2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
slm kızlar uzun zamandır gıremedım topiğe ne var ne yok bakım..
baktım cogumuzun cınsıyetı bellı e tabı halıyle bızımkı de bellı oldu erkkek dedı dr.umuz bayramdan oncekı cuma gıtmıstık en son o zaman gorduk kuzumu
esımde ayın 7sınde kasık fıtıgından amelıyat oldu adamcagız 4gunluk dıkıslerıyle geldı cınsıyet ogrenmeye
ense kalınlıgı sorunumuz hala mevcut olcumler aynı cıkıyo carsambaya randevu aldım 3lu yapılcak korkcak bısey yok dedı kendı dr.muz ama ana yuregı tabı nasıl korkmayım olurda olumsuz bıse cıkarsa kı allahım saklasın kkorusun yavrumu amıyosentez felan dusunmuyorum

arkadaslar benım asıl takıldıgımsa baska bısey karnım yanı gobegımın altı bı kac gundur agrıyo oyle gaz sancısı da degıl hareketımı kısıtlayan bı agrı cok endıselıyım sızce neden olabılır:2::2::18::18:

Erkek bebek haberleri gelip duruyor =)
Listede ki kız sayısı erkeğe geçiyor sanırım...

Günaydın hanımlar & hayırlı cumalar

merhaba kızlar bebişimin cinsiyeti belli oldu 2 hafta önce kıza benziyor demişti bugün erkek dedi

Gözün aydın canım. Maşallah meleğine

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım, yüreğini ferah tut. Karın ağrısı hem rahmin büyümesinden hem de rahim etrafındaki bağların ve ligamentlerin gerilmesinden (genelde sağ tarafta olur) kaynaklanır. Eşlik eden kanama, kusma, bulantı, idrarda yanma vs. yoksa endişelenme canım

Cnm ben de yoruluyorum nefesim daralıyor bi de akrnım şişince napıcam bilmiyorum. Umarım gönlüne göre rahat bir yere düşersin.

Tama canım Görürsem mutlaka yazarım sende görürsen bana yazmısın

Günaydın herkese Bugün ani bir karala haftaya aldığım randevuyu yarına çektim yarın 15+3 olacağız benim bebeğin cinsiyeti belli olur mu enson 12+3 de daha küçük demişti heyecan yaptım

iyi yapmışsın insan meraktan çatlıyor :) benimde randevum çarşamba günü ...gün sayıyorum bir an önce gelse diye

iyi yapmışsın insan meraktan çatlıyor :) benimde randevum çarşamba günü ...gün sayıyorum bir an önce gelse diye

Bende gün sayıyordum böyle olunca bir iyi oldu 20 de başka doktora gideceğim bunda göstermese onda kesin gösterir diyorum bakalım
İnsallah gösteriri aksam erken yatarım dinlenirim bide tatlı yer kandırırrım benim cimcimeyi

Bende öğrenmek istiyorum cinsiyetini ama daha erken kesin bişey demicekler diye erteleyip duruyorum Bir erkek gibi hissediyorum bir kız gibi hissediyorum:44: Duygularım çok karışık

Günaydın kızlar,

Annesi hepsi çok cici. Güle güle giydir tüm cicilerini

Hımmm ben bir kaç kere yedim. Gerçi 40 yıl yemesem aklıma gelmez sosis, salam tarzı yiyecekler ama masaya konulursa tadımlık bakıyorum.

kızlar hepinize günaydın dün iş cıkışı zekai tahir hastanesıne gittim sonuçlarımı aldım doktora gösterdim cok şükür 3lü tarama da risk yokmuş ayyy bır mutlu huzurlu cıktım anlatama 18 cıkmış sonuç doktorlar bılgısayarda kendılerı hesaplıyormuş dün cok evham yapmışım işte bılmeyınce ınsan böyle oluyor yarın özel doktorda kontrolumuz var cok heyecanlıyım bebişimizi göreceğiz

canım benım tebrık ederim maşallah prensesın geliyor

canım suay bende yarın 3lü tarama yapmaya gideceğim akşam doktora gittiğinde iyice öğren benim sonuçlarımda çıkınca azda olsa senden bilgi alırım olur mu:44:

ah kuzum kelın merhemı olsa kendı kafasına sürermiş benım 18 cıktı normalmiş dün okuduğum rakamlar değil onları bılgısayara giriyorlar sonra hesaplıyorlarmış

canım internette ücretsiz doktor sitesi var ben hep sonuçlarıma nette bakınca meraktan onlara soruyorum en geç 1 gün sonra cevaplıyorlar onlıne olan doktora yaz istersen inşallah iyidir canım

canım cok tatlı güle güle giysin lınk atmanda sakınca yok tabıkı burda herkes fikir alışverişi yapıyor mesela unnado butik bebe e bebek bebefix vs. bunun gibi bir sürü sıte var bır bırımıze destek ve yardımcı olacağız tabıkı ayrıca bebeklere alınan cıcıler topiğimizdede paylaş bunları oldumu

Uclu testim iyi cikti ve erkekim geliyor kizlar

cok şükür canım tebrık ederim

canım güle güle giysin meleğim sende cicier topiğimizde paylaş bunları oldumu

Eki Görüntüle 838155
ben bu pançoyu beğendim, 100 TL fiyatı ama çok kalın değil sanırım. Alsam mı ki

sanırım bende bu tarz bırsey alacağım cok güzel nerden alacaksın canım internetteyse lınkı yazarmısın fiyatı gayet ıyı

Canm gelince haberdar et mutlaka..

hadı bakalım güzel haberlerının beklıyoruz canım bebeğinin pozisyonuna bağlı doktorun yanına gırmeden mılka çikolata ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…