2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
evt canımm benimde öyle demek hissetmemize az kaldı öyle mi

yani öyle tahmin ediyorum :) en geç 22. haftada tekmeler rahatlıkla hissediliyormuş zaten. benim sağ kasığımda gurultu gibi bi hareketler hissediyorum ama bence onlar bağırsaklarım

Anlıyorum seni. Elbette tedirgin olmamak mümkün değil, ama süreçle ilgili olumlu ol lütfen. İnşallah bu sefer herşey güzel gidecek ikiniz için de. Allah nazarlardan saklasın

Kontrolden geldim. Herşey çok güzel (18 cm, 220 g), burun kemiği net, omurgası, idrar kesesi oluşmuş. Doktor teste gerek duymadı ve vitamini kesti. 22. hafta doppler inceleme yapacağını söyledi. Bu arada benim Defne'm ikinci bahara kaldı anlaşılan, erkek geliyormuş

kızlar neden cvp vermıyorsun
benim 3 lü sonucum pazartesi çıkacak
bilsem keşke yorum yapardım ama hiç bir fikrim yok inan ve sanıyorum buda 2 li gibi olsa gerek
hani 2 sonuç çıkmıştıda esas ayrıntılı sonucu doktordan almıştık ya
sanırım öyle bişey risk var yada yok demek için doktordan ayrıntılı sonucu almak lazım bunlar kan değerlerin sanırım
çünkü doktor bana öyle söyledi.sonucu benden alacaksın internetten baktığın sonuçtan bişey anlamazsın demişti.

Şimdi geldim doktordan hiç kuku bekleme boşuna bak ne var burda dedi Bi baktık ulu orta her şey meydanda kesin erkek 3lü test ve afp yaptırabilriz istersen dedi. 3lü test istemiyorum 2limde risk yoktu dedim. Afp nin ne olduğunu sordum. Bazı bebeklerde bel açıklığı olabiliyor ve biz bunu bizdeki ultrason aletleri ile göremeyebiliyoruz. Bu bel açıklığı tespit edebiliriz. He tespit edilince napıcaz dersen şu an için hiçbişey yapılamaz ancak doğduktan sonra müdahale edilip düzeltilebilir dedi. Siz ne önerirsiniz peki dedim. Bana kalırsa yaptırmasan olur dedi nasılsa müdahale edilemiyor dedi. Detaylı ultrason var zaten bidahaki ay onu kesin istiyorum dedi. Onun içinde ya radyoloji yapıyor yada perinatalog dedi. Bizdeki perinatoloğun ücreti 300tl dedi Cem Beymiş. Bide istersen Ataşehirde Petek Hanım var onada yaptırabilirsin. Bizdeki Cem Beyin ücreti ile onunki yarı yarıya gibi dedi. Ama hemen hemen hepsi aynı dedi. Radyologda 90tlye çekiyor dedi. O zaman radyolog çeksin dedim. 25 kasıma radyologdan randevumu aldım. Bakalım nolcak.

Bu arada gaviskon verdi. 1 haftadır boğazımda felaket bi yanma hissi var. Resmen ejderha gibi geziyorum. ÇAtlak için Lierac kullanıyorum ama biraz tuzlu ve hemen bitiyor ne önerirsiniz dedim. Bende lierac öneriyorum ama istersen biooil al eczenelerde ve gratiste satılıyor. Bi gün birini diğer gün diğerini sürersin dedi. Yandaki eczaneden hemen aldım biooil. Bakalım işe yarayacakmı

Tatlım bu değerlerin hepsini, ense kalınlığını, burun kemiğini hatta yaşını kilonu v.s. doktor özel bi programa girip bir yüzde veriyomuş. Sadece bu değerlere bakarak kimsenin bi yorum yapabileceğini sanmam. Başka hamilelerle de bu sonuçları karşılaştırma çünkü çıkan değerler hamileliğin gününe göre bile değişebiliyormuş yok yere stres yaparsn. Neden doktora sormuyosun canm

Canim uclu yaptirmadim bende anlamıyorum

Aaaaa snowyy bebis cinsiyeti degisti mi en son kacinci haftada fakat kiz demislerdi..saglikla gelein oglusun canimmm.
Bizimki de degisir ki acaba.c.tesi bakalim.

benim sorunum da tek başına y,yememk eşim evde olsa oo dibine vuruyoz da :) tek başına yenmiyo

Banada 13cm. ve 140 gram dedi. 15-16 hafta ile uyumlu dedi ama seninkine göre benimki minik kaldı Ama bu çok hareketli işin var bunla dedi Geçen sefer 2li için gittiğimdede ölçene kadar canı çıkmıştı doktorun fık fık fık durmuyodu

tatlım seni listede göremedim ama yakınız sanırım
maşallah senin kuzuna benim kuzu küçük mü yaaaaa 150 gr 9.3cm

canım ben anlamıyorum

canım benim bu konu hakkında hiç fikrim yok bende 4 lü yaptırdım ama sonuç pazartesi çıkacak beklemedeyim doktoru arayıp sorma şansın yokmu? doktordan bilgi alınca için daha çok rahatlar

Canim uclu yaptirmadim bende anlamıyorum

Aaaaa snowyy bebis cinsiyeti degisti mi en son kacinci haftada fakat kiz demislerdi..saglikla gelein oglusun canimmm.
Bizimki de degisir ki acaba.c.tesi bakalim.

tatlım 3 lu yaptıran pek yok galiba zaten bu değerleri de yanlızca doktorlar anlıyo ne yazık ki

kızlar hepinize teşekkür ederim akşam iş cıkışı doktora gıdıyorum içim rahat etmıyor

benimde boğazım yanıyo ya hatta bazen bişiler geri gelcek mideden gibi oluyo ama doktora sormayı unuttum :)
çatlak için b,şeye de başlayamadım henüz ya
hayırlı olsun oğluşun

benimde boğazım yanıyo ya hatta bazen bişiler geri gelcek mideden gibi oluyo ama doktora sormayı unuttum :)
çatlak için b,şeye de başlayamadım henüz ya
hayırlı olsun oğluşun
Teşekkür ederim canım. Tam gırtlağımda sürekli bi acı su var. Çıkaca gibi oluyo bazen ve yanması kulaklarıma vuruyo. Söyler söylemez gaviskoncu olcan sende dedi. Hemen hemen bütün hamileler kullanıyomuş meğer. Günde 4kere tok karnına 2 kaşık içicem. İnş. geçer. Kiloma baktı 50ile hamile kalmıştım 48e düştüm sonra. Bugün 49 çıktım oda kesin bottandır. Daha önce spor ayakkabı ile tartılıyodum o hafifti bot ağır geldi Ama zaten suyu ve eşi dahil toplasan 250gram anca vardır. Kilo almaman önemli değil dedi.

maşallah bebişine canım siz ne yiyorsunuz böyle :) haftamız aynı ama bizim bebiş 10 cm ve 147 gram baya fark ediyor gelişimi ileride mi o yüzden mi vitamini kesti ben vitamin kullanmıyorum hangisini kullanıyordun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…