2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım strese sokma kendini allah onu çok güzel koruyor rahmin içinde. benim halamın kızı 4 aylıkken 7 aylıkken merdivenden yuvarlandı bayıldı ama hiç bir şey olmadı bebeğe

geçmiş olsun canım acile git yarın olmaz sana bende bugün ishal olmuşum karnım çok ağrıyor eşimi bekliyorum gelsin acile gitçem çok korkuyorum ağrıdan

sana da çok geçmiş olsun canım inşallah bi sorun çıkmaz bu hamileliğin ilki ikincisi yok alla hepsi aynı geçiyor stresli(

Kızlar bebek battaniyemin 2. şirini bitti =)
Sanırım gece tamamen bitiririm...
Şimdilik bu halde..

canım hemen acile git polikiliniği bekleme inş. bişey olmamıştır ama eğer bişey olmuşsa önlem alırla durdururlar vs. öyle bekleme bence gidin bebeğin durumunu öğrenin

zaten tek düşündüğüm bebişim kendimi unuttum kolumda bacağımda da zedelenmeler var ama umrumda değil nların acısını hissetmiyorum bile yeter ki bebeğime bişey olmasın

canımmmmmm ne yapıyosun nasılsın,nasıl gidiyo hamişlik?benim günler sayılı artık 18 kasımda doğum şekli belli olucak inşallah

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin, kolaylıklar versin canım

Canım bildiğim kadarıyla aktif kanaman yok (cutemom arkadaşımız gibi). Bir de doktorlar genelde 20. hafta dolmadan previa tanısı koymuyor, çünkü vakaların çoğunda plasentanın konumu değişiyor. Bebeğin büyüdükçe seninki de değişecektir diye umuyorum. Benim rahim ağzım tamamen kapalıydı. Son kontrolde plasenta rahmin sağ tarafındaydı. Açılmış rahim ağzı çok şükür. Umarım sende de aynısı olur

heeyyy ben de varim beni de ekleyin listeye.konu konu geziyorum bugun forumda yeniyim de kesfettikce konulari yaziorum da yaziyorum ben de istiyoruummm ins hayirlisiyla 24 nisan gorunuo benim de bebisime kavusmam

Hoş geldinMaşallah meleğine

canım oğlunuda al git aileden kimse yokmu çağır gelsinler git bebeğini gör için rahatlasın

şuan kanamam yok ama ama ara ara hep oluyor bi kaç gündür kasık ağrılarım var dünden beri iyce ağrımaya başladı inşalah kanamam olmaz inşalah değişir canım benimde tekumudum o, seninki maşallah çıkmaya başlamış seninde kasık ağrıların oluyomuydu?

Gülmekten yerlere yattım burda. Allah seni forumumuzdan eksik etmesin inşallah

arkadaşlar benimbebeğimkızmış.Bugün öğrendim.Sizlerle paylaşmak istedim..

Gözün aydın prenses annesi

Canım yalnızmışsın ama derhal en yakın acile git lütfen. Herşey yolundadır umarım

Kızlar bebek battaniyemin 2. şirini bitti =)
Sanırım gece tamamen bitiririm...
Şimdilik bu halde..

Eki Görüntüle 839300

Maşallah, maşallah&maşallah. Çok maharetlisin, meleğin çok şanslı. Nerde-nasıl öğrendin böyle güzel el sanatlarını. Bayıldım

Kasık ağrısı her hamilede olduğu kadar oluyordu canım; ani hareketlerde kalkma-dönme ligament ağrısı oluyordu - oluyor hala. Ama ilk aylarda vajinanın hemen 1-2 cm üstünde yani rahim ağzında ağrı hissediyordum. Özellikle fazla ayakta kaldığımda ve yürüdüğümde. Çok şükür geçti. İnşallah sen de düzeleceksin. Zaten dinleniyorsun bildiğim kadarıyla. Yorma kendini. 30. haftada plasentası konum değiştiren var. Görümcem ile bayramda görüşme fırsatı bulmuştum. Baya rahatlatmıştı beni. Onda da marjinalismiş anladığım kadarıyla. Ve doktoru doğum sırasında karar veririz, ilk plasenta gelirse sezeryan bebek gelirse normal doğum yaparız demiş. Düşün son dakikaya kadar doğum şekli belli değilmiş. Ama çok şükür normal doğum yapmış o da. Korkma, pozitif ol ve dinlen canım. Allah seni de meleğini de korusun inşallah

