merhaba arkadaslar ben geldim..
evimdeyim artik
bilgiler guncelleniyor yollamayanlar isimler cinsiyetler hazirsa yollayin ekleyim
biraz birikmis bilgiler onlari ekleyene kadar yollayin.
Bende 48 kiloyum ama halaa bişey hissedemiyorum. Bi ara hisseder gibi oldum ama bağırsak hareketiydi sanırım bidaha hissetmedim. Eminim çok güzel bi histir darısı hepimizin başına.kizlar bebisimi hissediyorum onceleri emin olamadim ama artik bagirsak hareketi olmadigindan eminim pit diye birsey oluyor icimde bazen 2-3 kez oluyor. dun bikac kez yapinca babasi elini koydu o da 2kez hissetmis bisey patliyo sanki icinde diyo :) ben 17deyim ama genelde 20den once hissedilmezmis, ben cok zayif oldugumdan hissedebiliyormusum (46 kiloyum) darisi basiniza dostlar
ben de İngilizce öğretmeniyim:) hangi ülkeye / ne zaman gideceksiniz?İlk bebeğim. 25 yaşndayım. Japonca öğretmenliğini bitrdim ama yurtdşna tayinimiz çıktı o yüzden çalışmaya niyetlenmedim. Bebek büyüteyim dedim:)
inşallah güzel haberlerle dönersin...ben de daha öğrenemedim cinsiyetimerhaba herkeseee... gene evdeyim ve yatıyorum. alışıcam bu durumua diye korkuyorum:) yarın 9da randevumuz var doktordan inş çok iyi haberler alırım.
çok güzel bi isim. sade ve kibar bi isim cnm...
iyi ne güzel. ben de bazen küçük pıt pıtlar hissediyorum ama tam anlayamıyorummm.
ben de öğrenemedim hala. biz 5. ayda öğrenicez galiba cinsiyetleri...
inşallah verebiliriz, ben ilkinde 11 kg almıştım ama emzirme dönemi iştah açıldı, bi de sütüm azdı, o nedenle yedim...doğumdan 59 la çıkmıştım ama üstüne 5 kg aldımya bişey sorcam. Peki 12 kilo aldık sadece diyelim doğumdan sonra hemen verecek myiz o kiloları geri. Yani tek sıkıntı fazla almakta mı.. Ya bide hamilelik öncesi kilomdanda en az 5-6 kilo vermem gerek benim. Onlarıda verebilir miyim ki
iste bende ruyamda busra gordugum icin busra koyuyorum :)
rabiayi babasi istiyordu vazgectik iste[/QUOTE
güzel isim, benim cinsiyet belli değil o nedenle isim de belli değil
Ayyy hiperaktif olmasın yaaa... Artık peşinden kosar dururum kızımın. Gözümde canlandırdımdaa kossun yaaa.. Annesi kurban olsun onaa... Hatta hareketli olsun biraz...
ben de öyle demiştim, tam istediğim gibi bi haylazım oldu,çok yoruyor bizi, ama bunda mümkünse daha sakin olsun diyorum
kizlar bebisimi hissediyorum onceleri emin olamadim ama artik bagirsak hareketi olmadigindan eminim pit diye birsey oluyor icimde bazen 2-3 kez oluyor. dun bikac kez yapinca babasi elini koydu o da 2kez hissetmis bisey patliyo sanki icinde diyo :) ben 17deyim ama genelde 20den once hissedilmezmis, ben cok zayif oldugumdan hissedebiliyormusum (46 kiloyum) darisi basiniza dostlar
evimdeyim artik
bilgiler guncelleniyor yollamayanlar isimler cinsiyetler hazirsa yollayin ekleyim
evimdeyim artik
ya ben o biyerden geçme hareketini hissetmiyorum keşke benim bebekte yapsa niye yapmıyo acaba plasentamı izin vermiyor hareket etmesine bilmiyorum bunu doktora sorucam çok merak ettim
merhaba kızlar. ofiste otururken birden göbüşün sol tarafında yırtılma gibi bir sancı girdi sanki içten yırtıyorlar gibi nefes alamadım.katılaştı göbeğim. Doktora gittim dayanamadım. yakında bi hastane var. acilden girdim hemen.doktor sakinleştirdi korktum nedense. kötü rüyalar gördüm bu akşam ondan mı gazete okudum üzüldüm ondan mı bilmiyorum bebişimi görünce ve iyi olduğunu öğrenince bir ağlama geldi susamadım bir süre. Şükür bir sıkıntı yok kanama olmadıkça telaşa gerek yok dedi doktor. magnezyum ve demir hapı verdi ben de alayım artık ya hiçbişi içmiyorum.
