhat versin. Dua ve zaman ile sonu selamet olur Allah yardımcın oldun.

Baharcik ben de 5 kilo almism cok moralim bozuldu
ilk gebelikte simdiye kadar gobek cikmamasi gerekiyormus.
Dun dr sitelerinde de ilk trimesterda 1-2 kilo alinmasi ideal diyordu.
Moralmanim çöktü :)

ya başlangıçta çok kilolu değilsen bence çökertme moralmanını :) ben oğlumda yaklaşık 25 kilo almıştım ama normalde kilolu olmadığımdan sezeryanım da çok rahat geçti sonrasını da iyi atlattım. şimdi kilolu sayılırım 58 ile falan hamile kaldım boyum 168. ama takmıyorum sonradan verebiliyorum diye. napalım ya kutsal damacanayız biz boışver :)

Cutemom'a hepimiz çok üzüldük. İyidir inşallah.. Senin güsel haberlerin neydi

:) Biz bebeğimizi geçen cumartesi görmeye gittik. 3 gün geri çıktı yine. Zaten bir haftada geç döllenmeydi ama dr her şeyi normal dedi. Dedide ama benim moralim bozuldu yinede. Zaten o kadar hareketliydiki kalp sesini dinleyemedik. Ne şebeklikler yaptı bize teyzesi. Babasının içi eridi Neyse geçen cuma kız kardeşime uğrayacaktık. Annem eşim kardeşim hatta 3 yaşındaki yiğenimde geldi Benim dr yoktu. İlaç yazdıracaktık. Biraz kaba bir dr a denk geldik ama neyseki güzel haberler aldığım için umrumda olmadı kabalığı. Bebeğim 6 günde yaklaşık 10 gün ileride büyümüş. Boyu baştan popoya 7 cm olmuş Yine kıpır kıpırdı. Tabi bu sefer dr biraz uyuz olduğu için doyamadım bebeğime teyzeleri. Evde olunca insan kendine daha iyi bakıyor. Uykumu alıp güzel beslendim. Bebeğimde büyüdü. Birde malum kurbandan dolayı sürekli et yedim. Çok faydası olmuş.

zavallı biz Şifa'da Birgül hanım varmış acaba onu mu araştırsak ?

zavallı biz Şifa'da Birgül hanım varmış acaba onu mu araştırsak ?

5 dk da araştırdım ve vazgeçtim :) geçtiğimiz senelerde blog da yazmışlar, o da insanın moralini bozan türden bir dr muş. benim dünyalar tatlısı bir dr um var aslında ama özel muayenehanede, pahalı ve sezaryenci

Kizlar yarin bebisim alinacak biraz sanci cektirilip kurtaja alincakmisim
Dya edin bana yarin sabah yatisim yaoilcak Allah sizlerin bebeklerini korusun saglikla zamaninda kucaginiza alin insallah
Bana dua edin kolay gecireyim yarini

Oh maşallah bebişine Annemi üzmeyeyim diye güzel güzel beslenip büyüyüvermiş. Sağlıkla büyüsün kuzucuklarımız...

geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı neyse o olsun

Kizlar yarin bebisim alinacak biraz sanci cektirilip kurtaja alincakmisim
Dya edin bana yarin sabah yatisim yaoilcak Allah sizlerin bebeklerini korusun saglikla zamaninda kucaginiza alin insallah
Bana dua edin kolay gecireyim yarini

Canım benim, Allah yardımcın olsun. Dua edicem sana hep.. Sağlık haberlerini ver bize, habersiz bırakma bizi...

Kızlar yarın ikili test için randevum var. Sabah paylaşmak için girmiştim topike, Cutemom'ın acı haberini okuyunca unuttum. Bu ikili testte yanlış sonuçlar da çıkabiliyomuş, her dr.un ölçümü farklı olabiliyomuş. çok korkuyorum kötü bi haber almaktan. İnşallah iyi haberlerle gelirim.. Bi de ikilide ölçüm kesin karından usg ile yapılıyor dimi? Yoksa benim sağlam bi temizlik olayına girmem gerekiyo alt tarafta ama hiç halim yok =((

korkma canım inşallah iyi haberlerle geleceksin. ikili tarama karından yapılıyor alttan falan bakılmıyor

Oh maşallah bebişine Annemi üzmeyeyim diye güzel güzel beslenip büyüyüvermiş. Sağlıkla büyüsün kuzucuklarımız...

Amin. Birde benim dr um ikili test istemedi uclu test yazdirdi bir daha ki aya ama esim ve ben istemiyoruz. Yuzde yirmi yanilma payi var dedi. Bu bence cok buyuk bir oran.

Geçmiş olsun arkadaşım bursa da kime gidiyorsun??

çok çok geçmiş olsun ama vardır bundada bir hayır tekrar olur nasılsa. inan hayatta ne mucizeler gerçekleşiyor fakat başka bir dr daha görünseydin keşke karar vermeden önce....

Canım mesaj kutunu boşaltır mısın, kaç oldu mesaj yazıyorum ama ulaşmıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…