2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bir öğretmen arkadaşın bebeği doğmuş tiroit bezi yokmuş diğer bir arkadaşında bende 3 hafta önce hamilelikte bebeğe down sendromu var demişler

Ay hiç sorma yaa... Ben sok oldum nedense kendimi aldatılmıs hissettim. İki gundur ne dusuneceğimi bilmiyorum yaa oğluşum demeye alışmıstım. bide annemler cok tuh tuh dediler ndense.. Ona da canım sıkıldı. Kayınvalidem cok sevindi. Prensesim geliyo diye ama benim annemlere noluyosa

benim bir oğlum var ikincinin de erkek olacağını duyanın yüzü düştü desem yeridir. Ailemden kimse yapmadı da çevre eş dost cinsiyetinin erkek olacağını öğrenince e olsun dediler. sinir oluyordum ben de. benim için babası için fark etmiyor kime ne demi?
ben de çok şaşkınım dünden beri saf saf bakınıyorum ya. hala gözüm kız kıyafetlerine gitmiyor :)

bir öğretmen arkadaşın bebeği doğmuş tiroit bezi yokmuş diğer bir arkadaşında bende 3 hafta önce hamilelikte bebeğe down sendromu var demişler

Ya işte söz konusu bebek olunca hepimizin içi cız ediyo. Tiroit bezi yokluğunda ilaçla tiroit bezinin salgıladığı hormonlar verilerek yokluğu tolere edilmeye çalışılıyor. Elbet çok zor, ömür boyu ilaç almak da çok zor ama dermansız dert değil en azından... Allah arkadaşına da bebeğine de kolaylıklar versin. Diğer arkadaşın da daha ileri testler yaptırsın. Down sendromlu denip sağlıklı doğan bebek çok. Sen de çok kafaya takıp üzme kendini..

Son düzenleme:

çok merak ediyorum erkek dedikleri zaman % kaç demişlerdi??????????????

içim cızzz etti sonra su içmeyip dikkatli olmadığım için kendime kızdım hala da kızıyorum

banada ilk erkeğe benziyo demişlerdi şimdide kıza döndü :) sanırım kız olacak çünkü benim içime hep kız doğuyordu hatta hastanede eşime diyodumki ben hep kız hissediyorum acaba içine doğan çıkıyormu diye ordan bi kadın ''bana hep erkek demişlerdi doktorlar ama ben kız hissediyordum bi doğduki kız dedi'' :) içine doğan tutabiliyor demekki

Aynen bende esk,iden kız giysileri daha tatlı canlı derdim onlara heves ederdim ama şimdi erkek kıyafetlerine içim giderek bakıyorum. Ya arkadaslar cinsiyetini öğrenemeyen bayanlar aman acele etmeyin geç olsun güç olmasın. İnsan bişeye heveslenince diğerini kabullenmesi zr oluyo ki ben aslında hep kız isterdim. Hatta evlenmeden önce bile. Ama şimdi bilmiyorum yani. Kızımı tabiki cok seviyorum cok istiyorum ama oğlumda olsun istişyorum şimdi garip yaa.

benimki kabullenmeme olayı değil kesinlikle. kız da olsa erkek te başımın üstüne. ilkinde yanılan gene yanılır mı muallakta kalmak kötü sadece. tamam kızdır deyip kız şeyleri bakamıyorum anlamında demiştim.

Bebeğini Cinsiyetini öğrenen arkadaşlar bir şey sormak istiyorum erkek olunca sade göbek kız olunca kalca bel alıyormus kiloyu sizlerde nası doğru ola bilirmi
Teşekkürler

Bende kabullenmeme durumunda değilim sadece su anda erkek bebeğe de cok heveslendiğim için onuda istriyorum diyorum. Benim hiç çocugum yok ne olursa kabulum zaten. hatta onceden hep kız isteerdim hatta ilk hamile kaldıgımdas ismi ile konusmaya bile baskadım. Ama şimdi erkekde istiyorum kendimi alıştırdım cunku. Garip bişey yaa.. Kızımın adıda DOLUNAY olacak bu arada

Merhaba kızlar,

Ya bişey sorucam bu ağızdaki acı tat hala geçmedi bende sizde durumlar nedir.Yaşam kalitemi çok etkiliyor yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…