2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
selam kızlar nasılsınız ben bugün minnacık bir bebek görmeye gittim dayımın gelini doğum yaptı erkek bebek aman bir tatlı maşallah ama kucağıma alamadım korktum bizim çocuklarda böyle ufacık olcak çok heyecanlandım
İkili tarama sonucumda çıktı çok şükür riskim çok düşük daha geçmişi okuyamadım hepiniz iyisinizdir umarım

hayırlısı böyleymiş baharcım..sağlıkla gelsin prensesin..nasıl olsa oğlun var

seni çok iyi anlıyorum, ilk hamileliğimde bu ve benzer sebepler yüzünden 5 dr değiştirdim...son druma 35.haftada başladım, 3 hafta sonra doğurdum zaten....ama şu an doğru dru bulduğumu düşünüyorum, bir de devlette de çok iyi drlar var tabi ama, ben pek denk gelemedim, ne zaman devlete gitsem, asık suratlı, azarlar tarzda konuşan personelle karşılaşıyorum, bi de çok sıra oluyo, hamileyken o kadar bekleyemiyorum...umarım gönlünce olur herşey...bu arada okuyanlar hep ilk hamileliğinden bahsediyor diye kızacaklar belki ama yine de yazayım, 35.haftada drum oğlumun boynuna kordon dolandığını ve sezaryen yapmamızın bebeğin sağlığı açısından daha iyi olacağını söyledi, ben tabi ki normal doğum zahmetine girmemek için yaptığını düşünüp başka dra gittim, bu başka dr kordon falan yok, normal doğurabilirsin dedi, ama benim içime düşmüştü bi kere kurt, kordon dolandığını söyleyen drla sezaryen oldum, ve oğlumun boynundaki kordonu gördüm doğum anında, bi de kordon kısaymış, yani normal diye ısrar etsem çocuğumu kaybedecekmişim....kısaca bazen sezaryen diyen dra da inanmak da fayda var
Aysun günün en güzel haberini verdin bize...gerçi ben biliyodum ama çok sevindim...artık başla canım pembelere:)

biraz pahalı ama napalım bir iki pantolonlar birkaç ay geçireceğiz benim 35 tl ye aldığım pantolonun gebe formu 129 tl idi .. üstlere pek bakmadım .ancak onlarda pahalı tabi

kızlar site ismi vermek yasak diye son harflerini yazmıyorum....limang...unnad....vb sitelerde gebe, ebru maternity gibi markalar indirimdeydi geçen baktığımda hala devam ediyosa fiyatları daha uygundu, hem de aynı ürünler...bu arada bebek kıyafet ve eşyaları için de unnad... sitesine bi bakmakta fayda var...gerçekten çok güzel, mağazalarda bulamayacağımız şeyler olabiliyor

ben daha oğlum olmadan önce 2 kız istemiştim, ama şimdi oğlumu o kadar çok seviyorum ki, iyi ki erkek diyorum, hatta 2.erkek oabilir diye üzülmedi oğluma olan sevgimden,,,doğunca alışırsın..olmadı 3.yü yaparsın:)

ben cok mu anormalım bılmıyorum ama 58 ile Hamıle kaldım 72 kg yum ve daha 15ıncı haftadayım ne yapmam lazım

canım bu normal değil çok aşırı fazla hemen tedbir almalısın yoksa yuksek tansiyon,doğumda zorlanma vb birsürü sağlık problemin olur..
mutlaka bir diyetisyene git daha yolun başındayız

Ne güzel iyi doktorlar arasında kararsızsın:) bense hala iyi bir tane bile doktor bulamadım. Öğrendiğimden beri 5 farklı doktora gittim:)) senin söylediğin istanbulda mı, ona da gideyim:)

Gözün aydın prenses annesi:)

Gözünaydın canımmm

Eee bacım ben sana dedim içini ferah tut diye =)
Benim hislerim kuvvetlidir...
Çok sevindim valla..
Şimdi derin bir nefes al ve bebeğine yansıt mutluluğunu

Maşallah ne güzel sıra tekmeleri beklemeye geldi

canımmmm gözün aydın, sen bu harmony testini ikili taraman riskli çıktı diye mi yaptırmıştın

hadi gözün aydın bununla geçmiş olsun bugün huzurlu bi uyku uyu

Aysuncum goxunn aydin yavrumm cok mutlu oldum inanki

Gözün aydın canım. Hayırlısıyla kucağınada alacaksın prensesini

Canım yeniden geçmiş olsun...

