Nt2,41 cikti kizlar moralim cok bozuk ne olur birsey soyleyin
Merhaba kızlar,
Ya bişey sorucam bu ağızdaki acı tat hala geçmedi bende sizde durumlar nedir.Yaşam kalitemi çok etkiliyor yahu
Bebeğini Cinsiyetini öğrenen arkadaşlar bir şey sormak istiyorum erkek olunca sade göbek kız olunca kalca bel alıyormus kiloyu sizlerde nası doğru ola bilirmi
Teşekkürler
Bende devam ediyor. Bazılarında doğuma kadar devam ediyormuş sanırım bendede öyle olacak. Geçmiyor bir türlü
Bebeğini Cinsiyetini öğrenen arkadaşlar bir şey sormak istiyorum erkek olunca sade göbek kız olunca kalca bel alıyormus kiloyu sizlerde nası doğru ola bilirmi
Teşekkürler
Canım üzülme hemen ben 3 e kadar normal diye duymustum. Kaldıki yasın kaç, bakalım değerlerin nasıl cıkacak.
Bende kabullenmeme durumunda değilim sadece su anda erkek bebeğe de cok heveslendiğim için onuda istriyorum diyorum. Benim hiç çocugum yok ne olursa kabulum zaten. hatta onceden hep kız isteerdim hatta ilk hamile kaldıgımdas ismi ile konusmaya bile baskadım. Ama şimdi erkekde istiyorum kendimi alıştırdım cunku. Garip bişey yaa.. Kızımın adıda DOLUNAY olacak bu arada
Arkadaşlar bugün bir arkadaşımla konuştum onun 2 bebeğine hamile bana ısrarla bir doktor önerdi çok memnunmuş normal olsun diyede elinden geleni yapıyormuş benim doktorumda iyi sakin ama aklıma girdi kendi doktoruma 2 kasıma randevu almıştım ona da 20sine ne aldım gidip bi görüşeyim belki daha çok içime sine ne dersiniz
Çok sinir bozucu bir durum yahu.Hiçbir yemekten tat alamıyorum son lokmayı yutmam ile ağzımın acıması başlıyor.Umarım fazla sürmez ağlayasım geliyor bazen
Çok sinir bozucu bir durum yahu.Hiçbir yemekten tat alamıyorum son lokmayı yutmam ile ağzımın acıması başlıyor.Umarım fazla sürmez ağlayasım geliyor bazen
kızlar siz de açlıkla uyanıyor musunuz. her uyandığımda acıktıııım diye kalkıyorum. sabahın köründe de yiyecek bulamıyorum,
tabi git cnm. kime gideceksin şimdi. eskişehirde hangi doktor? sen hulusi beye gidiyordun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?