2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Döllenme için söylediğin, ultrasona ilk gittiğimiz gün önemli (yani gebelik haftasının ilk tespiti).. bence sonrasında döllenmeyle bir alakası yok . Sonrasında dediğin gibi boy kg ölçümü için geçerlidir diye düşünüyorum.

KIzlar bilgisi olan varsa bişey söylesin. Sata göre 1 hafta 1 gün geri görünüyor bebeğim. Bunu çok kafama takmadım regli aralıklarım uzun olduğu için ama doktora son gittiğimde bir önceki ultrasondan 2 gün geri çıktı. Yani tam 12 haftalıkken 11+5 çıktı. Bulantılarımdan dolayı iyi beslenemedim halada öyle. Şimdi doktora gitmeye korkuyorum kötü bişey dicek diye

Benim bebeğim yaklaşık bir hafta geri çıktı çok moralim bozulmuştu. 6 gün sonra tekrar gittim bu sefer 10 gün ileri çıktı. Bu gibi durumları hamileliğimiz boyunca yaşayabiliriz. Çok kafana takma bence. Beslenmemiz, dinlenme süremiz hepsi etkiliyor. Zaten iki hafta geri çıkmadığı sürece normal süreçler bunlar. Sonuçta her bebeğin gelişim süreci farklıdır.

Canım sana tavsiyem bol bol balık ve et ye.Bide meyve ye bol bolBenim bebeğimde geriden geliyodu.Bu dediklerimi 1 hafta düzenli tükettim şuan bebeğim önde bile gidiyo.Hemde bildiğim kadarıyla 2 haftaya kadar geride gitmesi normal.Takma kafana.Doktorun ölçümününde etkisi var.Dikkatli ölçememiş olabilir doktorun.Hem hamileliğin başlarında kimsenin pek tutmuyo.16 haftadan sonra düzgün çıkar ölçümler.Meyve olarak muz ve nar tüketmeni öneririm.

kızlar çok ama çok moralim bozuk banyo yaptım,oğluşumu yıkadım sonra çıktık banyoda pis göründü gözüme yıkayım dedim yıkamaz olaydım ayağım kaydı düştümmmm karnım küvetin kenarına geldi çok acıyor çok korkuyorum umarım bebeğime bişey olmaz yarına randevu da alamadım artık bulduğum ilk yere gideceğim ama yrına kadar zaman nasıl geçer bilemiyorum

İnşallah benim bebeğimin gelişimide biraz ileri çıkar. Göbeğimde hiç çıkmayınca insan ister istemez şüpheye düşüyor. İlk bebeğim nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. İçimi ferahlattığın için sağol canım

Eti normalde çok severdim ama hamileliğimde tiksindim Kendime biraz zaman tanıdım et için bilmiyorum ne kadar doğru ama yiyincede geri çıkıyor. Balığı denicem meyveleri yiyorum zatende daha düzenli yiyim o zaman. Teşekkür ederim canım Allah razı olsun

geçmiş olsun canım acile git yarın olmaz sana bende bugün ishal olmuşum karnım çok ağrıyor eşimi bekliyorum gelsin acile gitçem çok korkuyorum ağrıdan

Allah korusun sancın veya kanaman olmadı dimi?

canım hemen acile git polikiliniği bekleme inş. bişey olmamıştır ama eğer bişey olmuşsa önlem alırla durdururlar vs. öyle bekleme bence gidin bebeğin durumunu öğrenin

yaa canm cok dikkat etmek lazim artik böyle seylerde cok gecmis olsun umarim bisey olmamistir ki sen kötu dusunme iyi dusun iyi olsun biseycikler olmamistir bebegine korkma allahin izniyle

evi b.k götürse şu an umrum değil valla toz almaktan başka iş yapmıyorum gerisini eşim yapıyo, et balık ve tavuktan tiksindim ama bugün balığa bi şans vericem bakalım yiyebilecekmiyim eşim dışardan getirecek evi kokutmak istemedim

Hemen dr ye gitseydin yaa , allah korusun bebegini

geçmiş olsun cnm ya inş bişey yoktur sadece zedelenmiş olabilir belki...

Allah korusun sancın veya kanaman olmadı dimi?

ilk başta biraz ağrı oldu ama şimdi herşey normal gibi kanamam da olmadı çok şükür ama karnın üstüne düşmelerde tehlike olabiliyormuş kanama içten de olabiliyormuş OF OFF olacak ya işte keşke yapmaz olaydım (( benim eşimde işte izin de alamıyor oğlum olmasa sorun değil tek başıma da giderim ama oğlumun istekleri zaten bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…