canım strese sokma kendini allah onu çok güzel koruyor rahmin içinde. benim halamın kızı 4 aylıkken 7 aylıkken merdivenden yuvarlandı bayıldı ama hiç bir şey olmadı bebeğeilk başta biraz ağrı oldu ama şimdi herşey normal gibi kanamam da olmadı çok şükür ama karnın üstüne düşmelerde tehlike olabiliyormuş kanama içten de olabiliyormuş OF OFF olacak ya işte keşke yapmaz olaydım(( benim eşimde işte izin de alamıyor oğlum olmasa sorun değil tek başıma da giderim ama oğlumun istekleri zaten bitmiyor
geçmiş olsun canım acile git yarın olmaz sana bende bugün ishal olmuşum karnım çok ağrıyor eşimi bekliyorum gelsin acile gitçem çok korkuyorum ağrıdan
canım hemen acile git polikiliniği bekleme inş. bişey olmamıştır ama eğer bişey olmuşsa önlem alırla durdururlar vs. öyle bekleme bence gidin bebeğin durumunu öğrenin
canımmmmmm ne yapıyosun nasılsın,nasıl gidiyo hamişlik?benim günler sayılı artık 18 kasımda doğum şekli belli olucak inşallah
sağol canım ama hangi çeşidi olduğunu bilmiyorum doktor bu konuda bişey söylemedi ama çarsamba kontrolum var mutlaka sorucam totalis olan daha tehlikeliymiş az önce bununla alakalı yazılar okudum moralim bozuldu hem annenin hemde bebeğin hayatını riske sokuyomuş 24. haftaya kadar yukarı çıkabilirmiş inşalah çıkar çok dua ediyorum
heeyyy ben de varim beni de ekleyin listeye.konu konu geziyorum bugun forumda yeniyim de kesfettikce konulari yaziorum da yaziyorum ben de istiyoruummm ins hayirlisiyla 24 nisan gorunuo benim de bebisime kavusmam
ilk başta biraz ağrı oldu ama şimdi herşey normal gibi kanamam da olmadı çok şükür ama karnın üstüne düşmelerde tehlike olabiliyormuş kanama içten de olabiliyormuş OF OFF olacak ya işte keşke yapmaz olaydım(( benim eşimde işte izin de alamıyor oğlum olmasa sorun değil tek başıma da giderim ama oğlumun istekleri zaten bitmiyor
Canım bildiğim kadarıyla aktif kanaman yok (cutemom arkadaşımız gibi). Bir de doktorlar genelde 20. hafta dolmadan previa tanısı koymuyor, çünkü vakaların çoğunda plasentanın konumu değişiyor. Bebeğin büyüdükçe seninki de değişecektir diye umuyorum. Benim rahim ağzım tamamen kapalıydı. Son kontrolde plasenta rahmin sağ tarafındaydı. Açılmış rahim ağzı çok şükür. Umarım sende de aynısı olur
bizlerde geldik teyzeleri kızımla yavrum benim maşallah 17+0 olması gerekirken 17+6 maşallahEki Görüntüle 839199 Eki Görüntüle 839200 bunlarda bizim resimlerimiz
Eşim almış 3 lünün sonucunu ama doktora göstermemiş bekleyemem doktoru dedi.kendi bakmış sonuca iyi diyor nerden biliyorsa
negatif yazıyormuş hepsinde
cinsiyetini öğrendikten sonra çok değişti adam yaaa.
Işten izin alsam ben giderdim
2 linin sonucu gibi değerler neredeyse aynı diyor
BE ADAM BİR ÇOCUK YAPTIK İYİMİ YAPTIK KÖTÜMÜ YAPTIK
DÜZGÜNMÜ OLMUŞ OLMAMIŞ MI ONUN SAĞLAMASINI YAPIYORUZ İNSAN MERAK ETMEZMİ YAAA
arkadaşlar benimbebeğimkızmış.Bugün öğrendim.Sizlerle paylaşmak istedim..
kızlar çok ama çok moralim bozuk banyo yaptım,oğluşumu yıkadım sonra çıktık banyoda pis göründü gözüme yıkayım dedim yıkamaz olaydım ayağım kaydı düştümmmm karnım küvetin kenarına geldi çok acıyor çok korkuyorum umarım bebeğime bişey olmaz yarına randevu da alamadım artık bulduğum ilk yere gideceğim ama yrına kadar zaman nasıl geçer bilemiyorum
Kızlar bebek battaniyemin 2. şirini bitti =)
Sanırım gece tamamen bitiririm...
Şimdilik bu halde..
Eki Görüntüle 839300
şuan kanamam yok ama ama ara ara hep oluyor bi kaç gündür kasık ağrılarım var dünden beri iyce ağrımaya başladı inşalah kanamam olmaz inşalah değişir canım benimde tekumudum o, seninki maşallah çıkmaya başlamış seninde kasık ağrıların oluyomuydu?
