2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

benimde yarın randevum var. burun kemiğini zaten görmüştük..sanırım benimki de erkek..:))

oğluşun hayırlı olsun canım bende ayrıntılı ultrason için göztepe üni. hastanesine gidicem çarşambaya randevu aldım ama bakalım ne zmana gün vercekler muhtemelen 1 ayı bulur gibime geliyor çünkü devlet hastaneleri kalabalık oluyor özeller çok fazla ücret talep ediyolarlar açıkçası ben 300 tl ödeyemem mecburen devlete gidicem devlet baba varken boşyere para harcamak da istemiyorum :)

maşallah bebişine canım siz ne yiyorsunuz böyle :) haftamız aynı ama bizim bebiş 10 cm ve 147 gram baya fark ediyor gelişimi ileride mi o yüzden mi vitamini kesti ben vitamin kullanmıyorum hangisini kullanıyordun?

Benim bebeğim 20 cm 200 gr agırlıgında. Gelişimi cok ıyı dedi doktorum. Bende 4 kilo aldım bile. Bebeğim cok hareketli. Doktorum vitamine aynen devam dedi. Ben kendime hiç dikkat etmiyorum. Normal zamanda nasılsam oyle devam ediyorum. Ama haftda 1 gun balık mutlaka yerim. Diğer gunler sebze meyve bol tuketiyorum. Öğlenleride iş yerimde genelde et yemekleri cıkar. Dengeli beslenmyee calısıyorum. Gunde 1 kase yoğurt yerim ama hiç süt içmiyorum. Yemekden değil bence yani. Savas zamanında aclık sınırında yasayan asırı zayıf annelerin bebkleri bile 2800 gr dogmus. Dusunun yani. dun eğitime gittik yapabileceğimiz bişey olmadfıgını soylerdiler. Bu yemekleride kendişmiz için yiyormusuz ve yemeliymişiz.

300TL. banada çok geldi açıkcası. O yüzden radyologdan aldım randevumu.

Seninki bayaa tosun olacak şimdiden belli. Kilolarını karşılaştırınca benimki minicik kaldı 13cm boyu 130-140gram kilosu

Demek prensin olacak =)
Çok sevindim cancazım...
Hayırlısıyla,sağlıkla gelsin

Aaaaa snowyy bebis cinsiyeti degisti mi en son kacinci haftada fakat kiz demislerdi..saglikla gelein oglusun canimmm.
Bizimki de degisir ki acaba.c.tesi bakalim.

12+4'tü sanırım, büyük ihtimalle kız demişti. Bugün (SAT'a göre 17+0) ultrasona gire 18+2 günlük ve kesin olarak gördü ultrasonda canım. Allah hayırlı olanı nasip etsin herkese inşallah

Küçük değil canım, maşallahı var meleğinin. Erkek çocuk çok hareketli olur dedi doktor hanım, bilemiyorum artık

tatlım seni listede göremedim ama yakınız sanırım
maşallah senin kuzuna benim kuzu küçük mü yaaaaa 150 gr 9.3cm

Fefilifa arkadaşımızın sıkıntıları vardı, rahatsız etmedim. Listede olmasam da buralardayım Maşallah senin meleğine de. Küçük değil endişe etme normal değerler içinde bebeğin. Nazar değmesin

maşallah bebişine canım siz ne yiyorsunuz böyle :) haftamız aynı ama bizim bebiş 10 cm ve 147 gram baya fark ediyor gelişimi ileride mi o yüzden mi vitamini kesti ben vitamin kullanmıyorum hangisini kullanıyordun?

Canım müstakbel dayısı abla bana bak bana çeksin diye diye, böyle oldu. Kardeşim biraz uzundur da Vitamine gelince , diyetimi sordu, anlatınca da güzel besleniyorsun gerek yok keselim dedi (Decavit kullanıyordum). Benim diyetimde hamur işi-şeker yok. Sebzeli ve meyveli dukan diyeti dersem kafanda birşeyler canlanır. Bir de ben yoğurt hastasıyım. 5 kg yoğurt 5 gün dayanmaz bana

Milli Gazete - 24/10/2013 Gazete Başlıkları - T24 kızlar elevit vitamin hapında domuz jelatini kullanıyorlarmış

Evet mevzu olmuştu daha önce. Bu arada bilgi olarak söylüyorum, hangi markalar olduğunu bilmiyorum ama hazır yoğurtta da domuz jelatini kullanılıyor (sadece yoğurt değil bu arada araştırırsan çok şey çıkıyor). YOURTTA DOMUZ JELATN

Demek prensin olacak =)
Çok sevindim cancazım...
Hayırlısıyla,sağlıkla gelsin

Sağol canım. Allah hepimizin meleklerini korusun

Kızlar bu 4 lü tarama testi ve detaylı usg aynı şey mi ?

