2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
günaydın kızlaarrrrrrr...... çalışan anneler benim gibi sabahları erken saatte kahvaltı canı istemeyip işyerinde birşeyler yiyenler varmı? yoksa ben iyi etmiyormuyum :44:

Canım bende çalışıyorum. İş yerinde buzdolabımız var. Kahvaltılık getirip oraya koyuyorum haftalık. Domates, peynir, zeytin, salatalık, süt, bal ve vişne reçelim Hepsi mevcut. Bazen yumurtada haşlıyorum. Bir arkadaş tost makinası getirdi. Orada ekmekte kızartıyorum. Normal kahvaltımı yapıyorum. O konuda rahatım çok şükür.

riski yüksek çıkıp da sağlıkla doğan bir sürü bebek biliyorum. canını sıkmamaya çalış, dua et. sonuçta bu testlerin hepsinin doğruluk payı %100 değil.

oh oh ne güzel maşallah. biz de gelebilir miyiz kahvaltıya

4lü nedir ben anlamıyorum ki? hadi 2li gerekli. 3lüyü eğer 2li riskli çıktıysa yapıyorlar. daha 4lü ne yani. zaten organları ile ilgili allah korusun herhangi bir sıkıntı varsa detaylıda görünüyor. yok yere yaptırma bence.

riski yüksek çıkıp da sağlıkla doğan bir sürü bebek biliyorum. canını sıkmamaya çalış, dua et. sonuçta bu testlerin hepsinin doğruluk payı %100 değil.

kızlar bu testlerin hiç birini yaptırmadım Allah korusun bir şey çıksada aldıracakmıyım hayır hem sonuçlar çokta güvenilir çıkmıyor bebk doğunca sapasağlam bu testleri yaptırıpta kendimi niye sıkıntıya bırakayım sonuç neyse görecem sadece dua etmek

kızlar 3lü tarama sonucum cıkmış ama anlamadım ınternetden cıktısını aldım bılgısı olan yorum yapsın lütfen

HCG Üçlü Test : 36693
E3 Üçlü Test : 0,491
AFP Üçlü Test : 71,5

sizce nedir ?

Kizlar sizin ense kalinliginiz kac cikti??
Ne olur birsey yazin
2,41 cikti bizimki
canım benim bir kan sonucun çıksın
ense kalınlığı 3 mm den sonra riskli ama kan sonucuyla beraber değerlendiriyor doktorlar.
doktor yanlış hesaplamış olabilir.çok ustalık gerektiren bir ölçümmüş.milimlik hesaplar sonuçta.

aynen benim de öyle. dün gece ilk defa göbeğimin biraz altında azıcık sağ tarafta elime bi sertlik geldi ve acıdı, önce korktum sonra anladım ki artık bebeğimi hissetmeye başlayacağım

Dogru diyorsun cnm ins yanlis olcmustur ne diyim elden birsey gelmiyor

Aynen bende böyle düşünüyorum. O yüzden hiç birini yaptırmayacağım. Bir tek detaylı ultrasona gireceğim. Stresi ayrı, yanılma payı çok yüksek. Burada bir arkadaş yazmıştı. Kardeşinin sonuçları normal çıkmıştı ama çocuk down sendromlu doğmuş ya da tam tersi down sendromlu deyipte sağlıklı doğanlarıda çok duyuyorum. Her şekilde kabulüm bebeğim. Dediğim gibi erken tedavi edilmesi gereken bir hastalığı çıkarsada detaylı ultrasonda çıkar.

bende tek detaylıya girecem bende çok duyuyorum bu yüzden sıkıntıya girmeye gerek yok hem tedaviside yok ya aldırmak yada yola devam sadecec dua ediyorum rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat ver diye

aynen benim de öyle. dün gece ilk defa göbeğimin biraz altında azıcık sağ tarafta elime bi sertlik geldi ve acıdı, önce korktum sonra anladım ki artık bebeğimi hissetmeye başlayacağım
evt canımm benimde öyle demek hissetmemize az kaldı öyle mi

sağol canım bende düzenli beslenmiyordum ama vitamin kullanamayınca dikkat etmeye basladım besin yoluyla vitaminleri alayım diye düşündüm sende kendini şartla bebeğm için yemem lazım de kendi kendine ben baazen zorla yiyorum valla bebiş yeterli besini alabilsin diye yiyelimki bebişlerimiz tosuncuk bebişlere yetişsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…