2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Aynı şeyi bana da doktorum söyledi. Bi daha geldiğinde kız dersem şaşırma çünkü pipi dediğimiz şey şişlikte olabilir dedi. 12. haftada dedi bunu. Bakalım yarın ne diyecek.

o kadar alıntı yaptım hepsi silindi sinir oldum

aysunayy çok sevindim canım kızının iyi olmasına. gözün aydın bu arada haftasonu cepadaki gebe mağazasına bakacağım demişsin. ben geçen hafta baktım. pek bir şey bulamadım ne yazık ki belki sen zevkine göre birşeyler bulabilirsin. boynerde de hamile kıyafeti satılıyor, ebru diye bir marka galiba. orda çok hoş şeyler vardı ama çok pahalıydı. bir tane kısa etekli kot jile beğendim. çok tatlıydı ama 150 liraydı

şimdilik lcw ve defactodan aldığım şeylerle idare ediyorum dar kesim pantalon aldım iki tane, iki de eşofman altı

bu arada ben de 3 kilo kadar aldım. tabi ikiz bebişin etkisi de vardır bu duruma. asıl yarın doktorumun tartısına çıkacağım. en son orda 67,9 çıkmıştım. bakalım şimdi ne olmuş

benim bel kısmım genişledi gögüslerim heryerimden cok büyüdü göbek gaz oldugunda oluyor ben kızmı ki diyorum :) ama bütün belirtiler farklı olabiliyor en iyisi beklemek

benim bel kısmım genişledi gögüslerim heryerimden cok büyüdü göbek gaz oldugunda oluyor ben kızmı ki diyorum :) ama bütün belirtiler farklı olabiliyor en iyisi beklemek kilo almamısdım en son ama simdide belki 1 kilo aldıysam ama ben kilo almaktan cok korkuyorum 60 la hamile kaldım

Ben ilk kizimda toplamda 12 kilo aldim .. Bebegim 390 dogdu yani eve dondugumde belki 3 kilo fazlam vardi ama emzirme donemi kisa dondu fazla disari cikamadim,biraz tembellik ettim,emziriyorum diye yedim derken baya kilo aldim 66 ya kadar ciktim :)
simdi hamile kalmadan diyet yaptim bir sure yurudum 49 kilolara indim oyle hamile kaldim ben ama 2 ay bir kismi bodrumda bir kismi anne evinde anne yemekleri tabi aliyorum su an ama zaten normal sanirim 56 dan inmistim en son 49 kiloya son aylar evet bebek buyudukce kilo aliniyor ama bence benim icin en tehlikeli donem emzirme donemi hamilelikt eulasmadigim kiloya ulastim ama suda var boyu uzun bir kadin icin olculer farkli ben 158 bir kadinim bana 49 ustu pek yakismiyor bence daha iri olsaydim farkli olurdu.

bende yemek yedikten sonra mide yanması ve o acı tat oluyor. Elma ile çözdüm hem sağlıklı oluyor hem de gerçekten o acı tadı alıyor ağzından insanın. günde 3 elma rahat yiyorum ben. bir de bol su tabi

Canım şu resmime bi baksana sizde pipi gördüğünüz resim bendeki gibimiydi resimler benziyomu acaba benimkide mi kız Hiç erkekmiş gibi gelmiyo bana yatıyorum turşu kalkıyorum turşu yiyorum mesela Tabi şimdide boğaz yanmasından ölüyorum o ayrı 2 kenardakiler bacakları demişti yukarda ortadaki poposu parlayan beyazda pipisiydi

2 kilo geldigini gorunce abartiyorum da abur cubur yemek yemiyorum onlari yiyorum onlara bagladim herkes almaya baslamis demek ne olur ne olma zben yine dikkat ediyim

canım 14 kilomu aldın doktorun bişi demedimi cok şaşırdım asıl kilolar son ay alınır diyorlar ama

Evet Tam 14 Kg 50 kıloyla mı tamamlayacagım bılmıyorum cok korkuyorum boyum 1.74 birirlerine soleyınce o kadar aldıgımı ınanmıyorlar ama bende nasıl bır yol ızlıyecfegımı bılmıyorum dr um dıyor bısıler tabı yeme toplam hamıleleıgın boyunca bu kadar olması lazım bebege degıl sadece kendıne alıyorsun vs gıbı cumleler kuruyor bır yol bulmalı delı gıbı yemek yıyorum cıkolata alıskanlıgım falan yok ıyı kı

boyun uzun canım ama istersen bir diyetisyene git almak bişi degil bide vermek var
tatlı hamur işi düşmanımız meyve sebze dostumuz ama

oh kızlar maşalalah kilolar almış başını gidiyor :)
valla size imreniyorum benim hala öyle çok iştahım yok
50 kilodan 43 e düşmüştüm şimdi 45 çıkıyorum
bu arada mide bulantısı devam eden hamişler
benimki 16. haftada geçti az daha sabredin
sizinkide 16 ya kadar geçecektir sonrasında
iştah açılıyomuş benimki çok açılmadı
hamile kalmadan önceki halim gibi yemeye
başladım umarım daha çok açılmaya başlar
kilo alıp biraz tombik olmak istiyoruuuum :)

Canım öncelikle nasılsın?
iYİ oldun mu?
Ben liste için aylardır bekliyorum senin iyi olmanı =)
Beni de eklersen sevinirim..
Yaş 24, istanbul, ilk bebek inşallah =)
Sat 08 temmuz, tahmini doğum tarihi 15 nisan 2014..
Cinsiyet henüz kesinleşmedi...

Son düzenleme:

Canım çalışıyor musun? Eğer evdeysen yürüyüş yap. Kendinede bir günlük yemek listesi oluştur. Onu takip etmeye çalış. Ekmeği, hamur işini mutlaka kes.

ben ekmek ve hamur işi hiç yemiyorum hep sebze meyva süt yoğurt ağırlıklı besleniyorum ondanmı kilo alamıyorum yoksam :) o zman bende hemen hamur işine başlayım :)

ben cok mu anormalım bılmıyorum ama 58 ile Hamıle kaldım 72 kg yum ve daha 15ıncı haftadayım ne yapmam lazım

Şimdi ne desek boşşş

Çünkü biliyorumki bi insanın iştahı açıksa yapacak pekte bişey olmuyor.Bende çok aldım ordan biliyorum.

Boyum 176.. kilo 59 dan 65 e çıktı maalesef Ama ilk zamanlardaki kadar iştahım yok.Benim herşeyim tersten gidiyo nedense

Ayyy Canim ben seni hala eklememismiyimmmmmm
Geberticem kendimi
Hemen ekliyorum

ehih canım pek belli olmuyor ama sana erkek mi dedi? :) nasıl geçti kontrolün sen ondan bahset :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…