2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Bir pipili daha geliyor. Gözün aydın sende öğrendin. Darısı bizim başımıza

sonucun güzel çıkmasına çok sevindim canım inşalah bizimkide güzel çıkar bende merak ediyorum çarşambaya kadar nasıl durucam bilmiyorum :)

canm panço için ışşıl hamile yaz googlea çıkıyo direkt

Kızlar ben kocamı durduramıyorum. Başka ultrasonu iyi olan bir doktora gidelim oğluşumu görmek istiyorum diye kafamın etini yedi medicana dan randevü almış zaten ayda 1 150 tl veriyoruz doktorumuzun muayenehanesine bi de buna 50 tl vericez onun yerine bebeğe bi şey alsak diyorum laf söz anlamıyor. Gidecez artık yapacak bi şey yok

güzel haberlerle gelmene çok sevindim canım demek oğluşun olacakmış bakalım benim hissettiğimde tutacakmı bende hep kız hissediyorum bizimki henüz netleşmedi rabbim yavrularımızı korusun

ayy senın eşin benım gıbı..bend zırt pırt gıdelım dıyrum eşim çocuğumuzu düşünelım falan dıyo

Kendimi kötü hissediyorum kızlar =(
Ben, eşim ve çevremiz başından beri erkek olacak diye diye... Kendimi alıştırmışım...
Pek net olsada da doktorumuz iki kez kız dedi...
Ama hala içimden erkek bebek geçiyor...
Kızım diye sevemiyorum şu an..
Bebek kıyafetlerine de bakıyorum, nedense gözüme hep erkek bebek kıyafetleri cici geliyor...
Sanırım ben fena alışmışım erkek bebek düşüncesine..
Allahım affetsin, bebeğim de tabi =(
Bir daha ki hamileliğimde cinsiyeti 4. aya kadar sorgulamayacağım..
Ders olsun bana..

dert ettiğin şey bence çok gereksiz Allah sağlıklı evlat versin kız erkek ne farkeder kız da olsa senin evladın erkekde olsa yine senin evladın ben pazartesi plesenta previa olduğumu öğrendim bebeğime bişey olmasın yeter kız erkek olmuş hiç umrumda değil yeterki sağlıklı olsun keşke benimde hiçbir derdim olmasada böyle ufacık şeyleri kafaya taksam şuan benim eşim hastanede anjiyo yapılıyor ve ben onun yanında olamıyorum çünkü ayakta kalmam yasak Allah korusun ani bi kanama yasamam hem benim hem bebeğin hayatını tehlikeye sokabilir onun için böyle ufak tefek şeylere takılıp boşuna stres yapmayın rabbim herşeyin hayırlısını versin..

bende kendime çok şaşırıyorum.
bizde çevreden dolayı birde eşim istediği için hep erkek fikrine alışmışız 2 ayrı doktorda kız dedi.eşim doktora % kaç diye sorunca çok kötü oldum.ne hamileliğimin heyecanı kaldı nede başka bişey
kendimi çok kötü hissediyorum.kızda olsa erkekte olsa o benim yavrum.kızımız olacakmış diyince '' olsun ..kızda iyidir.'' demeleri sinirimi bozuyor.en çokta eşim beni üzdü.önceden temizlik yaparken yardım ederdi.şimdi hiç önemsemiyor sanki.3 gündür hiç iyi değilim.hem de hiç iyi değilim.

geçmiş olsun canım. inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun. eşin de bir an önce sağlığına kavuşur inşallah. güzel günler hep sizinle olsun.

canımm aynı şeyi bende yaşadım normalde ben hep kız istiyordum ama yakın çevrem hep erkek hissediyoruz yorumunu yaptı eşim erkek istiyodu ben ve çok yakın bir arkadaşım rüyamızda gördük erkek die ama kızım olacağını öğrendim sevindsimmi sevinemedimmi bilemedim ilk bi hafta on gün bi tuhaf geldi çünkü hep erkek kıyafetlerine bakıyodum erkek die adapte etmiştim yani kendimi ama sonra geçti gitti şimdi yine eskisi gibi kız bebek cicilerine bakıyorum kızım die seviyorum bi ultrason fotosu var yüzü bayağı belirgin her gece uyumadan onu öpüyorum canım kızım die öle işte zamanla geçer...

yinede teşekkür ederim canım en azından nasıl hesaplanbdığını öğrendik buda yeterli

geçmiş olsun canım. inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun. eşin de bir an önce sağlığına kavuşur inşallah. güzel günler hep sizinle olsun.

inşallah canım sağolasın şuan evde tekim bekliyorum böyle beklemek çok zor umarım rabbim bu zor günleri bize unutturur yavrumuzu bize bağışlar... sende mayıs annesisin inşalah rabbim senin bebeğini de kucağında görmeyi nasip eyler

bu arada canım gözünaydın darısı benim başıma inşallah bizde de bişey çıkmaz hem bebişimi kızımı görücem ayyyy

Burcum inan kendimden ve düşüncemden utandım =(
Bende şükrediyorum sağlıklı diye, her gece dua ediyorum...
Ama çevrem ve eşim büyük etken oldu bu düşünceye yönelmeme...
Kızımda olsa oğlumda olsa o benim evladım sonuçta asla ayırt etmem..
Lakin yönlendirmeler doğrultusunda böyle bir düşünce oluştu bende, şimdi kendime çok kızıyorum böyle bir düşünceye alıştığım için..
Ama iyi ki paylaşmışım bunu sizlerle...
Şükretmem gerektiğini bir kez daha hatırlattın bana canım, çok teşekkür ederim..
Eşine de, sana da çok geçmiş olsun...
Ne diyeceğimi bilmiyorum...

Bu çok kötü bir yönlendirme aslında, insana böyle vicdan muhasebesi yaptırıyorlar...
Eşimin oluşturduğu o erkek bebek düşüncesi bende büyük yer etti, kız dediğinde doktor yüzü düştü..
Şimdi bahsettiğin gibi bir ilgi yetersizliği de söz konusu...
Ama o da benim gibi çevremizin demesiyle erkek fikrine alıştı diye düşünüyorum...
İlk bebeğimiz zaten Rabbim sağlıklı versinde gerisi aslında önemli değil...
Bir daha hamile kalırsan asla kimsenin tesiri altında kalmayacağım...

İnşallah bizde atlatırız, atlatacağımızı da umuyorum...
Bu düşünce bile beni utandırdı inan canım..
O kadar riskli gebelik yaşayan arkadaşlar var, bizim takıldığımız şeylere bak diyorum içimden...
Ne tuhaf varlıklarız, arada böyle bencilliğim tutuyor deli oluyorum aklım başıma gelince...
Pazartesi randevum var bu sefer kesin desinler cinsiyet için ufak tefek alış verişler yapacağım, eminim bana ve eşime de iyi gelecektir.

Allah sağlıklı, hayırlı evlat versin. Ben hamile kalmadan önce hep kızım olsun derdim. Eşimde öyle ama inan şimdi hiç umrumuzda değil. Erkekte dese kızda dese şu an bizim için önemli olan sağlıklı olması. Hatta burada okumuştum göbeği tüylenen annelerin erkek bebek olma olasığı çok yüksek demişlerdi. erkek bebek hayalleri kurmuştum o zamanda. O gelince tüm hayatımız değişecek. Yepyeni bir heyecan olacak. Onun dışındakiler umrumuzda değil.

Allah gönlünüze göre sağlıklı bir bebek versin canım..
İnsan etkileniyor işte belirttiğin gibi..
Ama şimdi içim rahat kız erkek fark etmez sağlıklı olsun dediğin gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…