2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Önceden kız denip şimdi sanırım kesin erkek olan arkadaşlar çoğaldı =)
Bana da böyle bir sürpriz olur mu acaba? =)
Aldığınız ciciler çok güzel sağlıkla giysinler kızlar..
Beni de heveslendiriyorsunuz =) cinsiyet net değil bende mi alsam birşeyler...

yaş 27 şehir Aydın ilk bebek son adet tarihi 12.07.2013 bdt 18.04.2014 cinsiyet belli değil

selam kızlar...nasılsınız..geçmişi okumak uzun sürdü..maşallah muhabbet koyuymuş..bebeklere aldığınız ciciler çok güzel, iyi günlerde giysinler...benim muhtemel doğum tarihi 29 nisan olduğu için test sonuçları, cinsiyet vb konularda hep geri kalıyorum sizden...mesela çoğunuzun bulantısı geçti, benim hala devam ediyo en azından artık ondan kurtulsam, bu halde çalışmak çok zor, okulda tüm öğrenciler kokuyo gibi geliyor bu arada benim de kışlık hamile kıyafeti ve mont panço tarzı bişeyler almam gerek...hiç enerjim yok, alışveriş için de bulantımın geçmesini bekliyorum

valla bana da büyük ihtimal kız dendi ama büyük bi sürpriz olur mu ki( olmaz inşallah kendimi kıza o kadar alıştırdım ki hep kızım diye sevesim geliyor nedense hep kız cicilerine bakasım geliyor çok istediğimden midir acep:))

selam canım öksürük ar bende de öyle gıcık ki anlatamam ilaç falan da kullanamıyorum(( ama zor geçecek gibi öksürmek bişey değil öksürdükçe idrar kaçırması da başladı ne yazık ki of off Allah yardımcımız olsun benim bulantılarım sabah yataktan kalkar kalkmaz oluyor doktor da şaşırdı bu zamana kadar yoktu aşırı bi bulantı bu saatten sonra da olmaması lazım dedi guatr dan şüphelendi bakalım tahlil falan yapıcaz ..

aman Allah korusun , inşallah yoktur..ilk bebek mi zehra?

Bende kızım diye seviyorum şu an =) ama şimdi net değil erkek olursa alınır mı bana diye vicdan yapıyorum =)
Senin içinde hayırlısı olsun tatlım, gönlüne göre versin Allahım =)

Bende kızım diye seviyorum şu an =) ama şimdi net değil erkek olursa alınır mı bana diye vicdan yapıyorum =)
Senin içinde hayırlısı olsun tatlım, gönlüne göre versin Allahım =)

Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah canım ama artık rengarenk kıyafetler almak istiyorum:))) pazartesi tekrar gideceğim o zaman belki kesinleşir cinsiyetimiz.. bu arada 3 lü test yaptırmayı düşünen var mı ikili testle aynı şekilde mi yapılıyor ben oğlumda yaptırmadım doktor ısrar ediyor ama kararsızım bu sefer...

canım ben de çok beğendim rengi de güzel hangi mağazada bu??

internetten buldm canm. ışşıl hamile dünyası diye arat bulursn. baya da güsel şeyler var. sanırım 1 hafta da iade de olabiliomuş. normalde tre..yol'dan falan baya alışveriş yaparım da bilindik bi site olmadığından da pek emin olamadm ama baya ürünleri var ve çok hesaplı. naapsam bilemedim. belki bu pançoyu alırım, olmazsa, beğenmezsem iade ederim.

Amin canım..
Araştırıp öğrendiğim kadarıyla 3 ve 4 lü tarama testleri 2 liye oranla daha doğru sonuç veriyormuş.
Doktorun ısrarcısa bence yaptırmalısın.

Uclu testim iyi cikti ve erkekim geliyor kizlar

Gözün aydın canım. Maşallah meleğine

İnşallah gönlüne göre olur canım. Tayin beklediğine göre, yalnız mı kalıyorsun şu anda?

Adı üstünde bebek. Nereden bilecek renklerin farkını. Gönlünüze göre giydirin Üçlü test ikili gibi kanda bakılıyor, sadece parametreler farklı canım (alfa-fetoprotein (AFP), koryonik gonadotropin (HCG) ve estriol (E3)). İstatistiksel risk yine yaş, cinsiyet, baş-popo mesafesi vs. bilgisayar programına girilerek hesaplanıyor. Bir tüp kan, yarım günde sonuçlar elinde. Yaptır gitsin

merhaba kızlar bebişimin cinsiyeti belli oldu 2 hafta önce kıza benziyor demişti bugün erkek dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…