2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Geçmiş olsun zararı olacağını sanmıyorum lakin senin için zor bir durum mutlaka dr git canım randevu neden alamıyorsun anlamadım canım?

Riskli dedi dr ama ins

Burun kemiği varsa %80-90 sonuç iyi çıkıyor canım belirli bir şey değil o nedenle üzme kendini ama için rahat olsun yaptırman gereken testleride yaptır benim fikrimce

kızlar bu haftaya kadar kasık bölgem çok gergindi..
bu hafta orası boşaldı sanki göbek değilimin 1-2 parmak altı sert ve elimle azcık bastırınca acıyo.

sanırım bebek yukarı çıkıyor değil mi..giderekte çıkacak

siz hissettiniz mi böyle bişey..

Son düzenleme:
Canım moralini bozma oğlumda 4,00 çıkmıştı amniyosentez oldum hiç bir şey çıkmamıştı şimdi paşam yanımda sadece babaya benziyo ensesi kalın koca kafalı biraz:) böcüğm benmmm..

Cnm Allah razi olsun oglunu size bagislasin
Ben de boynu kalin gelisimi ilerdedir iri bebektir diye dusunmeye calisiyordum ama boyun olcusu degil bu
Derisi arasindaki siviymis
İns benim oglumda saglikla dogsun da varsin babaya benzesin

tatlım ben geçen hafta yaklaşık 4 saatlik bi yolculuk yaptm. hafif belim ağrıdı ama onun dışında bi sorunum olmadı, ben en çok midem bulanır diye korkuyodum ama bişicik olmadı. senin haftan daha ileri ama çok bulantın yoksa bi sorun olacağını sanmam. arabayı sen kullanmıcan heralde

Cok sagol cnm ins oyle cikar
Herkesin 0li 1 li degerler cikiyor 2,41 de sok oldum

günaydın kızlaarrrrrrr...... çalışan anneler benim gibi sabahları erken saatte kahvaltı canı istemeyip işyerinde birşeyler yiyenler varmı? yoksa ben iyi etmiyormuyum :44:

Ense kalınlığı ölçümü tamamen dr.un becerisine kalıyo. Yanlış ölçüm yapıp yok yere annecikleri strese sokan çok oluyomuş. istersen bi de usg cihazı kaliteli başka bi dr.a daha git ama yine de sınırın altındasın. çok takıp sıkma canını... bak aysuna var olan burun kemiğine yok dediği için nasıl üzdü kızcağızı ama sonra bişeycik çıkmadı çok şükür.

mide bulantılarım bu hafta geçti zaten.. senin de 1-2 haftaya geçer bence..Mide bulantısından korkmuyorum zaten başka bi zararı olur mu acaba diye düşündüm..Teşekkür ederim..

20 haftada iyice kendini alıştırmışken bebişini kaybetmek çok zordur gerçekten, geçmiş olsun.. Ama düşünüp üzme kendini. Sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah bu sefer meleğini..

aminnnn çok teşekkür ederim canımmmm

günaydın kızlaarrrrrrr...... çalışan anneler benim gibi sabahları erken saatte kahvaltı canı istemeyip işyerinde birşeyler yiyenler varmı? yoksa ben iyi etmiyormuyum :44:

günaydııın cnm . Ben çalışmıyorum evdeyim ve hersabah 6.buçukta kurulmuş saat gibi uyanıyorum.fakat benimde canım uyanır uyanmaz kahvaltı etmek istemiyo. hatta canım hiç kalvaltı istemiyo ama zorla küçük bi tost yiyorum ve süt içiyorum saat 9-10 gibi..

evet canm bende açık bir çay alıyorum ve tost yaptırıyorum işyerinin çay ocağından öyle geçiriyorum.2.bebektede öyleydim ama sıklıkla iş yerinde yerdim.oldum olası erken yiyemiyorum

