2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar özel gebelik yastığı aldınız mı?

gebelik yastığı dediğin uyurken bacakların arasına ya da göbüşün altına koyulan mı? ben almadım...normal yastıkla idare ediyorum..ama belki alırım çünkü doğumdan sonra da emzirme yastığı olarak kullanılan modelleri varmış

evet canım ben de alıp almama konusunda kararsızım da kullanan var mı diye merak ettim gece zor uyuyorum

Kızlar gebeliğimde karpuz şeklinde olan hamile yastıklarından almıştım. Çok rahat etmiştim. Bir de bacaklarımın arasına yastık koyup yatıyordum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Bir sey sorucam kızlar eşinizin ailesi(özellikle annesi) hamileliginizde destek oluyor mu ? Hamileliginizi nasil karşıladı? Ruyalarima girdi artik bu konu. Merak ettim ben mi davranışları anormal algılıyorum

Benim ki zaten şeker gibiydi kayınvalidem... Şimdi benim gibi telaşlı =)
Eee 4 ay önce emekli oldu şimdi evde..
Şuan 4 tane bebek yeleği örmüş..
Sarı,mavi,pembe ve gül kurusu renginde..
Eşimde dahil kızları bize örmedin anne deyip duruyorlar =)
Yani pek bir değişiklik yok aslında..
İyiydi şimdide öyle...
40 ı çıkana kadar kızım doğumdan sonra gelir yanında kalırım diyor, tabi anne buyur dedim.
Annemde aile planması hemşiresi emekliliğine 2 yıl var o da, senelik iznini doğumumda kullanacakmış..
Allah nasip ederse rahat geçiririm ilk zamanları..

Bir sey sorucam kızlar eşinizin ailesi(özellikle annesi) hamileliginizde destek oluyor mu ? Hamileliginizi nasil karşıladı? Ruyalarima girdi artik bu konu. Merak ettim ben mi davranışları anormal algılıyorum
Sende durumlar farklı sanırım canım anladığım kadarıyla..
Ama bak şunu bil ki kimi anne doğurur ama anaçlık taşımaz..
Kayınvaliden soğuksa bu konuda emin ol kendi çocuklarına karşıda böyledir..
Kafana takma tatlım.

canım beni aramıyorlar eşimi arayıp beni soruyorlar ben de aramak istemiyorum

yine seni soruyolarmış...beni sormuyolar...hatta bayramda gittiğimde kv ne öptü ne hoş geldin dedi...ben onlar için taşıyıcı anneyim..doğumda çocuğu görmeye geldiklerinde de bana geçmiş olsun, ya da nasılsın falan dememişlerdi...ama çocuğumu seveler..zaten nasıl sevmesinler kendilerinin fiziksel olarak kopyası..Allahtan huyu benzememiş yavrumun, ne doluymuşum be:) yıllardır birinin konuyu açmasını beklyomuşum meğer:)

ben çok takılmıyorum artık bayramda aramayı unutmuşum 4. günü aradım bayramlaştım beni ankaraya çok bekledi ama eşim annenlerde kalırsın ben tek giderim dedi

canım beni aramıyorlar eşimi arayıp beni soruyorlar ben de aramak istemiyorum

Soyleki benim kaynanam hep bana destek oldu. Taaki hamile kalana kadar. Bir gariplesti. Anlamadım. Bana dediki diğer gelin yemek yapıyormuş bn yapmıyormusum. Birlikte kalıyorlar ee yapsın yani. Tehlikem vardı hala da var.laf agrima gitti. Diğer gun gorumcemle haber yollamış. Pilav yapsınlar diye. Kaynanam isteydi. Kalktım yaptım o laftan sonra.gorumcem riskli gebelik oldugunu bilgigi halde yapmadı. Sabah oldu. Sarma sariyordu gittim 1 kazan sarma sardik.sonra bir wc ye gittim kan bosalio benden. O günden beri yatıyorum. Üvey annem bakıyor bana. Neden kaynanam boyle yapti anlamadım. O kadar kirginimki. Ne bişey ormesi. Gorumcemin kızını cok cok sever. Bakalim bnmkini sevebilecek miymiş falan.. Ne bilim neden diyorum günlerdir nedennn

iyi akşamlar kızlar. bugün dr gittik ve oğlum koccaman olmuş. hatta dr bebeğimi iiice inceledikten sonra 3. taramaya gerek olmadığını söyledi. darısı diğer hamişlerin başına....

boş verrr kuzum ya kapı gibi annesi var bebeğinin kendisi örer allah kimseye muhtaç etmesin

O zaman birinin dolduruşuna geliyor canım.. Madem iyiydiniz..
Başka bir şey bulamıyorum düşünecek.

ben çok takılmıyorum artık bayramda aramayı unutmuşum 4. günü aradım bayramlaştım beni ankaraya çok bekledi ama eşim annenlerde kalırsın ben tek giderim dedi
ben de takmıyorum..bi de hak verdiğim yerler var..mesela onun hayatta en sevdiği iki kişinin (oğlunun ve torununun) en sevdiği kişi benim..

canım neden kanaman olduğu halde riske attın kendini...boşver onları sen bebeğini düşün...pilav yemek isteyen kendi yapsın..15dklık iş..siz beraber mi oturuyosununz ki sana yemek sipariş ediyo

valla biz önceden sürekli görüşürdük her hafta mutlaka ya ben arardım ya kayınvaldem arardı ya görümcemler filan.hamile kaldıgımdan beri kimsenin pek aradığı yok.canımı sıkmıyor değil bu durum ama kötü niyetli olduklarını da düşünmüyorum.garip geliyor sadece ve düşünmemeye calışıyorum...

canım benimki de hep geriydi. dün gittiğimde normal gününü yakalamış. doktor 1-2 günden bir şey olmaz dedi. 40 haftaya baktığımız zaman bunun bir önemi yokmuş. sıkma canını bebekler ilerleyen haftalarda tamamlıyormuş. ben de çok kusuyorum. 3-4 gündür kusmadım. o arada toparladı herhalde.

Domuz herseyiyle pis bir hayvan olduğu icin haram bize.. doktorum arayip bilgi verdi sagolsun artik decevit kullanmanizi öneririm diye

Yok beraber oturmuyoruz. Ben hastaydim esimde hasta olunca mecnuren kaldık 1-2 gun.. Bebek mi hic mutlu değiller sanki. Anlamadım

Aynen benimm icin de garip geliyor. Biz de iyiydik. Ne oldu anlamadim. Ben kafaya takiyorum sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…