2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

27 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum ilk gebeliğim.SAT:24.07.2013 BDT:30.04.2013

maşallah. demek erkek geliyor. kızdan erkeğe dönen olmamıştı galiba henüz, senden duymuş olduk benim ikincisi kızsa eğer defne istiyor eşim, biz yaşatırız sevdiğin ismi

canım bende de var o dolgunluk ve beyaz akıntı kasıklarımda ağrıda oluyor benim hala mide bulantım ve kusmalarım var öğürdüğümde sancı ve akıntı çoğalıyor bebişlerimiz allaha emanet hiçbişey olmaz canım takılma
kızlar burda site ismi verilebiliyor mu bilmiyorum ama nette bir bebek giyim sitesine girdim çok uygun ve çok güzel şeyler var hatta ben dayanamayıp bikaç şeyde aldım cinsiyetimiz belli değil ama dayanamadım işte bebişlerinin cinsiyeti belli olanlar mutlaka baksın derim site adı yazmak yasak değilse yazıcam

selam kızlar hemen hemen herkes bebişlerinin cinsiyetini öğrenmiş ne güzel bakalım bizde pazartesi gidicez öğrenicekmiyiz acaba çok merak ediyorummmmm :))))

Milli Gazete - 24/10/2013 Gazete Başlıkları - T24 kızlar elevit vitamin hapında domuz jelatini kullanıyorlarmış

evet canım bilgim var ve kesinlikle kullanmıyorum decavitide kullanmıyorum ondada olabilir vitamin desteği almıyorum besin yoluyla almaya çalışıyorum bide türk firması olacaklar müslüman bir ülkede yaşıyoruz olmaması gerekirdi kimbilir daha bilmediğimiz nelerin içine katıyolar farkında olmadan yemiş oluyoruz günahı onların boynuna olsun daha doğmamış ufacık bebeklerimize bile bunu yedirtiyolar yazık olsun diyorum...

canım teşekkürler allaha emanet yavrularımız. Aldıklarını çok beğendim güle güle giysin bebişin.

Şu ikili testi öğrenmeyen bir ben kaldım.Doktoru beğensemde hastnaeyi değiştiricem artık karar verdim.....Canım sende sıkma zaten canını bak herkesinki temiz çıktı

Sırf senin için girdim nete:)Çok yorgundum.Hadi gözün aydın.

Kızlar artık ben çok yoruluyorum ya.Okuldan geldim zorla yemek yaptım o da bulgur aşı ve salata olacak yaniOKulda sinirlenmiyim diyorum ama çatlayacak gibi olyorum bazen.Zaten 3 sınıfın tek öğretmeniyim köydeyim İnşlahha kızımın uğuruyla bu yaaza iyi bir okula tayinim çıkacak

slmlar... normalde cumartesi günü doktor kontrolümüz vardı ama doktor o gün izinli olacakmış randevuyu cumaya aldı hastanem. yarın inş bebeğimin cinsiyetini öğrenirim. 15+4 teyim artık çok rahat belli olur diye düşünüyorum di mi???

Demet decavit kocak firmasına aitmiş. Olmadı yarın bende ondan alırım. Firma yetkilileri açıklama yapmıyorlarmış hiç bir şekilde. Bence kesin elevitte var. Ve malesef ben iki haftadır o ilacı kullanıyorum

canım ben 16+3 de bile kesin olarak öğrenemedim kıza benzetti çarşamba tekrar gidicem bakalım bu sefer ne diyecek doktorlar benziyo diyolar kız veya erkek demiyolar 15 haftalıkkende erkeğe benzetmişti ben şuan neye inanacağıma şaşırdım :)

hmmm anladım cnm.ben de forumdan okuyorum çoğu kişinin 13 14 haftalarda belli olmuş ben de artık benimki de belli olur diye düşünüyordum. internetten araştırdım da bazen de 20. hafataya kadar da belli olmayabiliyormuş. ben erkek hissediyorum ya bakalım aslında hiç fark etmez. sen ne hissediyorsun???

elevitte varsa decavittede olabilir muadili sonuçta aslında firmayı aramak lazım ama elevitin haberi çıktığı için devavittede varsa bile söylemeyebilirler şimdi herkes decavite yüklenecek dolayısıyla firma daha çok para kazanacak ne yiyip ne içeceğimizi şasırdık ben vitamin kullanmıyorum artık besin yoluyla vitaminleri almaya çalışıcaz

Gerçekten şaşırdık. Birde müslüman ülke olacağız. Sağlık bakanlığı ne işe yarıyor çok merak ediyorum. Minicik yavrularımızın bedenlerine o pisliği soktular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…