2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ben hep kız gibi hissettim doktor ilk erkeğe benzettiğinde şaşırdım hatta sonraki kontroldede kıza benziyor dedi ama heralde sonrakine inanamam lazım bakalım bu sefer ne diyecek yine erkek derse artık naparım bilmiyorum :)

Arkadaslar hamileliğimiz kışa geliyor Mont lazım
ben bunu düşünüyorum düğmesini kaydır sam sonrada kullanırım diye ama göbek cokmu büyür sıgmammı acaba

Ben açıkcası çok canımın çektiği şeyleri yiyorum. İki gün önce çiğ köfte krizim tuttu eşimde aldı sağolsun. Çok canın çektiyse kendinin yapıp yiyebilirsin evde.

yaparım da ne bileyim sosiste zararlı bakteriler felan var muhabbetine korkuyorum.çiğ köfte bende yedim tatlım artık içine et koymak yasak diye bol bol yedim ama göz görmeyince gönül katlanıyor içinde et yok dediler.ben aslında çok pimpirikli değilim yemek konusunda çay da içiyorum günde 3 bardak felan nescafe içmiyorum o ayrı kola sadece tadıyorum azıcık o kadar ama sosis korkuttu dr. gideceğim 30 ekimde sorsam güler mi ki :)

ne zamandır benim canımda sosis çekiyor ama yemeye korkuyorum acaba iyice pişirsek bişey olurmuki?

Canım ben panco aldımda
Eskişehir cok soguk ayazı cok montlarımda hani bol değil illa ihtiyaç duyacağım en azından sonra kullanacagım bişi alsam diyorum

eskişehirden güzel mont bulursan yazar mısın :) daha hamile değilken esparkta buldum harikaydı pançonun mont hali içi kürklü dışı sahte deri ama tabi o zaman için çok önemsemedim sevsem de şimdi varsa bakacağım yine ama bakıyorum hep daracık daracık yaw

Benimde kizim oluyo.Adini Talya koyucaz insallah listeye eklerseniz sevinirim :)

Eki Görüntüle 838155
ben bu pançoyu beğendim, 100 TL fiyatı ama çok kalın değil sanırım. Alsam mı ki

korkudan yiyemedim :) ama az kaldı dr. soracağım şimdi yersem vicdan azabından kesin hasta olurum neden yedim ya bişiy olursa diye eğer dr sorun ypk derse yazarım hemen

bende şimdi gebelikte sosis yenmesi sakıncalımı diye internetten baktım ama sadece gebelikte değil normaldede yenmesi sakıncalıymış içinde bi sürü katkı maddeleri varmış kansere yol açıyomuş en iyisi yememek napalım dayanıcaz artık bile bilede yiyemeyizki

kızlae canım acayip izmir sandiviç istiyo korkudan yiyemedim yaw aranızda yiyen var mı

Canm heralde izmir sandiviç dediğin bizim izmirde karışık sandiviç dediğimiz şey. içinde bolca salam jülyen sosis sucuk vs oluyo. illa canın çektiyse yaptığın yere söyle çok iyi pişirsin çünkü normalde ızgarada iki çevirip koyuyolar ekmeğe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…