kızlar hepinize günaydın dün iş cıkışı zekai tahir hastanesıne gittim sonuçlarımı aldım doktora gösterdim cok şükür 3lü tarama da risk yokmuş ayyy bır mutlu huzurlu cıktım anlatama 18 cıkmış sonuç doktorlar bılgısayarda kendılerı hesaplıyormuş dün cok evham yapmışım işte bılmeyınce ınsan böyle oluyor yarın özel doktorda kontrolumuz var cok heyecanlıyım bebişimizi göreceğiz
canım benım tebrık ederim maşallah prensesın geliyor
ah kuzum kelın merhemı olsa kendı kafasına sürermiş benım 18 cıktı normalmiş dün okuduğum rakamlar değil onları bılgısayara giriyorlar sonra hesaplıyorlarmış
sağol tattlım ögrendık cok sükür
canım cok tatlı güle güle giysin lınk atmanda sakınca yok tabıkı burda herkes fikir alışverişi yapıyor mesela unnado butik bebe e bebek bebefix vs. bunun gibi bir sürü sıte var bır bırımıze destek ve yardımcı olacağız tabıkı ayrıca bebeklere alınan cıcıler topiğimizdede paylaş bunları oldumu
cok şükür canım tebrık ederim
canım güle güle giysin meleğim sende cicier topiğimizde paylaş bunları oldumu
sanırım bende bu tarz bırsey alacağım cok güzel nerden alacaksın canım internetteyse lınkı yazarmısın fiyatı gayet ıyı
hadı bakalım güzel haberlerının beklıyoruz canım bebeğinin pozisyonuna bağlı doktorun yanına gırmeden mılka çikolata ye
Kizlar benim bebegimin cinsiyeti kesinlesti.Kizim olucak.Prenses Talya geliyoooo.Hersey iyi.Multivitamin ve demir hapida verdi doktorum bugun.Omurgasindada sorun yok.Herseyini tek tek inceledi doktor sadece bi tane elini goremedi cunku elini yanagina koymus poz vermis bize.150 grammis bebegim.Cok sukur hersey yolunda.Onumuzdeki ay cagirdi kan tahlilide yapicakmis onumuzdeki ay.21 inde giderim diye dusunuyorum.25 i gibi Istanbula annemin yanina gitcem cunku.Hem annemi ozledim goreyim.Hemde bebegime ciciler aliyim istanbuldan.Yasadigim yerde pek guzel seyler yok.Cesit az.Babasida cok sevindi kiz olmasina.Bu arada agrilarim vardi doktora soyledim.Guldu cok normal dedi.Ben daha agrisiz gelen bi tane hamile gormedim dedi :) fefilifa benim kizim olacaginida ekler misin listeye?
canım benım tebrık ederim maşallah prensesın geliyor
canım suay bende yarın 3lü tarama yapmaya gideceğim akşam doktora gittiğinde iyice öğren benim sonuçlarımda çıkınca azda olsa senden bilgi alırım olur mu:44:
ah kuzum kelın merhemı olsa kendı kafasına sürermiş benım 18 cıktı normalmiş dün okuduğum rakamlar değil onları bılgısayara giriyorlar sonra hesaplıyorlarmış
canım internette ücretsiz doktor sitesi var ben hep sonuçlarıma nette bakınca meraktan onlara soruyorum en geç 1 gün sonra cevaplıyorlar onlıne olan doktora yaz istersen inşallah iyidir canım
sağol tattlım ögrendık cok sükür
canım cok tatlı güle güle giysin lınk atmanda sakınca yok tabıkı burda herkes fikir alışverişi yapıyor mesela unnado butik bebe e bebek bebefix vs. bunun gibi bir sürü sıte var bır bırımıze destek ve yardımcı olacağız tabıkı ayrıca bebeklere alınan cıcıler topiğimizdede paylaş bunları oldumu
Uclu testim iyi cikti ve erkekim geliyor kizlar
cok şükür canım tebrık ederim
Teyzeleri bebişime aldığım ilk ciciler bugün geldi. Sağlıkla kullanmak kısmet olur inşallah
Eki Görüntüle 838141 Eki Görüntüle 838142 Eki Görüntüle 838143 Eki Görüntüle 838144 Eki Görüntüle 838145 Eki Görüntüle 838146
canım güle güle giysin meleğim sende cicier topiğimizde paylaş bunları oldumu
Eki Görüntüle 838155
ben bu pançoyu beğendim, 100 TL fiyatı ama çok kalın değil sanırım. Alsam mı ki
sanırım bende bu tarz bırsey alacağım cok güzel nerden alacaksın canım internetteyse lınkı yazarmısın fiyatı gayet ıyı
Canm gelince haberdar et mutlaka..
Eki Görüntüle 838737
Günaydın herkese Bugün ani bir karala haftaya aldığım randevuyu yarına çektim yarın 15+3 olacağız benim bebeğin cinsiyeti belli olur mu enson 12+3 de daha küçük demiştiheyecan yaptım
hadı bakalım güzel haberlerının beklıyoruz canım bebeğinin pozisyonuna bağlı doktorun yanına gırmeden mılka çikolata ye