Merhaba arkadaşlar öncelikle tüm hamile arkadaşlara hayırlı kolay doğumlar diliyorum sağlıklı bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah ben sitenizden yorum isticem sodasan ürünleri kullanan varmı doktorumu dahi aradım bir bilgiye ulaşamadım çok kararsızım bulaşık deterjanı nı aldım elde olanı bebiş için herşey onun için az köpürüyor ve yeterince dezenfekte ediyormu hiç bilemiyorum yardım

hos buldum cnm tesekkur ederim

Bir sey sorucam kızlar eşinizin ailesi(özellikle annesi) hamileliginizde destek oluyor mu ? Hamileliginizi nasil karşıladı? Ruyalarima girdi artik bu konu. Merak ettim ben mi davranışları anormal algılıyorum

Canm benim çok geçmiş olsun. Allah eşine sağlık sıhhat versin. Bebişinizi kucağınıza alınca unutursunuz hepsini...

Arkadaslar bayer firmasini ben aramistim domuz katkisi var mi diye ve evet var demislerdi. Ama sanirim bu haber yayildiktan sonra cok arayan olmus ve ulasilamiyor yetklililere. Simdi onlarda hakli acsalar telefonu bi turlu acmasalar bi turlu.. var deseler satislar etkilenecek yok deseler bu kanitlanabilir bisi davalik olurlar o riske giremezler... Diger taraftan ayni gun decevitin ureticisini de aramistim pazartesi arayin demislerdi aradim yine yetkili yoktu bayramdan sonra arayin dediler yine aradim ama bir turlu ulasamiyorum ve soramiyorum.. bende yuklendim kuru meyve ceviz vs. zaten ufaktan istahim da acilmaya basladi yiyebiliyorum cok sukur. Haramdan hayir beklemiyorum valla.. allah buyuk ne yapayim bu vucut sistemini o yaratti dunyaya gonnderirken de bi hap cantasi vermedi yanimiza sonucta... Hapsiz da olabilecegine inaniyorum cok cok aksi bir durum rahatsizlik yoksa tabii, dogal akisina birakmak lazim bazen.. rabbim hastaliklardan zorluklardan korusun hepimizi insallah.

merhaba kızlar bebişimin cinsiyeti belli oldu 2 hafta önce kıza benziyor demişti bugün erkek dedi
kızın anne kızsa gerek yok demişti değil mi? bak meleğinin istediği gibi erkek kardeş geliyor ona:) tebrikler:)

kız evlat daha hayırlı derler...hem bu ilk bebeğin ikincisi erkek olur belki..sağlıkla gelsin penses

ne kadar güzel yazmışsın..katılıyorum söylediklerine..evdeyken insan daha çok kafaya takıyor..

maşallah kuzuya:)

geçmiş olsun canım..bi terslik olsa şimdiye dek belli ederdi kendini..ama yine de dra görünmekde fayda var..görünmez kaza işte

Bir sey sorucam kızlar eşinizin ailesi(özellikle annesi) hamileliginizde destek oluyor mu ? Hamileliginizi nasil karşıladı? Ruyalarima girdi artik bu konu. Merak ettim ben mi davranışları anormal algılıyorum

hamileliğime çok sevindiler...ilkinde oğluma oda takımı ve kıyafet almışlardı...bakımına hiç bir katkıları olmadı...1 altını değiştirmişliği bile yoktur kvnin...ikinci de de kıyafet alırlar.. kuru kuru severler diye düşünüyorum..ben zaten eşime de derim hep 'zararları olmasında fayda falan beklediğim yok'
sizinkiler nasıl karşıladı

canım beni aramıyorlar eşimi arayıp beni soruyorlar ben de aramak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…