2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kizlar birsey sorucam gorumcem bayramin 3.gunu kan tahlili yaptormisti ama adet olmasina vardi 0.100 cikmisti bugunde adeti ilk defa geciyor 3 .gun oluyor adeti geciyor sizce hamile olabilrmi bide normalde adetti her ay 5 gun once olurdu one atiyordu siz kan tahlili yapsinmi

Merhaba ben de aranıza yeni katıldım, benim bebişimi de yazabilir misiniz ?
89 doğumluyum, ilk bebeğim, ankara'da yaşıyorum, SAT : 5 Temmuz

Canım idrar testi alıp yapsın derim ben...

Bence 5 gün geciktikten sonra bakabilir, bazıları 10 güne kadar bekliyor.. Bazen havasal değişimlerde veya strese bağlı olarak da değişebiliyor adet döngüsü ..

Gözün aydın canım. Maşallah meleğine

Allah gönlüne göre vermiş o zaman. Gözün aydın

kızlarrr nasılsınız bakalım görüşöeyeli

Yuvarlanıp gidiyoruz, sen nasılsın

Maalesef toplumumuzda genel olarak bir erkek bebek takıntısı var. Ben kız istiyordum, etrafımdakilere de kız dediğimde sizinle benzer tepkiler aldım. Eşim de afallamıştı birkaç gün, hoş sonra toparladı da Şimdi cinsiyet değişince, tavırlar da değişti. Bir telefonlar bir tebrikler. Sizi çok iyi anlıyorum. Allah kızın da erkeğin de hayırlısını nasip etsin. Eşlerinize de bu fikre alışmaları için biraz zaman verin. Kız olsun erkek olsun, kendini bir fikre alıştırdığında yeni bir duruma adapte olması güç oluyor. Maşallah prenseslerinize

Burcu ikinize de çok geçmiş olsun. Daha önce yazmadın sanırım ya da ben kaçırdım. Previa totalis mi marjinalis mi canım?

hangi firma açıklama yapmıyormuş anlamadım ?
ama decavit hakkında en azından internette kötü hiçbir yazı bulamadım

canımmmmmm ne yapıyosun nasılsın,nasıl gidiyo hamişlik?benim günler sayılı artık 18 kasımda doğum şekli belli olucak inşallah

Bayer (elevit) açıklama yapmıyormuş. Yetkililere ulaşamıyormuş gazeteciler.

daha önce burda bi arkadaş yazmıştı. bayer firmasını aramışlar ve sormuşlar böyle birşey var mı diye. Bayer firması da geri dönüş yaparak doğruluğunu kabul etmiş.Yani arkadaş öyle yazmıştı 1. ağızdan.
daha sonra internetten baktığımda elevitin yasaklandığını gördüm. istersen sen de bi araştır

http://www.milligazete.com.tr/haber/Zehirlemeye_anne_karninda_basladilar/295117#.UmpV0XC8Cpc

Son düzenleme:

ne ile ilgili bu mevzu?

Burcu ikinize de çok geçmiş olsun. Daha önce yazmadın sanırım ya da ben kaçırdım. Previa totalis mi marjinalis mi canım?

sağol canım ama hangi çeşidi olduğunu bilmiyorum doktor bu konuda bişey söylemedi ama çarsamba kontrolum var mutlaka sorucam totalis olan daha tehlikeliymiş az önce bununla alakalı yazılar okudum moralim bozuldu hem annenin hemde bebeğin hayatını riske sokuyomuş 24. haftaya kadar yukarı çıkabilirmiş inşalah çıkar çok dua ediyorum

arkadaşlar elevitteki domuz jelatını ile ilgili olarak , domuz jelatını kullanılmasının ne sakıncası var , evet domuz eti haram bende asla yemedim ve yememde ama bu domuz düşmanlığına anlam veremiyorum , Allah'ın yarattığı hayvanlardan biri ve sadece et yemek için yaratılmış diyemeyiz ekosistemde olması gereken bir hayvan türü , eğer ilaçtaki domuz jelatıni sağlığa zararlı değilse kullanılabilir diye düşünüyorum ama doktor bir yakınım var onada soracağım sağlık açısından zararlı mı olduğunu ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…