Farklı testler canım. 4'lü tarama testi hamileliğin 15-20 haftaları arasında kanda B-hCG ve serbest estriol (uE3), AFP ve inhibin-A düzeyleri kontrol edilerek aynı ikili testte olduğu gibi risk hesaplama prensibine dayanıyor. Detaylı ultrasonografi ise hamileliğin 20-22 haftalarında yapılır. Bebeğin beyin, yüz, omurga, kalp, mide, barsaklar, böbrekler, eller, kollar ve bacaklar gibi tüm vücudu anatomik açıdan incelenir. Aynı zamanda plasentanın yeri, yapısı, amniyotik sıvının miktarı ve fetal büyüme de değerlendirilir.

Amin balım
Ve bilgi içinde çok teşekkür ederim
Açık ve net bir şekilde anladım..
Pazartesi yine randevum var sanırım o zaman ne yapmam gerektiğini söyleyecek doktorum...
Detaylı ultrasonografiyi kesinlikle yaptırırım ben =)
Bu arada Google gibi hatunsun maşallah

Kizlar benim bebegimin cinsiyeti kesinlesti.Kizim olucak.Prenses Talya geliyoooo.Hersey iyi.Multivitamin ve demir hapida verdi doktorum bugun.Omurgasindada sorun yok.Herseyini tek tek inceledi doktor sadece bi tane elini goremedi cunku elini yanagina koymus poz vermis bize.150 grammis bebegim.Cok sukur hersey yolunda.Onumuzdeki ay cagirdi kan tahlilide yapicakmis onumuzdeki ay.21 inde giderim diye dusunuyorum.25 i gibi Istanbula annemin yanina gitcem cunku.Hem annemi ozledim goreyim.Hemde bebegime ciciler aliyim istanbuldan.Yasadigim yerde pek guzel seyler yok.Cesit az.Babasida cok sevindi kiz olmasina.Bu arada agrilarim vardi doktora soyledim.Guldu cok normal dedi.Ben daha agrisiz gelen bi tane hamile gormedim dedi :) fefilifa benim kizim olacaginida ekler misin listeye?

Amin inshayirlisiyla saglikla kucagimiza aliriz
Drun ne dedi?
Aciklama yapti mi?
Ne yapacaksin peki bundan sonra?
Hangi test ne zmn..

Ense ölçümüne gayet iyi dedi, 2liye risk grubu değilsiniz ama sınıra yakın 4lü yapalım sonrasında aminiyosentez yada bişey daha çıkmış onları yaparız dedi. Biz de eşimle bu testler tedavi edilebilecek hastalıkları veriyorsa ok ama tedavisi mümkün olmayan hastalıklar içinse gerek yok çünkü bebeğimizden vazgeçmiycez dedik. O da o halde hiçbirini yaptırmayalım dedi saygı duydu hatta hoşuna gitti. Ben 11.haftamda apandisit ameliyatı oldum bebek anesteziye maruz kaldı o nedenle 22de yapılacak olan detaylı ultrasona 19da giricem etkilenmiş mi görücez. O testi yaptır çünkü tedavisi mümkün rahatsızlıkları da gösteriyor (örn:böbrek, kalp vs.)
Çok dua ediyorum Rabbime saplıklı evlat için ama her türlü derdini de kabullendim napalım kaderde varsa vardır. Yani olur mu olmazmıdan çok olursa bununla yaşayabilirim güçlüyüm diyorum.Senin de bebeğini saplıkla kucağına versin Allah ım.

canım gayet güzelmiş benim çok hoşuma gitti

geçen gün konuşulmuştu burda o günden beri içemiyorum ben zaten zorlayıp kendimi içiyim dedim ama ilacı gördümü midem bulanıyo meyveye falan ağırlık verdim bende...

burda elevit konuşulduktan sonra eczaneye gittim ve birebir aynı özelliklerde olan decavit aldım bende.
eczacı bayan bu ilaç da aynı özelliklere sahip dedi.ama detaylı olarak araştırmadım decavit i de

canım internette ücretsiz doktor sitesi var ben hep sonuçlarıma nette bakınca meraktan onlara soruyorum en geç 1 gün sonra cevaplıyorlar onlıne olan doktora yaz istersen inşallah iyidir canım

canım geçmişi hatırlatmak istemem ama 20.haftada nasıl kaybettin bebeğini, nasıl anladın? Kanaman, ağrn vs var mıydı? Yoksa kontrole gittiğinde mi görüldü? Geçmiş olsun inşallah Allahın izniyle bu bebişini sağlıkla kucaüına alırsın

kızlar 14.haftam içerisindeyim
kasıklarımın alt tarafında dolgunluk var sizde de varmı birde su gibi beyaz akıntım oluyordu ama bugün yine arada oluyor ve çok ama çok az kasğımda ağr var sorun yoktur inşallah sizdede oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…