2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Selam canım. Tam olarak korkularını&endişelerini açıklar mısın? Neden evde yalnız kalamıyorsun? Ne olmasından korkuyorsun?

1 yıl önce 20. haftada düşük yaptım. sanırım yine o haftalara yaklaştığım için bilinçaltımda bir korku var. sürekli nasıl geçicek bu hamilelik diye düşünmekten tadını çıkaramıyorum.

cnm seninki Maşşallaaahhhhhh çok güzel çıkmış benim 1/475 yani 250 sınırına yakın çıktı, çok üzüldüm ama sonra topladım kendimi 4lü yaptırmıycam çünkü Allah korusun birşey çıksa da bebeğimi aldırmayı düşünmedik eşimle. O nedenle direk detaylıya giricez, sana 4lü tamamen gereksiz kesinlikle yaptırma...

yarın ben de ikili tarama sonuçlarımı alıcam inşallah düşük risk çıkar her ne kadar bu testler çok belirleyici olmasa da yinede insan tedirgin oluyo :18:

Ne güzel iyi doktorlar arasında kararsızsın:) bense hala iyi bir tane bile doktor bulamadım. Öğrendiğimden beri 5 farklı doktora gittim:)) senin söylediğin istanbulda mı, ona da gideyim:)

Günaydın canım
Benim dediğim doktorlar Eskişehirde sen baya doktor degiştirmişsin belki bu sayfada sana yardım edebilecek biri cıkar

Kan sonucu haftaya
Sen kacinci haftanda girdin?
Eger 13.haftandaysan 1.8 normal deger
Korkuyorum cnm hem de cok

Bende 13de girdim ama bakıyorum 0.7 falan değerleri var insanların bnmki 2ye yakın bir de 2lim e sınıra yakın çıktı 1/475 1/250 ve altı risk grubu. Bakıyorum 1/10000 çıkan falan var. Neyse rabbimden hayırlısı

çok sağol canım..
bizimki 11+6 da 1.2 çıkmıştı
14+0 da 1.8 çıktı

ben bişey olduğunu düşünmüyorum cnm.. burun kemiğiniz de varmış..

canım biz hep ankaraya gidip geliyoruz hiç bir risk yok dr yada.sorduk..rahatça gidebilirsin..
sadece eğer kendi arabanızla gidiyorsanız yolda giderken bir mola verin şöyle gez yürüu geri bin yeter canım

ben 3-4 kez gittim ankaraya bişey yok çokkkkkk şükür..

Son düzenleme:

Amin inshayirlisiyla saglikla kucagimiza aliriz
Drun ne dedi?
Aciklama yapti mi?
Ne yapacaksin peki bundan sonra?
Hangi test ne zmn..

kızlar inanın benim eltimin 1/50 çıktı amniyoda spnuç temiz..

bu testler insanları korkutmak için Vallahi

Günaydin guzel anne adaylari sizlere bir sorum olacak,ben 3 gündür üzerinizden uzak grip oldum ve maalesef öksürükten cigerlerim cikacak eczaneden dösüme sürecek krem aldim ama ne fayda.... Doktorada gidemedim randevu almam lazim isten de alamiorum oksurunce kasiklarim agrio,acaba bebege bir zarari olurmu???cok korkuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…