günaydın kızlaarrrrrrr...... çalışan anneler benim gibi sabahları erken saatte kahvaltı canı istemeyip işyerinde birşeyler yiyenler varmı? yoksa ben iyi etmiyormuyum :44:
Kizlar sizin ense kalinliginiz kac cikti??
Ne olur birsey yazin
2,41 cikti bizimki
kızlar oncelikle gecmisi okuyamadim ama anladığım kadarıyla Aysun un sonucu temiz çıktı. cok sevindim. .kizlar bizde bugun üçlü yaptifdik ve down senrom riskimiz yüksek cikti.1% 132 çıktı. mevlam korusun bebeklerimizi.
Canım bende çalışıyorum. İş yerinde buzdolabımız var. Kahvaltılık getirip oraya koyuyorum haftalık. Domates, peynir, zeytin, salatalık, süt, bal ve vişne reçelimHepsi mevcut. Bazen yumurtada haşlıyorum. Bir arkadaş tost makinası getirdi. Orada ekmekte kızartıyorum. Normal kahvaltımı yapıyorum. O konuda rahatım çok şükür.
sat:1 temmuzArkadaslar liste güncellendi eksik bilgiler varsa lütfen bana ulaşın
bildiğim kadarı ile 3 ten büyük olunca riskli gruba giriyor. kan tahlili sonuçların çıktı mı? yada dr 2,41 olması hakkında yorum yaptı mı?
oh oh ne güzel maşallah. biz de gelebilir miyiz kahvaltıya
Kızlar ctesi günü dörtlü tarama için randevum var. İkili 1/30000 çıkmştı çok şükür. Acabq diyorum dörtlü yaptırmasam da direk ayrıntılı ultrasona m girsem? Madem ayrıntılı yapılacak dörtlü neden yapılıyor? Yaptıran var mı?
riski yüksek çıkıp da sağlıkla doğan bir sürü bebek biliyorum. canını sıkmamaya çalış, dua et. sonuçta bu testlerin hepsinin doğruluk payı %100 değil.
canım benim bir kan sonucun çıksınKizlar sizin ense kalinliginiz kac cikti??
Ne olur birsey yazin
2,41 cikti bizimki
kızlar bu haftaya kadar kasık bölgem çok gergindi..
bu hafta orası boşaldı sanki göbek değilimin 1-2 parmak altı sert ve elimle azcık bastırınca acıyo.
sanırım bebek yukarı çıkıyor değil mi..giderekte çıkacak
siz hissettiniz mi böyle bişey..
canım benim bir kan sonucun çıksın
ense kalınlığı 3 mm den sonra riskli ama kan sonucuyla beraber değerlendiriyor doktorlar.
doktor yanlış hesaplamış olabilir.çok ustalık gerektiren bir ölçümmüş.milimlik hesaplar sonuçta.
kızlar bu testlerin hiç birini yaptırmadım Allah korusun bir şey çıksada aldıracakmıyım hayır hem sonuçlar çokta güvenilir çıkmıyor bebk doğunca sapasağlam bu testleri yaptırıpta kendimi niye sıkıntıya bırakayım sonuç neyse görecem sadece dua etmek
Aynen bende böyle düşünüyorum. O yüzden hiç birini yaptırmayacağım. Bir tek detaylı ultrasona gireceğim. Stresi ayrı, yanılma payı çok yüksek. Burada bir arkadaş yazmıştı. Kardeşinin sonuçları normal çıkmıştı ama çocuk down sendromlu doğmuş ya da tam tersi down sendromlu deyipte sağlıklı doğanlarıda çok duyuyorum. Her şekilde kabulüm bebeğim. Dediğim gibi erken tedavi edilmesi gereken bir hastalığı çıkarsada detaylı ultrasonda çıkar.
evt canımm benimde öyle demek hissetmemize az kaldı öyle miaynen benim de öyle. dün gece ilk defa göbeğimin biraz altında azıcık sağ tarafta elime bi sertlik geldi ve acıdı, önce korktum sonra anladım ki artık bebeğimi hissetmeye başlayacağım
bende tek detaylıya girecem bende çok duyuyorum bu yüzden sıkıntıya girmeye gerek yok hem tedaviside yok ya aldırmak yada yola devam sadecec dua ediyorum rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat ver diye
hımm doğrudur canım bilmiyodum ne zaman oluyo o acaba
canım çok geçmiş olsun Allah seni oğluna ve eşi,ne bağışlasın
ben çok duzenli beslenmeyi beceremiyorum
bu arada 3. yılınız kutlu olsun canım nice yıllara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?