Anlıyorum seni. Elbette tedirgin olmamak mümkün değil, ama süreçle ilgili olumlu ol lütfen. İnşallah bu sefer herşey güzel gidecek ikiniz için de. Allah nazarlardan saklasın
Kontrolden geldim. Herşey çok güzel (18 cm, 220 g), burun kemiği net, omurgası, idrar kesesi oluşmuş. Doktor teste gerek duymadı ve vitamini kesti. 22. hafta doppler inceleme yapacağını söyledi. Bu arada benim Defne'm ikinci bahara kaldı anlaşılan, erkek geliyormuş
oğluşun hayırlı olsun canım bende ayrıntılı ultrason için göztepe üni. hastanesine gidicem çarşambaya randevu aldım ama bakalım ne zmana gün vercekler muhtemelen 1 ayı bulur gibime geliyor çünkü devlet hastaneleri kalabalık oluyor özeller çok fazla ücret talep ediyolarlar açıkçası ben 300 tl ödeyemem mecburen devlete gidicem devlet baba varken boşyere para harcamak da istemiyorum :)Şimdi geldim doktordan hiç kuku bekleme boşuna bak ne var burda dediBi baktık ulu orta her şey meydanda kesin erkek 3lü test ve afp yaptırabilriz istersen dedi. 3lü test istemiyorum 2limde risk yoktu dedim. Afp nin ne olduğunu sordum. Bazı bebeklerde bel açıklığı olabiliyor ve biz bunu bizdeki ultrason aletleri ile göremeyebiliyoruz. Bu bel açıklığı tespit edebiliriz. He tespit edilince napıcaz dersen şu an için hiçbişey yapılamaz ancak doğduktan sonra müdahale edilip düzeltilebilir dedi. Siz ne önerirsiniz peki dedim. Bana kalırsa yaptırmasan olur dedi nasılsa müdahale edilemiyor dedi. Detaylı ultrason var zaten bidahaki ay onu kesin istiyorum dedi. Onun içinde ya radyoloji yapıyor yada perinatalog dedi. Bizdeki perinatoloğun ücreti 300tl dedi Cem Beymiş. Bide istersen Ataşehirde Petek Hanım var onada yaptırabilirsin. Bizdeki Cem Beyin ücreti ile onunki yarı yarıya gibi dedi. Ama hemen hemen hepsi aynı dedi. Radyologda 90tlye çekiyor dedi. O zaman radyolog çeksin dedim. 25 kasıma radyologdan randevumu aldım. Bakalım nolcak.
Bu arada gaviskon verdi. 1 haftadır boğazımda felaket bi yanma hissi var. Resmen ejderha gibi geziyorum.ÇAtlak için Lierac kullanıyorum ama biraz tuzlu ve hemen bitiyor ne önerirsiniz dedim. Bende lierac öneriyorum ama istersen biooil al eczenelerde ve gratiste satılıyor. Bi gün birini diğer gün diğerini sürersin dedi. Yandaki eczaneden hemen aldım biooil. Bakalım işe yarayacakmı
maşallah bebişine canım siz ne yiyorsunuz böyle :) haftamız aynı ama bizim bebiş 10 cm ve 147 gram baya fark ediyor gelişimi ileride mi o yüzden mi vitamini kesti ben vitamin kullanmıyorum hangisini kullanıyordun?
oğluşun hayırlı olsun canım bende ayrıntılı ultrason için göztepe üni. hastanesine gidicem çarşambaya randevu aldım ama bakalım ne zmana gün vercekler muhtemelen 1 ayı bulur gibime geliyor çünkü devlet hastaneleri kalabalık oluyor özeller çok fazla ücret talep ediyolarlar açıkçası ben 300 tl ödeyemem mecburen devlete gidicem devlet baba varken boşyere para harcamak da istemiyorum :)
Benim bebeğim 20 cm 200 gr agırlıgında. Gelişimi cok ıyı dedi doktorum. Bende 4 kilo aldım bile. Bebeğim cok hareketli. Doktorum vitamine aynen devam dedi. Ben kendime hiç dikkat etmiyorum. Normal zamanda nasılsam oyle devam ediyorum. Ama haftda 1 gun balık mutlaka yerim. Diğer gunler sebze meyve bol tuketiyorum. Öğlenleride iş yerimde genelde et yemekleri cıkar. Dengeli beslenmyee calısıyorum. Gunde 1 kase yoğurt yerim ama hiç süt içmiyorum. Yemekden değil bence yani. Savas zamanında aclık sınırında yasayan asırı zayıf annelerin bebkleri bile 2800 gr dogmus. Dusunun yani. dun eğitime gittik yapabileceğimiz bişey olmadfıgını soylerdiler. Bu yemekleride kendişmiz için yiyormusuz ve yemeliymişiz.
