Selam canım. Tam olarak korkularını&endişelerini açıklar mısın? Neden evde yalnız kalamıyorsun? Ne olmasından korkuyorsun?
Kızlar ctesi günü dörtlü tarama için randevum var. İkili 1/30000 çıkmştı çok şükür. Acabq diyorum dörtlü yaptırmasam da direk ayrıntılı ultrasona m girsem? Madem ayrıntılı yapılacak dörtlü neden yapılıyor? Yaptıran var mı?
Arkadaslar liste güncellendi eksik bilgiler varsa lütfen bana ulaşın
cnm 2li test yaptır bakalım ne çıkacak benim de çok düşük değil 1.8 çıktı ense
yarın ben de ikili tarama sonuçlarımı alıcam inşallah düşük risk çıkar her ne kadar bu testler çok belirleyici olmasa da yinede insan tedirgin oluyo :18:
Ne güzel iyi doktorlar arasında kararsızsın:) bense hala iyi bir tane bile doktor bulamadım. Öğrendiğimden beri 5 farklı doktora gittim:)) senin söylediğin istanbulda mı, ona da gideyim:)
Ense kalinligi kac cikmisti?
Kan sonucu haftaya
Sen kacinci haftanda girdin?
Eger 13.haftandaysan 1.8 normal deger
Korkuyorum cnm hem de cok
çok sağol canım..Gercekten mi??
Evet kan verdim cnm
İnternette 3"un ustu risk diyor bizim 2,41 ama kimseden bu olcuye yakin bir deger duymadim 0li veya 1li degerler cikiyor herkesin ondan moralim cok bozuldu
Sizin kac cikmisti?
Ayrica gozun aydin cnm Allah'im saglikla kucagina almayi nasip etsin sana bagislasin yavrunu
arkadaşlar 2 gün sonra kendi arabamızla 4-5 saatlik bir yola gideceğiz.doktorumlada randevum var yarın ona da soracağım ama sizce bu haftalarda seyahat riskli olurmu ? ben olmaz diye düşünüyorum ve değişikliğe çok ihtiyacım var , bu seyahat bana çok iyi gelir diye düşünüyorum. mola vererek bişi olmazmış gibi geliyo. ne dersiniz?
Bende 13de girdim ama bakıyorum 0.7 falan değerleri var insanların bnmki 2ye yakın bir de 2lim e sınıra yakın çıktı 1/475 1/250 ve altı risk grubu. Bakıyorum 1/10000 çıkan falan var. Neyse rabbimden hayırlısı
1.8 çıktı canım burun kemiğini de gördü doktorumuz
Maasallah cnm
Bizim 2,41 moralim cok bozuldu ona
3e kadar normal canım, sıkma canını
cnm listeyi nasıl görüyoruz?
çok sağol canım..
bizimki 11+6 da 1.2 çıkmıştı
14+0 da 1.8 çıktı
ben bişey olduğunu düşünmüyorum cnm.. burun kemiğiniz de varmış..
İns cnm ya
Hic rahat yok bize
Surekli bisey cikiyor
Rabbim buna da sukur
Riskli dedi dr ama ins
Maasallah cnm
Bizim 2,41 moralim cok bozuldu ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?