2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Haklısın. O halimle kalktım yaptım. Gorumcem de oylee baktı. Bebegimi torunlarını hic mi düşünmüyorlar...

adım ozkal yaş 31 ikinci bebeğim şehir Çanakkale SAT 4 temmuz doğum 10 nisan

4lü testte alttan muayene etmiyolar değil mi arkadaşlar?bi arkadaşım karnından basenlerine kadar çıplak bi şekilde yapıldığını söyledi de şaşırdım. Röntgen gibi mi ultrason mu ikili gibi mi? Off çok merak ettim. Yarın randevum var

boğazım çok acıyor yutkunurken,ıhlamur limon tarcın kaynattım balla içtim ama düzelecek gibi değil. inşallah sinüzite çevirmez.genelde boğazla başlar ve sinüzit olurum.ve çok fena gecer uzun da sürer.ne yapacağım bilmiyorum

Geçmiş olsun canım inşallah hemen geçer ilerlemez..
Sen bir kaç gün daha yapıp iç öyle sonuç alırsın.

Kizlar dun 3 lu test için hastaneye gittim. Doktorum bakti herşey yolunda çok şükür . bu arada bebegimin cinsiyetini öğrendik . Ogluma erkek kardeş geliyor Rabbim nasip ederse insallah.

Sonunda cinsiyetinin belli oldu ıkı kez kiz dedikten sonra üçüncü çocuğum erkekmis bu arada bebeği aşağıda taşıyormuşum bacağimada kramp girdiği icin doktor magnezyum verdi rahim kasilmalarini engellermis ıkı kızdan sonra üçüncü erkek olacak allahım sagsaglim dogsunda bakalım erkek cocuk nasıl oluyormuş ama dörtlü test yaptik sonucuna gore amniyosentez yapilacak yaşım ileri oldugu icin

Bir sey sorucam kızlar eşinizin ailesi(özellikle annesi) hamileliginizde destek oluyor mu ? Hamileliginizi nasil karşıladı? Ruyalarima girdi artik bu konu. Merak ettim ben mi davranışları anormal algılıyorum

Kayınvalidem çok tatlı ve hamarattır. Eşimin tarafında 11 torun var maşallah, ama öğrendiklerinde sanki ilk gibi sevindiler. Bayramda beni nerdeyse pamuklara saracaklardı. Eve döndüğümüz sabah ta, ezanla kalkıp mayalı ekmek yapmış istedim diye. Allah onu başımızdan eksik etmesin

kızlar özel gebelik yastığı aldınız mı?

Mycey Hamile Uyku Destek Yastığı - e-bebek.com
Çok rahat edeceksin, tavsiye ederim

iyi akşamlar kızlar. bugün dr gittik ve oğlum koccaman olmuş. hatta dr bebeğimi iiice inceledikten sonra 3. taramaya gerek olmadığını söyledi. darısı diğer hamişlerin başına....

Kizlar dun 3 lu test için hastaneye gittim. Doktorum bakti herşey yolunda çok şükür . bu arada bebegimin cinsiyetini öğrendik . Ogluma erkek kardeş geliyor Rabbim nasip ederse insallah.

Gözünüz aydın. Maşallah paşalarınıza

3'lü ve 4'lü testler, 2'li test gibi kandan bakılıyor canım. Sonuçları da yaş, kilo vs. bilgileri ile birlikte bilgisayar programına girilerek hesaplanıyor

kızlar günaydın benim karnımda bariz belli olan ince ama siyah kıllar cıkmaya basladı beyaz tenliyim ve genelde kıl yoktur bende bilgisi olan varmı?

Hayır canım için rahat olsun sadece ultrasonda bakıp kan alıyorlar daha 3 gün önce yaptırdım

Kıyamam çok geçmiş olsun canım inşallah yoktur birşey. Haberdar et mutlaka dualarım seninle.

Bir sey sorucam kızlar eşinizin ailesi(özellikle annesi) hamileliginizde destek oluyor mu ? Hamileliginizi nasil karşıladı? Ruyalarima girdi artik bu konu. Merak ettim ben mi davranışları anormal algılıyorum

Benim eşimin ailesi köyde yaşıyor öyle sık sık gidip gelemiyorlar. Hamile kaldıktan sonra da ayrıca bir özen destek görmedim. Eşimin annesi sağolsun çok iyidir destek olmak ister ama ordaki durumlar elini kolunu bağlıyor bende bildiğim için çok kafama takamdım. Hastalanınca filan kendi ailemin yanına gittim Allah razı olsun annemden iki eli kanda olsa bakar bana. Beklentilerini minimumda tutarsan hamile hamile bide bunlara canını sıkmazsın canım. Boşver...

kızlar özel gebelik yastığı aldınız mı?

Gördüklerim kocaman bişeydi eve kalabalık etmesin diye düşünmedim hoş henüz rahatım hiç göbeğim çıkmadı desem yeridir. İlerde düşünürüm belki

Canım kusmalarının sona ermesine çok sevindim. maşallah... Benim bebeğimde toparlamıştır umarım belli etmiyim diyorum ama sürekli aklımda bu geriden gelme mevzusu. Bugün gitmeyi düşünüyorum doktora bakalım hayırlısı.

kızlar günaydın benim karnımda bariz belli olan ince ama siyah kıllar cıkmaya basladı beyaz tenliyim ve genelde kıl yoktur bende bilgisi olan varmı?

Benim göbeğimde de tüylenme başladı canım hatta dün gece araştırdım normalmi diye. Normalmiş gebelikten sonra dökülüyormuş

Gunaydin kizlarr ankaraya geldik biz dun...

Hastaneye gidiyoruz kizcemi gorcem cok heyecanliyim inşallah iyidir kuzum.

Ben salı gittim ikiliye. Normalde her zaman baktığı gibi karından ultrasonla baktı. Diğer kontrollerden bi farkı yoktu.

Senin yaramaz bugün çok hareketlidir balım =)
İçimden öyle geçiyor..
Güzel haberlerini bekliyorum.

Az önce geldik biz de doktordan. Senden de bahsettim. :) kızım çok iyi çok şükür. Doktor ne yediniz kahvaltıda bebek takla atıp duruyo dedi. Aç karnına geldim dedim:) o zaman açlıktan dört dönüyo dedi:) bayağı büyümüş yavrum. 4 boyutluda yüzünü de gördük. Ultrasonda hersey normal. Persmbe günü kan testi sonucu da çıkcak. Bu arada iki hafta önce 174 tl idi dörtlü bugün 250 olmuş:)

Biz geldikkkk...bebegim kipir kipirdi inanirmisiniz amuda kalkmisti doktor da guldu bzde

Hersryi cok ii tosbamin 17 cm olmus 180gr.gelisimini cok begendi dr...4 hafta sonra ayrintili usg var bakalim ama dr bisey cikacagini sanmam gelisimi cok ii dedi kalp kapakcigina omurgasina vs vs hep bakti

4 luye gerek vsrmi dedim harmony test % 100 sonuc verir daha uzeri yok gerek yok dedi

Cok sukur teyzeleriiiiiii stres bittiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…