2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar hepinize günaydın dün iş cıkışı zekai tahir hastanesıne gittim sonuçlarımı aldım doktora gösterdim cok şükür 3lü tarama da risk yokmuş ayyy bır mutlu huzurlu cıktım anlatama 18 cıkmış sonuç doktorlar bılgısayarda kendılerı hesaplıyormuş dün cok evham yapmışım işte bılmeyınce ınsan böyle oluyor yarın özel doktorda kontrolumuz var cok heyecanlıyım bebişimizi göreceğiz

canım benım tebrık ederim maşallah prensesın geliyor

canım suay bende yarın 3lü tarama yapmaya gideceğim akşam doktora gittiğinde iyice öğren benim sonuçlarımda çıkınca azda olsa senden bilgi alırım olur mu:44:

ah kuzum kelın merhemı olsa kendı kafasına sürermiş benım 18 cıktı normalmiş dün okuduğum rakamlar değil onları bılgısayara giriyorlar sonra hesaplıyorlarmış

canım internette ücretsiz doktor sitesi var ben hep sonuçlarıma nette bakınca meraktan onlara soruyorum en geç 1 gün sonra cevaplıyorlar onlıne olan doktora yaz istersen inşallah iyidir canım

sağol tattlım ögrendık cok sükür

canım cok tatlı güle güle giysin lınk atmanda sakınca yok tabıkı burda herkes fikir alışverişi yapıyor mesela unnado butik bebe e bebek bebefix vs. bunun gibi bir sürü sıte var bır bırımıze destek ve yardımcı olacağız tabıkı ayrıca bebeklere alınan cıcıler topiğimizdede paylaş bunları oldumu

Uclu testim iyi cikti ve erkekim geliyor kizlar

cok şükür canım tebrık ederim

canım güle güle giysin meleğim sende cicier topiğimizde paylaş bunları oldumu

Eki Görüntüle 838155
ben bu pançoyu beğendim, 100 TL fiyatı ama çok kalın değil sanırım. Alsam mı ki

sanırım bende bu tarz bırsey alacağım cok güzel nerden alacaksın canım internetteyse lınkı yazarmısın fiyatı gayet ıyı

Canm gelince haberdar et mutlaka..

hadı bakalım güzel haberlerının beklıyoruz canım bebeğinin pozisyonuna bağlı doktorun yanına gırmeden mılka çikolata ye

Günaydın arkadaşlar bugün randevumuz var acaba cinsiyetini öğrenebilir miyiz ki ?? :44: :44: :44: :44: çok merak ediyorum :18: :18:

Canim hayirli olsun oglusun... Demek ki bizde de pipi olsa gorecekti doktor :)) hala supheliyim de ben:)
Radyologun ucreti ne kadarmis canim?
Kesin görürdü. Hadi burnunu filan biz bile anlıyoruz ekrandan diyorum hep ama benimkinin pipisi o kadar belliydiki anlamamak mümkün değil 90TL radyolog ücretiymiş. 40tl.de Esra Hanım'ın muayene ücreti var. 130TL toplam. Ataşehirde verdiği doktor bizim burdaki perinatoloğun yarısı dedi. 300 Cem alıyosa 150-160 filandır oda dedi. O doktora gidersen ayrıca bana gelmene gerek yok o ay dedi. Ama bana ataşehir uzak geldi. 10dk. ayrılsam işyerinden kıyamet kopuyo ataşehire gitsem öldürürler beni o yüzden hastanede yaptırıcam mecburen.

İnşallah :18: cikolatayı girmeden yerim İnsallah gösterir
birde sayfada değişenleri okudukça korkuyorum inşallah birşey söyler ve degiştirmez

selam kızlar günaydın, nasılsınız? artık iyiyden iyiyi hareketlerini hissediyorum bebeğimin. Bebeğimi çok özledim ama daha çok var dr gitmemize ya

Cnm ense kalinliginiz kacinci haftada kac mm cikti?
Bizimde 2,41
Ben de korku icinde bekliyorm kan sonucunu

sen kesin öğrenebilirsin arkadaşımda baenimki şüpheli biz bugün 15+1 deyiz. 4 gün büyük nede olsa

ay inş ya çok merak ediyorum gerçekten. kız erkek hiç farketmez ama insan merak etmeden duramıyor. belki sen de öğrenebilirsin artık doktorlarımızın tecrübesine bağlı...

selam kızlar günaydın, nasılsınız? artık iyiyden iyiyi hareketlerini hissediyorum bebeğimin. Bebeğimi çok özledim ama daha çok var dr gitmemize ya

ne gibi şeyler hissediyorsun? ben geçen gün değişik bişeyler hissettim ama adlandıramıyorum. sanki bişeyler kayıyo gibiydi içimden. merak ettim:26:

kızlar az önce kontrolden geldim ikili taramam gayet güzel 1/10000 çıktı riskim bu yüzden üçlü taramaya gerek görmedi doktor omurgasını tabiki incelicem ama 3lü teste gerek yok dedi, suyu da iyi dedi, veeee çişli çubuklara bakar bakmaz hissettiğim ve bu zamana kadar hiç kaybolmayan o his doğru çıktı oğlum olacakmış Allahın izniyle çok mutluyum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

akışta görünce yazmak istedim...
oyy maşallahh pipisine kurban :)
Sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah nemişcim. çook sevindim.

Bende seni oğlan anası olarak düşünmüştüm hep:)

tebrik ederim hayırlısıyla kucağınada al işallah.

sağol canım Elmayra Nickle girdiği iddiayı kazandı

yerim onun bamyasını hadi tekrardan hayırlı olsun nemi

söylemeden de edemicem Allah şimdiden gelinine kolaylıklar vere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…