Maşallah nisan bebişlerimize çabucak büyüyorlar
hos buldum cnm tesekkur ederimAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin, kolaylıklar versin canım
Canım bildiğim kadarıyla aktif kanaman yok (cutemom arkadaşımız gibi). Bir de doktorlar genelde 20. hafta dolmadan previa tanısı koymuyor, çünkü vakaların çoğunda plasentanın konumu değişiyor. Bebeğin büyüdükçe seninki de değişecektir diye umuyorum. Benim rahim ağzım tamamen kapalıydı. Son kontrolde plasenta rahmin sağ tarafındaydı. Açılmış rahim ağzı çok şükür. Umarım sende de aynısı olur
Hoş geldinMaşallah meleğine
dert ettiğin şey bence çok gereksiz Allah sağlıklı evlat versin kız erkek ne farkeder kız da olsa senin evladın erkekde olsa yine senin evladın ben pazartesi plesenta previa olduğumu öğrendim bebeğime bişey olmasın yeter kız erkek olmuş hiç umrumda değil yeterki sağlıklı olsun keşke benimde hiçbir derdim olmasada böyle ufacık şeyleri kafaya taksam şuan benim eşim hastanede anjiyo yapılıyor ve ben onun yanında olamıyorum çünkü ayakta kalmam yasak Allah korusun ani bi kanama yasamam hem benim hem bebeğin hayatını tehlikeye sokabilir onun için böyle ufak tefek şeylere takılıp boşuna stres yapmayın rabbim herşeyin hayırlısını versin..
kızın anne kızsa gerek yok demişti değil mi? bak meleğinin istediği gibi erkek kardeş geliyor ona:) tebrikler:)merhaba kızlar bebişimin cinsiyeti belli oldu 2 hafta önce kıza benziyor demişti bugün erkek dedi
kız evlat daha hayırlı derler...hem bu ilk bebeğin ikincisi erkek olur belki..sağlıkla gelsin pensesKendimi kötü hissediyorum kızlar =(
Ben, eşim ve çevremiz başından beri erkek olacak diye diye... Kendimi alıştırmışım...
Pek net olsada da doktorumuz iki kez kız dedi...
Ama hala içimden erkek bebek geçiyor...
Kızım diye sevemiyorum şu an..
Bebek kıyafetlerine de bakıyorum, nedense gözüme hep erkek bebek kıyafetleri cici geliyor...
Sanırım ben fena alışmışım erkek bebek düşüncesine..
Allahım affetsin, bebeğim de tabi =(
Bir daha ki hamileliğimde cinsiyeti 4. aya kadar sorgulamayacağım..
Ders olsun bana..
ne kadar güzel yazmışsın..katılıyorum söylediklerine..evdeyken insan daha çok kafaya takıyor..sıkma canını bende aynı durumdayım demiştim hatırlıyomusun bilmiyorum... ilk gebeliğimdede böyleydim ve oğlumu tosun gibi 38.nci haftada doğum yaptım.bundada aynı durum var ve üstelik çalışıyorum ve ayakta çalışıyorum.düşünmemeye çalışmaktan başka elimden birşey gelmiyor bende düşünmüyorum.düşününce bir çare olsa ok.ama daha sıkıntı stres.üstelik dr.um seni dinlendirebiliriz çalışmayabilirsin rapor falan diyor ama ben inadına işe gelmek istiyorum evde kalınca kafaya takıcak çok şey oluyor diye.sende evde kendini oyalamaya çalış.iyi olucaz merak etme:)hatta seneye bu zamanlar seninkinin dişi çıktımı diye sorucaz birbirimize:)
maşallah kuzuya:)Kızlaaaaaaar bebeğimi gördüm başka bi doktora gittik eşimin ısrarıyla özledik hadi gidelim dedi gittik.ilk kez üç boyutlu da gördük ağzı aynı babası gözler aynı beeeeen. Allahım o kadar belliydi ki her şeyi. Canım oğlum çok tatlıydı esniyordu uykusu gelmiş galiba. Anası gibi uykucu olacak belli. Ardından doğum odası ve sancı odasını gezdik. çok nezih tertemiz otel gibi yatakta doğum yaptırıyormuş doktor suni sancı vermiyormuş. Hastane çok güzel doktora da dedim başka bir dotora gidiyorum ama doğumu burda düşünüyorum. O da tamam hocam zaten iç anadolunun en iyi kadın doğumcusu. Doğuma beklerim dedi. Ayrıldık
kızlar çok ama çok moralim bozuk banyo yaptım,oğluşumu yıkadım sonra çıktık banyoda pis göründü gözüme yıkayım dedim yıkamaz olaydım ayağım kaydı düştümmmm karnım küvetin kenarına geldi çok acıyor çok korkuyorum umarım bebeğime bişey olmaz yarına randevu da alamadım artık bulduğum ilk yere gideceğim ama yrına kadar zaman nasıl geçer bilemiyorum
Bir sey sorucam kızlar eşinizin ailesi(özellikle annesi) hamileliginizde destek oluyor mu ? Hamileliginizi nasil karşıladı? Ruyalarima girdi artik bu konu. Merak ettim ben mi davranışları anormal algılıyorum
Bir sey sorucam kızlar eşinizin ailesi(özellikle annesi) hamileliginizde destek oluyor mu ? Hamileliginizi nasil karşıladı? Ruyalarima girdi artik bu konu. Merak ettim ben mi davranışları anormal algılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?