2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canıjm kasık ağrısı sıkıntılı diye biliyorum sen doktora git bence

bende normal doğum istiyorum bakalım inş. plesantamız yukarı çıkar çıkmazsa mecburi sezaryen olucam ama senin yine sezaryen olacak demi

bilmiyorum.dr.la konuştum 22.haftaya yukarı çıkar diye bekleriz çıkarsa ve sonlara doğru bi sıkıntın olmazsa normal yapabilirsin dedi.ilk sezeryanın üstünden 9 yıl geçtiği için....ama plesenta yukarı çıkmaz ise yapılacak birşey yok kısmet o kadarda önemli değil artık benim için. yaşım 35 normal doğum için yaşlı olabilirim artık:))

ishal yok hani böle çokk çokk ağrıyor da diyemem ama arada bir giriyor sonra bişi yok
benim hafta sonu böyle bir ağrım oldu. Karnımın üzerinde ama iki büklüm kalıyordum adeta. Tıpa gittim acil yatış yaptılar serum verdiler. Meğer yediklerim dokunmuş. Iki gün hastanede kaldım boşuboşuna

ben de gaz yapabilecek şeyler yedim o yüzden mi acaba diyorum

kızlar yakınlarda hastaneye gidicek olanınız varsa şu elevit olayını doktora sorabilir misiniz? Gerçeklik payı nedir?onun yerine hangi vitamini içebiliriz diye.

G

İnşallah gönlüne göre olur canım. Tayin beklediğine göre, yalnız mı kalıyorsun şu anda?
yok canım il merkezinde eşimle birlikte aynı evdeyiz şükğr:)okul ilçenin köyünde 35 km uzaklıkta.

kızlar yakınlarda hastaneye gidicek olanınız varsa şu elevit olayını doktora sorabilir misiniz? Gerçeklik payı nedir?onun yerine hangi vitamini içebiliriz diye.
Elevit deki durum nedir cnaım?hiç bişey duymadımda ama bende kabızlık olunca sade demir hapı kullanıyorum artık

elevitle ilgili ne var canım yaa benim haberim yok. ben sorardım değilse bu gün gitmişitim doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…