Son düzenleme:
yaaa kızlar canım çok sıkkın işyerinde işlerim çok yoğun muhasebe bölümündeyim. yanımdaki bayan arkadaşım mecbur olmadığı halde işi bildiği için bazılarını bana paylaştır evrakların dedi. dün çok yoğundum birazını ona verdim oda yaptı müdüre imzaya götürünce müdür kızarak sude ne iş yapıyor da sen onun işini yapıyorsun demiş oda sude çok yoğun müdür bey 2 kişi bile yetiştiremiyoruz ben işlerimi azaltıığım için yardım etmek istedim demiş. yaa varya bu kadar olur sen benim hamile olduğumu biliyorsun kendisi işini hafiflet demesi gerekirken tam tersi davranıyor. yok yaa çalışanın kıymeti yok

canım bana da dün doktor görünen organlar gayet iyi dedi ama detaylıda damarlara vs de bakılıyor. senin bebeği besleyen damarların bebeğin damarları vs.

hımm doğrudur canım bilmiyodum ne zaman oluyo o acaba

Kizlar ben atlattim beni merak etmissiniz cok tesekkur ederim Allah sizi hayielisiyla sag salim evlatlariniza kavustursun
canım çok geçmiş olsun Allah seni oğluna ve eşi,ne bağışlasın

ben günde 1 bardak süt ve 1 kase yoğrt yiyorum meyvamıda eksik etmiyorum yemeklerimi düzenli yiyorum 3 öğün ama çok fazla yemiyorum homini gırtlak değilim :)
ben çok duzenli beslenmeyi beceremiyorum
bu arada 3. yılınız kutlu olsun canım nice yıllara

kızlar günaydın dün akşam aşk dizisini izlerken karnımın sol tarafı 2 kez attı ama barız hıssettım acaıp bırseydı pıt pıt dıye bır daha hıssetmedım ama bızım kız gündüz uyuyor akşam coşuyor sanırım

bide ben hala yüz üstü yatabiliyorum acaba zararı var mıdır

canım bence yüz üstü yatma bebek sıkısır allah korusun doktorlar hiç tavsıye etmıyor sen bencede kanepede yat
bana doktorum yüzüstü ve sırtüstü yatma. sadece yan taraflarına yat dedi :44:

benım doktor sırt ustü sağa sola yat dedi zaten karnın büyüdükçe sırt üstü yatamazsın dedı

Nt2,41 cikti kizlar moralim cok bozuk ne olur birsey soyleyin

canım hemen uzulme doktor ne dedı bazı sonuçlar yalnış cıkıyor hep

ben ekmek ve hamur işi hiç yemiyorum hep sebze meyva süt yoğurt ağırlıklı besleniyorum ondanmı kilo alamıyorum yoksam :) o zman bende hemen hamur işine başlayım :)

canım hamur işinin bebeğe hiç faydası yok yedıklerın gayet besleyıcı devam et sen

darısı hepimizin başına ay şimdi ne güzel kokuyordur o riskin cıkmamasına cok sevindim gözün aydın canım

aysunay canım hell klar hamıle gıyıme bak bırde ızmır caddesınde de bır sürü abıyecı var onlarada bak

aman canım takma bütün patronlar öyle sonucta arkadaşın senı savunmuş boşver salla gıtsın

Son düzenleme:

İns bizde de bisey cikmaz ama insanin elinde degil
Cok sagol tskler cnm

Canim tamam o halde direk cepaya gideyim ordan ds dedigin yerlere bakarim bulamazsam.
Cok sagol canim
Bu arada senin ikinci bebisin cinsiyeti belli oldu mu

Canim yarin yola cikicaz keske daha once sorsaydim size internetten de olurdu tabi

yok canım yaa belli olmadı. yarın akşam gösterir diye ümit ediyorum. tabi hala görünmediyse kızdır o diye de söylentiler var

ben de haftasonu gideceğim o kadar mesafe. biz de kendi arabamızla gideceğiz. rahatsız olursam arka koltukta ayaklarımı uzatırım diyorum birşey olacağını sanmıyorum canım eğer daha önceden belirlenmiş bir düşük riskin yoksa. içini ferah tut

yaa uyanınca canım kahvaltı istemiyor ama aç da oluyorum. eğer çubuk kraker leblebi vs gibi birşeyler atmazsam ağzıma öğürtü geliyor o nedenle evde bir iki lokma yiyiorum 7-7 buçuk gibi sonra ofise gelince tost yiyorum ben de. 9-9 buçuk oluyor

canım benım kızımın ısmıde MİRA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…