ben bugün 13+6 diye gittim ultrasonda 14+6 çıktı :26:
bide bana doktor ikili taraman güzel çıktığı için üçlü taramaya gerek yok dedi sizler her halükarda üçlü taramayı da yaptırdınız mı :44:
Sonradan nasıl değişti haftası ? Zaten bilmiyor muydun haftanı ? anlamadım ben :26:
aynen yaa bunu ben de cok merak ediorum cok kisiden de duyuyorum ne anlama gelio ki bu bebegim cok gelismis bir hafta önden gidio falan diolar nasil oluoki o acep
Kızlaaaaaaar bebeğimi gördüm başka bi doktora gittik eşimin ısrarıyla özledik hadi gidelim dedi gittik.ilk kez üç boyutlu da gördük ağzı aynı babası gözler aynı beeeeen. Allahım o kadar belliydi ki her şeyi. Canım oğlum çok tatlıydı esniyordu uykusu gelmiş galiba. Anası gibi uykucu olacak belli. Ardından doğum odası ve sancı odasını gezdik. çok nezih tertemiz otel gibi yatakta doğum yaptırıyormuş doktor suni sancı vermiyormuş. Hastane çok güzel doktora da dedim başka bir dotora gidiyorum ama doğumu burda düşünüyorum. O da tamam hocam zaten iç anadolunun en iyi kadın doğumcusu. Doğuma beklerim dedi. Ayrıldık
ben bugün 13+6 diye gittim ultrasonda 14+6 çıktı :26:
bide bana doktor ikili taraman güzel çıktığı için üçlü taramaya gerek yok dedi sizler her halükarda üçlü taramayı da yaptırdınız mı :44:
bizlerde geldik teyzeleri kızımla yavrum benim maşallah 17+0 olması gerekirken 17+6 maşallahEki Görüntüle 839199 Eki Görüntüle 839200 bunlarda bizim resimlerimiz
Birden hızla büyüyorlar mı ? Mesela ben tam 16+0 haftamdayım, bu zamana kadar doktorum hiç farklı bir haftadan bahsetmedi. Haftamıza uygun gidiyor hep bebiş ..
canım ben gittim.domuzdan bahsetmedim çünkü bebeğin dah önemli diye bisürü laf ediceğini biliyorum.kızlar yakınlarda hastaneye gidicek olanınız varsa şu elevit olayını doktora sorabilir misiniz? Gerçeklik payı nedir?onun yerine hangi vitamini içebiliriz diye.
aynen bana da doktorum hic oyle bisey soylemedi boyle duyunca da merak ediorum ne ki acep diye
Crl ye bakıyor dr. Örneğin bnmki 15+5 14 cm idi haftasına gore uxun bpd sine baktı o da 17+3 kadar buyuk 36 idi. O yüzden bir hafta ilerde dedi. Bu ölçümler haftasının ilerisinde mi gerisinde mi gosterio
Yani ilerisinde olunca bebiş olması gerektiğinden daha çabuk mu gelişiyor demek oluyor ? ileride olması kötü değil ama geride olması kötü o zaman ..çok teşekkürler cevap verdiğin için .. demek ki bizim hafta ile aynı gitmesi de iyi bir şey ..
2 haftadan fazla ilerideyse iri bebek olabilir ona gore önlem alınmalı. 2 haftafan fazla geri ise sorun olabiliyor. Yoksa 1 hafta geri 3 gun geri sorun degil
Rica ederim ne demek efendim :)çok teşekkürler cevap verdiğin için
bu bebeğin erken yada geç döllenmesiyle alakalı bir şeyyani ilerisinde olunca bebiş olması gerektiğinden daha çabuk mu gelişiyor demek oluyor ? Ileride olması kötü değil ama geride olması kötü o zaman ..çok teşekkürler cevap verdiğin için .. Demek ki bizim hafta ile aynı gitmesi de iyi bir şey ..
Oğluma kizarkadaşlar benimbebeğimkızmış.Bugün öğrendim.Sizlerle paylaşmak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?