Kontrolden geldim. Herşey çok güzel (18 cm, 220 g), burun kemiği net, omurgası, idrar kesesi oluşmuş. Doktor teste gerek duymadı ve vitamini kesti. 22. hafta doppler inceleme yapacağını söyledi. Bu arada benim Defne'm ikinci bahara kaldı anlaşılan, erkek geliyormuş
Aaaaa snowyy bebis cinsiyeti degisti mien son kacinci haftada fakat kiz demislerdi..saglikla gelein oglusun canimmm.
Bizimki de degisir ki acaba.c.tesi bakalim.
Banada 13cm. ve 140 gram dedi. 15-16 hafta ile uyumlu dedi ama seninkine göre benimki minik kaldıAma bu çok hareketli işin var bunla dedi Geçen sefer 2li için gittiğimdede ölçene kadar canı çıkmıştı doktorun fık fık fık durmuyodu
tatlım seni listede göremedim ama yakınız sanırım
maşallah senin kuzuna benim kuzu küçük mü yaaaaa150 gr 9.3cm
maşallah bebişine canım siz ne yiyorsunuz böyle :) haftamız aynı ama bizim bebiş 10 cm ve 147 gram baya fark ediyor gelişimi ileride mi o yüzden mi vitamini kesti ben vitamin kullanmıyorum hangisini kullanıyordun?
Milli Gazete - 24/10/2013 Gazete Başlıkları - T24 kızlar elevit vitamin hapında domuz jelatini kullanıyorlarmış
Demek prensin olacak =)
Çok sevindim cancazım...
Hayırlısıyla,sağlıkla gelsin
Kızlar bu 4 lü tarama testi ve detaylı usg aynı şey mi ?
Sağol canım. Allah hepimizin meleklerini korusun
Farklı testler canım. 4'lü tarama testi hamileliğin 15-20 haftaları arasında kanda B-hCG ve serbest estriol (uE3), AFP ve inhibin-A düzeyleri kontrol edilerek aynı ikili testte olduğu gibi risk hesaplama prensibine dayanıyor. Detaylı ultrasonografi ise hamileliğin 20-22 haftalarında yapılır. Bebeğin beyin, yüz, omurga, kalp, mide, barsaklar, böbrekler, eller, kollar ve bacaklar gibi tüm vücudu anatomik açıdan incelenir. Aynı zamanda plasentanın yeri, yapısı, amniyotik sıvının miktarı ve fetal büyüme de değerlendirilir.
kızlar neden cvp vermıyorsun
Amin inshayirlisiyla saglikla kucagimiza aliriz
Drun ne dedi?
Aciklama yapti mi?
Ne yapacaksin peki bundan sonra?
Hangi test ne zmn..
Milli Gazete - 24/10/2013 Gazete Başlıkları - T24 kızlar elevit vitamin hapında domuz jelatini kullanıyorlarmış
Kızlar benim kışlık montlarım felan hep dar.Sanki şimdiden karın bölgeleri sıkıyo gibi geldi. Ben izmirdeyim ve kışlar da ööle çok soğuk olmuyo. O yüsden resimdeki pançoyu almaya karar verdim. Sanki hamilelik dışında da giyilirmiş gibi geldi. Fiyatı 100 tL. Naapayım alayım mı sizce. 3 ay giyilecek bişeye bi ton para vermek istemiyorum da sizce bu çok dandik değildir di mi. İnternetten alıcam.
Eki Görüntüle 837720
geçen gün konuşulmuştu burda o günden beri içemiyorum ben zaten zorlayıp kendimi içiyim dedim ama ilacı gördümü midem bulanıyo meyveye falan ağırlık verdim bende...
kızlar 3lü tarama sonucum cıkmış ama anlamadım ınternetden cıktısını aldım bılgısı olan yorum yapsın lütfen
HCG Üçlü Test : 36693
E3 Üçlü Test : 0,491
AFP Üçlü Test : 71,5
sizce nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?