cinsiyetler baya bir değişmiş...
son kontrolde bana da doktorum ilk kız demiştim ama şu an bişey görmüyorum dedi:18:
16.haftada netleştirelim dedi..
kızıma çok alıştım ve değişmesini kesinlikle istemiyorum inşallah değişmez cinsiyet şimdi değişenleri okuyunca üzüldüm
tam emin olmadan yorum yapmamak çok daha iyi
ilk haftalar bacak arasında 9-10-11-12...haftada şişlik oluyormuş kızda da erkek te de o nedenle çoğu bebek erkek zannediliyor 14-16.hafta arasında bu şişlik indikçe asıl cinsiyetler açığa çıkıyor genellikle bu haftalardaki tahminler daha doğrudur
rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Kilo aldinizmi kizlar ?
Alakası yok bence. Ben kızıma hamileyken sadece göbeğim çıkmıştı. Her gören kesin erkek diyordu. O kadar bilinç altıma işlemiş ki doğumdan sonra ayılır ayılmaz ilk önce kız mı erkek mi diye sormuştum
Ya doğru olabilir benimde kalçam buyudu eskidende sivriydi şimdi daha bi zenci poposu oldu:) Basen değilde popom buyudu. Ama göbeğim kocaman. Resmen 6 aylık gibiyim. Şimdiden.4 kilo aldım dikakt etmem lazım ama işteee(
ben cok mu anormalım bılmıyorum ama 58 ile Hamıle kaldım 72 kg yum ve daha 15ıncı haftadayımne yapmam lazım
bende yemek yedikten sonra mide yanması ve o acı tat oluyor. Elma ile çözdüm hem sağlıklı oluyor hem de gerçekten o acı tadı alıyor ağzından insanın. günde 3 elma rahat yiyorum ben. bir de bol su tabi
canım 14 kilomu aldındoktorun bişi demedimi cok şaşırdım asıl kilolar son ay alınır diyorlar ama
Evet Tam 14 Kg 50 kıloyla mı tamamlayacagım bılmıyorum cok korkuyorum boyum 1.74 birirlerine soleyınce o kadar aldıgımı ınanmıyorlar ama bende nasıl bır yol ızlıyecfegımı bılmıyorum dr um dıyor bısıler tabı yeme toplam hamıleleıgın boyunca bu kadar olması lazım bebege degıl sadece kendıne alıyorsun vs gıbı cumleler kuruyor bır yol bulmalı delı gıbı yemek yıyorum cıkolata alıskanlıgım falan yok ıyı kı
Bugun listeye de eklemem gerekenler var baya birikti onları düzenleyeceğim ama cinsiyet konusunda bana bildirim yapmaları gerekiyor ankette katılım azken ben biraz ekleme yaptım ama şimdi cok sayidalar zorlanıyorum mesaj veya alıntı ile cinsiyetleri yollasin arkadaslar ekleyim
Evet Tam 14 Kg 50 kıloyla mı tamamlayacagım bılmıyorum cok korkuyorum boyum 1.74 birirlerine soleyınce o kadar aldıgımı ınanmıyorlar ama bende nasıl bır yol ızlıyecfegımı bılmıyorum dr um dıyor bısıler tabı yeme toplam hamıleleıgın boyunca bu kadar olması lazım bebege degıl sadece kendıne alıyorsun vs gıbı cumleler kuruyor bır yol bulmalı delı gıbı yemek yıyorum cıkolata alıskanlıgım falan yok ıyı kı
ben cok mu anormalım bılmıyorum ama 58 ile Hamıle kaldım 72 kg yum ve daha 15ıncı haftadayımne yapmam lazım
ben ekmek ve hamur işi hiç yemiyorum hep sebze meyva süt yoğurt ağırlıklı besleniyorum ondanmı kilo alamıyorum yoksam :) o zman bende hemen hamur işine başlayım :)
Canım öncelikle nasılsın?
iYİ oldun mu?
Ben liste için aylardır bekliyorum senin iyi olmanı =)
Beni de eklersen sevinirim..
Yaş 24, istanbul, ilk bebek inşallah =)
Sat 08 temmuz, tahmini doğum tarihi 15 nisan 2014..
Cinsiyet henüz kesinleşmedi...
Canım şu resmime bi baksana sizde pipi gördüğünüz resim bendeki gibimiydi resimler benziyomu acaba benimkide mi kızHiç erkekmiş gibi gelmiyo bana yatıyorum turşu kalkıyorum turşu yiyorum mesela Tabi şimdide boğaz yanmasından ölüyorum o ayrı 2 kenardakiler bacakları demişti yukarda ortadaki poposu parlayan beyazda pipisiydi
Eki Görüntüle 837091
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?