ctesi gittiğim doktor ayrıntılı için 22-24.haftayı bekle daha net olsun dedi ama diğer doktor 20. hafta falan demişti. kafam bulandı siz ne zaman gideceksiniz kızlar?
Merhaba bende 2014 nisan annesiyim inşallah. Ben henüz bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. Sanki sağ tarafımda batıp çıkan bi ağrı oluyo ama sanırım bebek hareketi değil yaşayanlar tarif edebilirmi çok merak ediyorum
yaşım 19 aranızdaki en küçük hamiş benim :) istanbul ilk bebeğiim sat 19 temmuz bdt 25 nisan cinsiyeti belli değil ama kız olursa adı asya erkek olursada baran olucak
Kızlar nasılsınız?
Bu sabah doktorum beni çağırdı, 10 senedir tanıdığım bir insan kendisi...
Saat 11 gibi yanına gittim ve usg ile bebeğimin gelişimine baktı...
Ve cinsiyetimizde kesinleşti =)) Kızım olacak...
Benden tekrar MoM değerleri istedi ve yer bulamayacağımı düşündüğü için...
Farklı bir devlet hastanesinde ki arkadaşını arayıp öğleden sonra beni ona yönlerdirdi..
Devlet hastaneleri inanılmaz dolu kızlar...
Özellikle zeynep kamil fuldü =)
Ama sizler için güzel bir haberim var...
Özellikle maddi durumu iyi olmayan arkadaşlar için güzel bir haber...
Zeynep kamil hastanesinde, gebelerler 1 kuruş dahi alınmıyor...
Testler, muayene vs hiç bir şeyden ücret alınmıyor...
Sigortasızlar içinde geçerli..
Çok sağol balımCanım bebeğin büyükçe plasentaya göre daha büyük olur. Bebeğin hareketine engel olmaz, ama yabancı forumlarda PP olup hissetmekte zorlanan anne adayları da vardı, hiç bir sorun yaşamayan daha 16. haftada hisseden anne adayları da. Genel olarak hepsinin ortak paydası, plasenta aşağı konumlu olduğu için, bebeklerini aşağıda hissediyorlardı. Endişe etme, umarım sen de kayma hareketini hissedersin
Geçmiş olsun canım. 21.-22. hafta benim ayrıntılı ultrason:107:
Hoş geldiniz arkadaşlarMaşallah meleklerinize
Gözün aydın canım. Sağlıkla gelsin prensesin:107:
evimdeyim artik
Gozun aydın canım sen de ogrendin sonunda hayırlısıyla kucağına almak da nasip olur inşallahKızlar nasılsınız?
Farklı bir devlet hastanesinde ki arkadaşını arayıp öğleden sonra beni ona yönlerdirdi..
Zeynep kamil hastanesinde, gebelerden 1 kuruş dahi alınmıyor...
geçmiş olsun canım ben ikili yaptırmadım 4 lü yaptırdık beta hcg yüksek çıktı ve 75de 1 ihtimalle down sendromu riski çıktı bence hiç yaptırıpta aklını bulandırma ben yaptırdığıma çok pişmanım
Gozun aydın canım sen de ogrendin sonunda hayırlısıyla kucağına almak da nasip olur inşallah
Kızlar nasılsınız?
Zeynep kamil hastanesinde, gebelerden 1 kuruş dahi alınmıyor...
sağol caanım evet bende bebek için endişe ediyorum yoksa o kadar umursamam az önce annem geldi beni iyi bi postaladı hastaneye gidince nolacak diyor bişey yoktur diyor ama benim içim rahat etmiyorki içimi kemiriyor ya bebeği etkilerde bişey olursa diye bende gidip baktırsammı diyorum karasız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?