2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Merhaba kızlar. 2013 Nisan annesiyim 6,5 aylık olduk bebeğim uyuyor yanımda Allah sizleride sağlıkla yavrularınıza kavuştursun.. Kiloyu dert etmeyin 16 kilo aldım 40. Günümde 10 kg gitti şuan 2 kg kaldı..

aysunayy ne üzdüler seni canım ya ben bidaha hamile kalırsam inşallahhh kesinlikle bu testlerden yaptırmamaya karar verdim

merhaba kızlar. 2013 nisan annesiyim 6,5 aylık olduk bebeğim uyuyor yanımda allah sizleride sağlıkla yavrularınıza kavuştursun.. Kiloyu dert etmeyin 16 kilo aldım 40. Günümde 10 kg gitti şuan 2 kg kaldı..
ne güzel almışsın bebeğini kucağına darısı başımıza. Canım ben şimiden 10 kilo aldım 47 ile hamile kaldım 57 deyim şimdi ilk ay alınan kilolar verilmez diyorlar doğru mudur

cnm dörtlü nezaman yapılabiliyor ki..birgunde cikio

cnm ikilide 1/3800 bir ihtimal iken üçlü de bu cikti.burun kemigi falan vardi..ama bu riskli cikti

canım ikili testin çok iyi çıkmış.ensesi burun kemiği herşeyi iyi çıkmış.çoğu dr ikili iyi çıkarsa diğerlerini yapmıyor bile..
bebeğin çok sağlıklı inşallah üzme canını..

e ne olacak şimdi 4 lüyü bekletip amniyosntez mi diyecek..

ne güzel almışsın bebeğini kucağına darısı başımıza. Canım ben şimiden 10 kilo aldım 47 ile hamile kaldım 57 deyim şimdi ilk ay alınan kilolar verilmez diyorlar doğru mudur

Walla vırık vırık gündüz hiç uyumuyor kucak istıyor uykuyu alanayınca kucakta bile aglıyor.. Ne yemek yiyeniliyordun ne popon yer görüyor gidiyor bir şekilde.. Kuzenim 30 kg aldı o da 4 ayda 20 kg verdi.. Bol bol uyuyun dinlenin doğumdan sonra maraton başlıyor.. Öyle özledim ki 2-3 saat kesintisiz uyumayı.. :))
Bu arada şeker yüklemesi yaparlar 4. Ayda öndmli olan onun sonucu

Gebe markasında bende kot bluz beğendim çok güzel seyler var ama carsıya hiç bakmadım belki carsıdada güzel seyler vardır
bende nasipse bir sonrakii maaşa istiyorum babamızdan bir kot

kızlar düğün var ve bakabileceğim tek günüm var kızılayda bir iki yer varmış zafer çarşısının oradsa..
birde gebe mağazası var işte cepadaki..

hangisine gitsem karar veremedim..cuma günü bulmam şart
abiye tarzı yada resmi elbise gibi hamile kıyafeti düğünlük....gebeye bakmışsınız var mı orada bişey...gördünüz mü..mağaza büyük mü..

yoksa direk kızılaya mı gitsem off ya

Canım mağaza çok büyük değil ve ürünler az. Ama sen özellikle düğün için bir şey bakıyorsan belki bulabilirsin. Siyah elbiseler vardı birkaç model. Çok abiye gibi değil de resmi gibi. Ben başka bir mağazadan almıştım normal kıyafet. Ama kesimi göğüs bölgesinden genişkeyen olduğu için şimdi de rahat giyiliyor. Bence sen de ekol ve herrye bakabilirsin. Geçen herry de çok güzel bir elbise vardı bize de uygun. Cepanin karşısı kentpark. Orda var bu mağazalar. Umarım aradığını bulursun tatlım :)

Acelen nedir bilmiyorum ama bi sitede baya bi abiye hamile kıyafet var. 3 gün içinde kargoluyolarmış. Reklam oluyo diye burdan link yasak sanırım ama bakmak istersen özelden ataym link.

Kızlar benim kışlık montlarım felan hep dar.Sanki şimdiden karın bölgeleri sıkıyo gibi geldi. Ben izmirdeyim ve kışlar da ööle çok soğuk olmuyo. O yüsden resimdeki pançoyu almaya karar verdim. Sanki hamilelik dışında da giyilirmiş gibi geldi. Fiyatı 100 tL. Naapayım alayım mı sizce. 3 ay giyilecek bişeye bi ton para vermek istemiyorum da sizce bu çok dandik değildir di mi. İnternetten alıcam.

Kızlar ctesi günü dörtlü tarama için randevum var. İkili 1/30000 çıkmştı çok şükür. Acabq diyorum dörtlü yaptırmasam da direk ayrıntılı ultrasona m girsem? Madem ayrıntılı yapılacak dörtlü neden yapılıyor? Yaptıran var mı?

Hic gerek yok bence. Para kazamak icin yapıyorlardır. Ayrıntılı yaptir bence. Bizzat ben sadece ayrintili yaptıracagim. ihtimallerle uğraşıp moralimi bozamam.

Canim tamam o halde direk cepaya gideyim ordan ds dedigin yerlere bakarim bulamazsam.
Cok sagol canim
Bu arada senin ikinci bebisin cinsiyeti belli oldu mu
Acelen nedir bilmiyorum ama bi sitede baya bi abiye hamile kıyafet var. 3 gün içinde kargoluyolarmış. Reklam oluyo diye burdan link yasak sanırım ama bakmak istersen özelden ataym link.

Canim yarin yola cikicaz keske daha once sorsaydim size internetten de olurdu tabi

canım çok iyi anlıyorum seni kan verdiniz mi ikili için..
inşallah bebeğin sağlıklı canımmm burun kemiğinin olması enseden önemli

Gercekten mi??
Evet kan verdim cnm
İnternette 3"un ustu risk diyor bizim 2,41 ama kimseden bu olcuye yakin bir deger duymadim 0li veya 1li degerler cikiyor herkesin ondan moralim cok bozuldu

Sizin kac cikmisti?

Ayrica gozun aydin cnm Allah'im saglikla kucagina almayi nasip etsin sana bagislasin yavrunu

arkadaşlar 2 gün sonra kendi arabamızla 4-5 saatlik bir yola gideceğiz.doktorumlada randevum var yarın ona da soracağım ama sizce bu haftalarda seyahat riskli olurmu ? ben olmaz diye düşünüyorum ve değişikliğe çok ihtiyacım var , bu seyahat bana çok iyi gelir diye düşünüyorum. mola vererek bişi olmazmış gibi geliyo. ne dersiniz?

cnm 2li test yaptır bakalım ne çıkacak benim de çok düşük değil 1.8 çıktı ense

Günaydın kızlar. Bugün detaylı ultrasonumuz vsr ins. Herşey yolundadir biraz heyecanlıyım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…