kizlar ya bu bebek odalari ne kadar pahalli ya
arkadaşlar elevitteki domuz jelatını ile ilgili olarak , domuz jelatını kullanılmasının ne sakıncası var , evet domuz eti haram bende asla yemedim ve yememde ama bu domuz düşmanlığına anlam veremiyorum , Allah'ın yarattığı hayvanlardan biri ve sadece et yemek için yaratılmış diyemeyiz ekosistemde olması gereken bir hayvan türü , eğer ilaçtaki domuz jelatıni sağlığa zararlı değilse kullanılabilir diye düşünüyorum ama doktor bir yakınım var onada soracağım sağlık açısından zararlı mı olduğunu ,
sağol canım ama hangi çeşidi olduğunu bilmiyorum doktor bu konuda bişey söylemedi ama çarsamba kontrolum var mutlaka sorucam totalis olan daha tehlikeliymiş az önce bununla alakalı yazılar okudum moralim bozuldu hem annenin hemde bebeğin hayatını riske sokuyomuş 24. haftaya kadar yukarı çıkabilirmiş inşalah çıkar çok dua ediyorum
canim hic ikeaya bakmk aklima gelmedim orayada bakiyim bn sey istiyorum besik sonradan karyola olan tipi seviyorum insallh ondan almk istitorumtatalım bulundugun yerde ıkea varsa senin kafandaki alternatife göre yapıyorlar ben çok cicili bir takım almak istemedim onun yerine o süs püsü (bnm kızım oluyor kısmetse) duvar kağıtları ve aksesuarlarla sağlayacağım dolayısıyla sade, kullanışlı ve ucuz mobilyaları ikeadan alacağım. Ayrıca kulpları farklı yerlerden seçip taktırabiliyorsun...
ohhhh cok sanslisin canim hayirli olsn.simdidenEvet biraz pahalı. Neyseki benim bebeğimin oda takımını babannesi alacak. Siz beğenin ben istanbula geldiğimde alacağım dedi. Bende oda takımına ayırdığım parayla başka eksiklerini alacağım.
canm bn odasinda alistirmk istiyorum odasnda bi cekyatim olacak eger huysuz bebek olutds orada yatarim sonucta babadi calisack bidr geceleri uykusuz kalmasini istemembebek odası için erken değil mi daha, yani ilk doğduğundan nerdeyse yaşına kadar yanında olacak.. daha sonra düşünebilirsin
sıkma canını bende aynı durumdayım demiştim hatırlıyomusun bilmiyorum... ilk gebeliğimdede böyleydim ve oğlumu tosun gibi 38.nci haftada doğum yaptım.bundada aynı durum var ve üstelik çalışıyorum ve ayakta çalışıyorum.düşünmemeye çalışmaktan başka elimden birşey gelmiyor bende düşünmüyorum.düşününce bir çare olsa ok.ama daha sıkıntı stres.üstelik dr.um seni dinlendirebiliriz çalışmayabilirsin rapor falan diyor ama ben inadına işe gelmek istiyorum evde kalınca kafaya takıcak çok şey oluyor diye.sende evde kendini oyalamaya çalış.iyi olucaz merak etme:)hatta seneye bu zamanlar seninkinin dişi çıktımı diye sorucaz birbirimize:)
evet canım hatırlıyorum ben evdeyim bide akşama kadar tekim heralde ondan böyle takıyorum oğlunu sezarye doğummu yaptın? ah keşke o zamanları da görebilsek...bi doğsun yaramaz poposunu ısırcam :)
tam neren ağrıyor. Benim 3 gündür kasığımda bir kütle eğilince düşecekmiş gibi ağrıyor kuyruk sokumuda öyle oturamıyorum üzerine.stres oldum 3 gündür ondanmıdır acaba diyorum.çok yorgunum.çok çirkinim şişkoyum.saçımı boyayamıyorum.makyaj yapsam yakışmıyor sanki.sürekli ağlamak istiyorum.ağrılarım çoğaldı benimde.kızlar benim acayip bir ağrım var
Kızlaaaaaaar bebeğimi gördüm başka bi doktora gittik eşimin ısrarıyla özledik hadi gidelim dedi gittik.ilk kez üç boyutlu da gördük ağzı aynı babası gözler aynı beeeeen. Allahım o kadar belliydi ki her şeyi. Canım oğlum çok tatlıydı esniyordu uykusu gelmiş galiba. Anası gibi uykucu olacak belli. Ardından doğum odası ve sancı odasını gezdik. çok nezih tertemiz otel gibi yatakta doğum yaptırıyormuş doktor suni sancı vermiyormuş. Hastane çok güzel doktora da dedim başka bir dotora gidiyorum ama doğumu burda düşünüyorum. O da tamam hocam zaten iç anadolunun en iyi kadın doğumcusu. Doğuma beklerim dedi. Ayrıldık
tam neren ağrıyor. Benim 3 gündür kasığımda bir kütle eğilince düşecekmiş gibi ağrıyor kuyruk sokumuda öyle oturamıyorum üzerine.stres oldum 3 gündür ondanmıdır acaba diyorum.çok yorgunum.çok çirkinim şişkoyum.saçımı boyayamıyorum.makyaj yapsam yakışmıyor sanki.sürekli ağlamak istiyorum.ağrılarım çoğaldı benimde.
evet canım sezeryanla tek sıkıntı o olmuştu normal doğum isterdim ama olmadı tabi.
senin adına çok sevindim canım =)
ayakların yerden kesilmiş mutluluktan ben buradan öyle hissediyorum =)
allah tamını erdirsin mutluluğunun...
Istanbulda mı gittiğin yer?
bebek hareket etse bukadar rahatsız edecek kadar güçlü değiller henüz.karnımın üst kısmında garip bir sızı gibi ağrı gibi. Doktoruma ulaşamadım mesajıma cevap vermedi arada bir oluyor bebek hareket ediyor da ben mi anlamıyorum
bebek hareket etse bukadar rahatsız edecek kadar güçlü değiller henüz.
Karnının üst kısmı ,belki miden dedir sızı olabilir valla çorba gibi olduk mide, bağırsaklar,bebek,rahim ,kasıklar kıçımız başımız her yerimizin ağrısı karşıyor.
Miden olabilir.
karnımın üst kısmında garip bir sızı gibi ağrı gibi. doktoruma ulaşamadım mesajıma cevap vermedi arada bir oluyor bebek hareket ediyor da ben mi anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?