merhaba kızlar bebişimin cinsiyeti belli oldu 2 hafta önce kıza benziyor demişti bugün erkek dedi
yaş 27 şehir Aydın ilk bebek son adet tarihi 12.07.2013 bdt 18.04.2014 cinsiyet belli değil
merhaba kızlar bebişimin cinsiyeti belli oldu 2 hafta önce kıza benziyor demişti bugün erkek dedi
kızlar merhaba iyi geceler bn 17+2 oldumm buu tetenoz aşısı ne zaman yapılıyoo bi bilginiz var mııı
İlk sayfadan Canim
slm kızlar uzun zamandır gıremedım topiğe ne var ne yok bakım..
baktım cogumuzun cınsıyetı bellı e tabı halıyle bızımkı de bellı oldu erkkek dedı dr.umuz bayramdan oncekı cuma gıtmıstık en son o zaman gorduk kuzumu
esımde ayın 7sınde kasık fıtıgından amelıyat oldu adamcagız 4gunluk dıkıslerıyle geldı cınsıyet ogrenmeye
ense kalınlıgı sorunumuz hala mevcut olcumler aynı cıkıyo carsambaya randevu aldım 3lu yapılcak korkcak bısey yok dedı kendı dr.muz ama ana yuregı tabı nasıl korkmayım olurda olumsuz bıse cıkarsa kı allahım saklasın kkorusun yavrumu amıyosentez felan dusunmuyorum
arkadaslar benım asıl takıldıgımsa baska bısey karnım yanı gobegımın altı bı kac gundur agrıyo oyle gaz sancısı da degıl hareketımı kısıtlayan bı agrı cok endıselıyım sızce neden olabılır:2::2::18::18:
Şu ikili testi öğrenmeyen bir ben kaldım.Doktoru beğensemde hastnaeyi değiştiricem artık karar verdim.....Canım sende sıkma zaten canını bak herkesinki temiz çıktı
Sırf senin için girdim nete:)Çok yorgundum.Hadi gözün aydın.
Kızlar artık ben çok yoruluyorum ya.Okuldan geldim zorla yemek yaptım o da bulgur aşı ve salata olacak yaniOKulda sinirlenmiyim diyorum ama çatlayacak gibi olyorum bazen.Zaten 3 sınıfın tek öğretmeniyim köydeyim İnşlahha kızımın uğuruyla bu yaaza iyi bir okula tayinim çıkacak
27 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum ilk gebeliğim.SAT:24.07.2013 BDT:30.04.2013
eskişehirden güzel mont bulursan yazar mısın :) daha hamile değilken esparkta buldum harikaydı pançonun mont hali içi kürklü dışı sahte deri ama tabi o zaman için çok önemsemedim sevsem de şimdi varsa bakacağım yine ama bakıyorum hep daracık daracık yaw
Eki Görüntüle 838737
Günaydın herkese Bugün ani bir karala haftaya aldığım randevuyu yarına çektim yarın 15+3 olacağız benim bebeğin cinsiyeti belli olur mu enson 12+3 de daha küçük demiştiheyecan yaptım
iyi yapmışsın insan meraktan çatlıyor :) benimde randevum çarşamba günü ...gün sayıyorum bir an önce gelse diye
Teyzeleri bebişime aldığım ilk ciciler bugün geldi. Sağlıkla kullanmak kısmet olur inşallah
Eki Görüntüle 838141 Eki Görüntüle 838142 Eki Görüntüle 838143 Eki Görüntüle 838144 Eki Görüntüle 838145 Eki Görüntüle 838146
yaparım da ne bileyim sosiste zararlı bakteriler felan var muhabbetine korkuyorum.çiğ köfte bende yedim tatlım artık içine et koymak yasak diye bol bol yedim ama göz görmeyince gönül katlanıyor içinde et yok dediler.ben aslında çok pimpirikli değilim yemek konusunda çay da içiyorum günde 3 bardak felan nescafe içmiyorum o ayrı kola sadece tadıyorum azıcık o kadar ama sosis korkuttu dr. gideceğim 30 ekimde sorsam güler mi ki :)
Kizlar benim bebegimin cinsiyeti kesinlesti.Kizim olucak.Prenses Talya geliyoooo.Hersey iyi.Multivitamin ve demir hapida verdi doktorum bugun.Omurgasindada sorun yok.Herseyini tek tek inceledi doktor sadece bi tane elini goremedi cunku elini yanagina koymus poz vermis bize.150 grammis bebegim.Cok sukur hersey yolunda.Onumuzdeki ay cagirdi kan tahlilide yapicakmis onumuzdeki ay.21 inde giderim diye dusunuyorum.25 i gibi Istanbula annemin yanina gitcem cunku.Hem annemi ozledim goreyim.Hemde bebegime ciciler aliyim istanbuldan.Yasadigim yerde pek guzel seyler yok.Cesit az.Babasida cok sevindi kiz olmasina.Bu arada agrilarim vardi doktora soyledim.Guldu cok normal dedi.Ben daha agrisiz gelen bi tane hamile gormedim dedi :) fefilifa benim kizim olacaginida ekler misin listeye?
canım suay bende yarın 3lü tarama yapmaya gideceğim akşam doktora gittiğinde iyice öğren benim sonuçlarımda çıkınca azda olsa senden bilgi alırım olur mu:44:
canım internette ücretsiz doktor sitesi var ben hep sonuçlarıma nette bakınca meraktan onlara soruyorum en geç 1 gün sonra cevaplıyorlar onlıne olan doktora yaz istersen inşallah iyidir canım
Uclu testim iyi cikti ve erkekim geliyor kizlar
Teyzeleri bebişime aldığım ilk ciciler bugün geldi. Sağlıkla kullanmak kısmet olur inşallah
Eki Görüntüle 838141 Eki Görüntüle 838142 Eki Görüntüle 838143 Eki Görüntüle 838144 Eki Görüntüle 838145 Eki Görüntüle 838146
Eki Görüntüle 838155
ben bu pançoyu beğendim, 100 TL fiyatı ama çok kalın değil sanırım. Alsam mı ki
Canm gelince haberdar et mutlaka..
Eki Görüntüle 838737
Günaydın herkese Bugün ani bir karala haftaya aldığım randevuyu yarına çektim yarın 15+3 olacağız benim bebeğin cinsiyeti belli olur mu enson 12+3 de daha küçük demiştiheyecan yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?