2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bebeğini Cinsiyetini öğrenen arkadaşlar bir şey sormak istiyorum erkek olunca sade göbek kız olunca kalca bel alıyormus kiloyu sizlerde nası doğru ola bilirmi
Teşekkürler

Ya doğru olabilir benimde kalçam buyudu eskidende sivriydi şimdi daha bi zenci poposu oldu:) Basen değilde popom buyudu. Ama göbeğim kocaman. Resmen 6 aylık gibiyim. Şimdiden.4 kilo aldım dikakt etmem lazım ama işteee(

Bende devam ediyor. Bazılarında doğuma kadar devam ediyormuş sanırım bendede öyle olacak. Geçmiyor bir türlü

Çok sinir bozucu bir durum yahu.Hiçbir yemekten tat alamıyorum son lokmayı yutmam ile ağzımın acıması başlıyor.Umarım fazla sürmez ağlayasım geliyor bazen

Bebeğini Cinsiyetini öğrenen arkadaşlar bir şey sormak istiyorum erkek olunca sade göbek kız olunca kalca bel alıyormus kiloyu sizlerde nası doğru ola bilirmi
Teşekkürler

Alakası yok bence. Ben kızıma hamileyken sadece göbeğim çıkmıştı. Her gören kesin erkek diyordu. O kadar bilinç altıma işlemiş ki doğumdan sonra ayılır ayılmaz ilk önce kız mı erkek mi diye sormuştum

cinsiyetler baya bir değişmiş...
son kontrolde bana da doktorum ilk kız demiştim ama şu an bişey görmüyorum dedi:18:
16.haftada netleştirelim dedi..
kızıma çok alıştım ve değişmesini kesinlikle istemiyorum inşallah değişmez cinsiyet şimdi değişenleri okuyunca üzüldüm
tam emin olmadan yorum yapmamak çok daha iyi
ilk haftalar bacak arasında 9-10-11-12...haftada şişlik oluyormuş kızda da erkek te de o nedenle çoğu bebek erkek zannediliyor 14-16.hafta arasında bu şişlik indikçe asıl cinsiyetler açığa çıkıyor genellikle bu haftalardaki tahminler daha doğrudur
rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Arkadaslar liste güncellendi eksik bilgiler varsa lütfen bana ulaşın

anladım canım. biz de haftasonu erkek ismi araştırırken doktor kız deyince baya dumur olduk :) benim kızımın da adı ASYA olacak

tabi git cnm. kime gideceksin şimdi. eskişehirde hangi doktor? sen hulusi beye gidiyordun dimi

Çok sinir bozucu bir durum yahu.Hiçbir yemekten tat alamıyorum son lokmayı yutmam ile ağzımın acıması başlıyor.Umarım fazla sürmez ağlayasım geliyor bazen

bende yemek yedikten sonra mide yanması ve o acı tat oluyor. Elma ile çözdüm hem sağlıklı oluyor hem de gerçekten o acı tadı alıyor ağzından insanın. günde 3 elma rahat yiyorum ben. bir de bol su tabi

Benim ara ara agzimda hala igrenc bir lezzet var , gecmedi gecmicek sanirim .. Lezzet anlayisim her an degisiyor bir gun salata severken ertesi gun nefret ediyorum hic bir aksam yemek yemiyorum anlik aklima ne gelir canim cekerse bulantilarimda bir kac kokuya yumurta,cop ,tuvalet basliyor bende durum bu

kızlar siz de açlıkla uyanıyor musunuz. her uyandığımda acıktıııım diye kalkıyorum. sabahın köründe de yiyecek bulamıyorum,

Sabahın körü mü ... Geceleri kalkıp buzdolabında yemek arıyorum. Sonumu hiç hayır görmüyorum

54 kilo olmusum neyse daha srun yok dikkat etmiyorum asiri abur cubur yiyorum su ara yurumuyorum biraz dikkat etsem iyi olur emzirme donemi zaten aliyorum simdiden fazla almiyim vermesi cok zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…