bu bebeğin erken yada geç döllenmesiyle alakalı bir şey
bazen milimlik hatalı ölçümler otomatik olarak cihazın yanlış hesaplamasına neden oluyor.
Belli bir aydan sonraki ölçümlerin ileri olması yada geride olması annenin beslenmesiyle sigara içip içmemesiyle alakalı olabilir.diğer bebeklerin haftasından büyük olması sizin bebeklerinizde birşey olduğu anlamına gelmez.
Bazen bendede oluyor 16+0 ken gittim doktora 16+3 çıktı.bebeğin baş popo ölçümünden sonra cihaz otomatik çıkartıyor haftasını. Işaretli yerleri 1 mm oynatsa tamamen değişir.
arkadaşlar benimbebeğimkızmış.Bugün öğrendim.Sizlerle paylaşmak istedim..
Diger bilgilerinizi de paylaşırsanız sevinirim
Hayırlı olsun..
KIzlar bilgisi olan varsa bişey söylesin. Sata göre 1 hafta 1 gün geri görünüyor bebeğim. Bunu çok kafama takmadım regli aralıklarım uzun olduğu için ama doktora son gittiğimde bir önceki ultrasondan 2 gün geri çıktı. Yani tam 12 haftalıkken 11+5 çıktı. Bulantılarımdan dolayı iyi beslenemedim halada öyle. Şimdi doktora gitmeye korkuyorum kötü bişey dicek diye
KIzlar bilgisi olan varsa bişey söylesin. Sata göre 1 hafta 1 gün geri görünüyor bebeğim. Bunu çok kafama takmadım regli aralıklarım uzun olduğu için ama doktora son gittiğimde bir önceki ultrasondan 2 gün geri çıktı. Yani tam 12 haftalıkken 11+5 çıktı. Bulantılarımdan dolayı iyi beslenemedim halada öyle. Şimdi doktora gitmeye korkuyorum kötü bişey dicek diye
MaşallaNasılda net
Birsey sorucam ama renkli ulturosonda cinsiyet daha cabuk ögrenme olasılıgı olabilirmi onda bebek daha net görünüyorya
Benim bebeğim yaklaşık bir hafta geri çıktı çok moralim bozulmuştu. 6 gün sonra tekrar gittim bu sefer 10 gün ileri çıktı. Bu gibi durumları hamileliğimiz boyunca yaşayabiliriz. Çok kafana takma bence. Beslenmemiz, dinlenme süremiz hepsi etkiliyor. Zaten iki hafta geri çıkmadığı sürece normal süreçler bunlar. Sonuçta her bebeğin gelişim süreci farklıdır.
Canım sana tavsiyem bol bol balık ve et ye.Bide meyve ye bol bolBenim bebeğimde geriden geliyodu.Bu dediklerimi 1 hafta düzenli tükettim şuan bebeğim önde bile gidiyo.Hemde bildiğim kadarıyla 2 haftaya kadar geride gitmesi normal.Takma kafana.Doktorun ölçümününde etkisi var.Dikkatli ölçememiş olabilir doktorun.Hem hamileliğin başlarında kimsenin pek tutmuyo.16 haftadan sonra düzgün çıkar ölçümler.Meyve olarak muz ve nar tüketmeni öneririm.
kızlar çok ama çok moralim bozuk banyo yaptım,oğluşumu yıkadım sonra çıktık banyoda pis göründü gözüme yıkayım dedim yıkamaz olaydım ayağım kaydı düştümmmm karnım küvetin kenarına geldi çok acıyor çok korkuyorum umarım bebeğime bişey olmaz yarına randevu da alamadım artık bulduğum ilk yere gideceğim ama yrına kadar zaman nasıl geçer bilemiyorum
kızlar çok ama çok moralim bozuk banyo yaptım,oğluşumu yıkadım sonra çıktık banyoda pis göründü gözüme yıkayım dedim yıkamaz olaydım ayağım kaydı düştümmmm karnım küvetin kenarına geldi çok acıyor çok korkuyorum umarım bebeğime bişey olmaz yarına randevu da alamadım artık bulduğum ilk yere gideceğim ama yrına kadar zaman nasıl geçer bilemiyorum
bilmiyorum arkadaşım yaa ama bana da geç söyledi doktorum kesin olsun diyeMaşallaNasılda net
Birsey sorucam ama renkli ulturosonda cinsiyet daha cabuk ögrenme olasılıgı olabilirmi onda bebek daha net görünüyorya
Allah korusun sancın veya kanaman olmadı dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?