bi de antibiyotik verdi doktor amniyosentezden sonra kullanmam için acaba iltihap falan var da ondan mı oldubelki amniyosentezden dolayı olabilir
bi de antibiyotik verdi doktor amniyosentezden sonra kullanmam için acaba iltihap falan var da ondan mı oldu
sende mi brütüs :) benim de erkekken kız oldu ama inanasım da gelmiyor pipi görmüştüm diyorum kordonmuş çünkü dün hiç pipi ile alakalı bişi görmedik ya :) bir erkekim vardı bir de kızım olacak alıştırmaya çalışıyorum bünyeyi :)
Ay hiç sorma yaa... Ben sok oldum nedense kendimi aldatılmıs hissettim. İki gundur ne dusuneceğimi bilmiyorum yaaoğluşum demeye alışmıstım. bide annemler cok tuh tuh dediler ndense.. Ona da canım sıkıldı. Kayınvalidem cok sevindi. Prensesim geliyo diye ama benim annemlere noluyosa
bir öğretmen arkadaşın bebeği doğmuş tiroit bezi yokmuş diğer bir arkadaşında bende 3 hafta önce hamilelikte bebeğe down sendromu var demişler
benim bir oğlum var ikincinin de erkek olacağını duyanın yüzü düştü desem yeridir. Ailemden kimse yapmadı da çevre eş dost cinsiyetinin erkek olacağını öğrenince e olsun dediler. sinir oluyordum ben de. benim için babası için fark etmiyor kime ne demi?
ben de çok şaşkınım dünden beri saf saf bakınıyorum ya. hala gözüm kız kıyafetlerine gitmiyor :)
Ya işte söz konusu bebek olunca hepimizin içi cız ediyo. Tiroit bezi yokluğunda ilaçla tiroit bezinin salgıladığı hormonlar verilerek yokluğu tolere edilmeye çalışılıyor. Elbet çok zor, ömür boyu ilaç almak da çok zor ama dermansız dert değil en azından... Allah arkadaşına da bebeğine de kolaylıklar versin. Diğer arkadaşın da daha ileri testler yaptırsın. Down sendromlu denip sağlıklı doğan bebek çok. Sen de çok kafaya takıp üzme kendini..
benim bir oğlum var ikincinin de erkek olacağını duyanın yüzü düştü desem yeridir. Ailemden kimse yapmadı da çevre eş dost cinsiyetinin erkek olacağını öğrenince e olsun dediler. sinir oluyordum ben de. benim için babası için fark etmiyor kime ne demi?
ben de çok şaşkınım dünden beri saf saf bakınıyorum ya. hala gözüm kız kıyafetlerine gitmiyor :)
çok merak ediyorum erkek dedikleri zaman % kaç demişlerdi??????????????
Aynen bende esk,iden kız giysileri daha tatlı canlı derdim onlara heves ederdim ama şimdi erkek kıyafetlerine içim giderek bakıyorum. Ya arkadaslar cinsiyetini öğrenemeyen bayanlar aman acele etmeyin geç olsun güç olmasın. İnsan bişeye heveslenince diğerini kabullenmesi zr oluyo ki ben aslında hep kız isterdim. Hatta evlenmeden önce bile. Ama şimdi bilmiyorum yani. Kızımı tabiki cok seviyorum cok istiyorum ama oğlumda olsun istişyorum şimdi garip yaa.
Diger bilgilerinizi de paylaşırsanız sevinirim
Hayırlı olsun..
benimki kabullenmeme olayı değil kesinlikle. kız da olsa erkek te başımın üstüne. ilkinde yanılan gene yanılır mı muallakta kalmak kötü sadece. tamam kızdır deyip kız şeyleri bakamıyorum anlamında demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?