çok rahatsız ediciyse ve sürekli oluyorsa bir an önce git yada danış doktoruna.haftaya kadar bekleme istersen çok kötüysen.randevum haftaya ama beklemeyip doktora mı gitsem ?
canım ishal misin acabakızlar benim acayip bir ağrım var
heeyyy ben de varim beni de ekleyin listeye.konu konu geziyorum bugun forumda yeniyim de kesfettikce konulari yaziorum da yaziyorum ben de istiyoruummm ins hayirlisiyla 24 nisan gorunuo benim de bebisime kavusmam
canım o ağrı banada oluyo bazen tam bebeğin orda rahim bölgesinde bi kaç gündürde kasık ağrım var hatta dün gece ağrısından zor uyudum ama benim durum farklı plesenta kaynaklı olabilir bebek hareketinde karında ağrı olmaz belkide önemsiz bişeydir ama sen yinede doktora danış
renkli ultrason canımoyyyy kurban olurum onu verene
Canım bu renkli ultrason mu
bende normal doğum istiyorum bakalım inş. plesantamız yukarı çıkar çıkmazsa mecburi sezaryen olucam ama senin yine sezaryen olacak demi
canım ishal misin acaba
canıjm kasık ağrısı sıkıntılı diye biliyorum sen doktora git bence
benim hafta sonu böyle bir ağrım oldu. Karnımın üzerinde ama iki büklüm kalıyordum adeta. Tıpa gittim acil yatış yaptılar serum verdiler. Meğer yediklerim dokunmuş. Iki gün hastanede kaldım boşuboşunaishal yok hani böle çokk çokk ağrıyor da diyemem ama arada bir giriyor sonra bişi yok
benim hafta sonu böyle bir ağrım oldu. Karnımın üzerinde ama iki büklüm kalıyordum adeta. Tıpa gittim acil yatış yaptılar serum verdiler. Meğer yediklerim dokunmuş. Iki gün hastanede kaldım boşuboşuna
ondandır canım merak etme tuvaletten sonra geçmezse gidersin doktoraben de gaz yapabilecek şeyler yedim o yüzden mi acaba diyorum
yok canım il merkezinde eşimle birlikte aynı evdeyiz şükğr:)okul ilçenin köyünde 35 km uzaklıkta.G
İnşallah gönlüne göre olur canım. Tayin beklediğine göre, yalnız mı kalıyorsun şu anda?
Elevit deki durum nedir cnaım?hiç bişey duymadımda ama bende kabızlık olunca sade demir hapı kullanıyorum artıkkızlar yakınlarda hastaneye gidicek olanınız varsa şu elevit olayını doktora sorabilir misiniz? Gerçeklik payı nedir?onun yerine hangi vitamini içebiliriz diye.
elevitle ilgili ne var canım yaa benim haberim yok. ben sorardım değilse bu gün gitmişitim doktorakızlar yakınlarda hastaneye gidicek olanınız varsa şu elevit olayını doktora sorabilir misiniz? Gerçeklik payı nedir?onun yerine hangi vitamini içebiliriz diye.
maşallah oğluşuna
ayyy kimse beni görmuo mu istemio mu ki acabbaaa
maşallah oğluşuna
hoşgeldin aramıza canım :)) bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?