hepinize tek tek teşekkür ederim kızlarrr

çok şükür çok hamişliğin tadını çıkarma zamanı geldi inşallah..c.tesi göreyim prensesimi..artık alışverişine başlayacağım

canım sonucunun güzel çıkmasına çok sevindim Allah kucağımıza aldığımız günleride gösterir inşalah bende yaptırmayacaktım ama 4 lü test yaptırdık dr ısrarıyla bende sonuç bekliyorum pazartesi çıkacak

bende 6 aylık gibi oldum canım

Arkadaslar liste güncellendi eksik bilgiler varsa lütfen bana ulaşın
canımmm kızım gelecek benimde kısmetse

aysun çok sevindim sonuçların iyi çıkmış süper maşallah sağlıkla gelsin prenses annesi
teşekkür ederim cnm
ben cok mu anormalım bılmıyorum ama 58 ile Hamıle kaldım 72 kg yum ve daha 15ıncı haftadayım ne yapmam lazım
14 kilo mu

gerçekten mi yok mu düğün var elbise bulmam lazım..internet sitesinden baktım gebe ye..güzel şeyler vardı ama orada mı yok acaba..bulamazsam yandım gezecek zamanım da yok

çok sağol canımmm
Kizlar sizin ense kalinliginiz kac cikti??
Ne olur birsey yazin
2,41 cikti bizimki
canım çok iyi anlıyorum seni kan verdiniz mi ikili için..
inşallah bebeğin sağlıklı canımmm burun kemiğinin olması enseden önemli

bende tam 5 kilo aldım 4 ay için fazla sanırım ama napalım aldım

hedefim 17-18 kilo inşsllah daha fazla almam.

hangi sonucun temiz çıktı canım amniyosentez mi yaptırmıştın

canım ikili testim 1/8 çıkmıştı..harmony test yaptırdık 5 kromozom incelenmiş hepsi temiz çıktı dawn sendromu riskide yok 1/10000 den kiçik sonuç çıktıçok şükür Allah'a 20 gündür çok çok üzülmüştük..

gerçi sonradan anladık ki ikili testte doktorun hatası yüzünden yüksek riskli çıkmış burun kemiği olduğu halde yok yazmuş..ama içimize şüphe düşmüştü bir kere test yaptırdık..sonucumuz temiz çok şükür...

kızlar oncelikle gecmisi okuyamadim ama anladığım kadarıyla Aysun un sonucu temiz çıktı. cok sevindim. .kizlar bizde bugun üçlü yaptifdik ve down senrom riskimiz yüksek cikti.1% 132 çıktı. mevlam korusun bebeklerimizi.

canım 3lü değilde 4 lü test daha güvenilir sonuç veriyomuş dr vbize öyle söyledi sonucu hemen bugun nasıl verdiler? ben pazartesi yaptırdım 1 hafta sonraya çıkar dediler canım istersen birde 4 lü yaptır gerçi ben bu testlerin güvenilir olduğuna pek inanmıyorum dr ısrarıyla yaptırdım

ah ah canım bu testler yok mu..
ikili yapılmışmıydı sana.ensesi ksçtı burun kemiği var mıydı.
hiç korkma canım..benim testim yanlış yapılmıştı.
ama eltimin riski 1/50 çıktı amniyosentez sonucu temiz çıktı..

kesin bir sonucu yok bu testlerin sadece risk veriyo oda yalan yanlış insanı üzüyolar boştan yere.bebeğin çok iyi

çok sevindim canım darısı bizim başımıza benim amniyosentezin sonucu da 3 hafta sonra çıkacak

Bu benim 12. Haftadaki konttolumden bi resim. Buna erkek demişti. Yarin sabah 9.30da gidicem ins. Astım işi :))) kendi işim olmasa bu kadar stress yapmam valla :)))

Ben de salı günü gitcem tekrar on gün süresi var ya sigortanın doktora da dedim ben sonraki ayı bekleyemem haftaya gelicem dedim gel gel bakarız dedi gülerek :)
Bakalım sana ne dicek yarın merak ettim şimdi .
Ben iki gün konferansta olucam karşıda ffff bütün gün ayakta müşterilerle görüş vs zor ama napalım işimiz.

cnm dörtlü nezaman yapılabiliyor ki..birgunde cikio

cnm ikilide 1/3800 bir ihtimal iken üçlü de bu cikti.burun kemigi falan vardi..ama bu riskli cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…