2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ne guzel herkes hissediyor artik yaaa...

Dana kadar oldu bu bebek ben neden hissedemiyorum

Son düzenleme:
Bende 48 kiloyum ama halaa bişey hissedemiyorum. Bi ara hisseder gibi oldum ama bağırsak hareketiydi sanırım bidaha hissetmedim. Eminim çok güzel bi histir darısı hepimizin başına.

İlk bebeğim. 25 yaşndayım. Japonca öğretmenliğini bitrdim ama yurtdşna tayinimiz çıktı o yüzden çalışmaya niyetlenmedim. Bebek büyüteyim dedim:)
ben de İngilizce öğretmeniyim:) hangi ülkeye / ne zaman gideceksiniz?

inşallah güzel haberlerle dönersin...ben de daha öğrenemedim cinsiyeti

inşallah verebiliriz, ben ilkinde 11 kg almıştım ama emzirme dönemi iştah açıldı, bi de sütüm azdı, o nedenle yedim...doğumdan 59 la çıkmıştım ama üstüne 5 kg aldım

Son düzenleme:
Merak Edenlere Akrofonolijik Olarak Tüm Harfler

A: Yüksek algılama yetisi

B: Kuvvetli ön sezilere sahip olmak

C: Duygusallık, güzel sanatlara karşı hassasiyet

Ç: Güç, zevk, sefa düşkünlüğü

D: Hırs, ihtiras, üstün güçlere sahip olmak

E: Sakinlik, üzüntü ve sevinci bir arada yaşama hali

F: Güvenilir, yaratıcı, sakin ama arada patlamaya hazır bomba

G-Ğ: İnatçı kişilik

H:Hayattan sert dersler alma

I- İ: İyi hal, hassas duygusal yapı

j: Kaprisli ve kıskanç bir yapı, neşe ve bolluk

K: Başarı, ünvan, kariyer

L: Sanatsal yetenek, sağlık konusunda rahat ve huzur

M: Ticarete yatkınlık

N:Üstün güçlere yatkınlık

O-Ö: Duygularını gizlemeyi sever

P: Kendinden son derece emin olmak

R: Tereddütlü, aşırı hayalci

S-Ş: Hayalperest

T: Ketum

U-Ü: Durgun, çok ağır hareket eder

V: Kendi içine dönük

Y: Geçmişteki üzüntüleri sürekli olarak yaşamak, unutmamak

Z: Bilimsel açıdan okuma yazmayı çok sevmek

bu yazıyı bir blogda buldum, belki ilgnizi çeker, özellikle henüz isim bulamayanlar için paylaşıyorum...

Yaa ben de hissediyorum pıtı pıtı önceden de vardı Dr uma sormuştum gazdan ayırt edebilosanız bebektir demişti ama şimdi daha net çok güzel bi duygu yaa bu arada ben eşimde bozdum kafayı ona karşı çok ama çok hassasım hatta hareketlerine daha dikkat et sana karşı çok kırılganım die eşimi uyardım)) hahaha gülüyorum ama bu aralar böyle sizde nasıl??

merhaba arkadaslar ben geldim..
evimdeyim artik
bilgiler guncelleniyor yollamayanlar isimler cinsiyetler hazirsa yollayin ekleyim
biraz birikmis bilgiler onlari ekleyene kadar yollayin.

Hoşgelmişsin ) herşey çok çok güzel olucak bundan sonra eminim)
Ben uzun zamandır yazmadım bilgilerimi çok rahatsız etmek istemedim özelden de yazamıyorum taze üye old için şimdi yaziyim dedim )
15 Temmuz en son regl tarihim
Tahmini doğum tarihi 21 Nisan 2014
Ankara
Yaş 30 ilk hamilelik
12. Haftada Dr %55 erkek dedi ama
Haftaya kesinleşir heralde şimdilik erkek)

Kızlar nasılsınız?
Bu sabah doktorum beni çağırdı, 10 senedir tanıdığım bir insan kendisi...
Saat 11 gibi yanına gittim ve usg ile bebeğimin gelişimine baktı...
Ve cinsiyetimizde kesinleşti =)) Kızım olacak...
Benden tekrar MoM değerleri istedi ve yer bulamayacağımı düşündüğü için...
Farklı bir devlet hastanesinde ki arkadaşını arayıp öğleden sonra beni ona yönlerdirdi..
Devlet hastaneleri inanılmaz dolu kızlar...
Özellikle zeynep kamil fuldü =)
Ama sizler için güzel bir haberim var...
Özellikle maddi durumu iyi olmayan arkadaşlar için güzel bir haber...
Zeynep kamil hastanesinde, gebelerden 1 kuruş dahi alınmıyor...
Testler, muayene vs hiç bir şeyden ücret alınmıyor...
Sigortasızlar içinde geçerli..

Son düzenleme:
ya ben o biyerden geçme hareketini hissetmiyorum keşke benim bebekte yapsa niye yapmıyo acaba plasentamı izin vermiyor hareket etmesine bilmiyorum bunu doktora sorucam çok merak ettim

Canım bebeğin büyükçe plasentaya göre daha büyük olur. Bebeğin hareketine engel olmaz, ama yabancı forumlarda PP olup hissetmekte zorlanan anne adayları da vardı, hiç bir sorun yaşamayan daha 16. haftada hisseden anne adayları da. Genel olarak hepsinin ortak paydası, plasenta aşağı konumlu olduğu için, bebeklerini aşağıda hissediyorlardı. Endişe etme, umarım sen de kayma hareketini hissedersin

Geçmiş olsun canım. 21.-22. hafta benim ayrıntılı ultrason:107:

yaşım 19 aranızdaki en küçük hamiş benim :) istanbul ilk bebeğiim sat 19 temmuz bdt 25 nisan cinsiyeti belli değil ama kız olursa adı asya erkek olursada baran olucak

Hoş geldiniz arkadaşlar Maşallah meleklerinize

Gözün aydın canım. Sağlıkla gelsin prensesin:107:

Çok sağol balım

Gozun aydın canım sen de ogrendin sonunda hayırlısıyla kucağına almak da nasip olur inşallah

Hic canini sıkma canim benim doktorum kanamali hastalarda bu tahliller hatali sonuc veriyor dedigi icin ben yaptirmadim yok yere strese girmeyeyim diye sen de hic strese girme yok yere bebisini de uzme

Oh oh maşallah hadi gözün Aydın canım çok sevindim senin adına darısı bana artık:))

Canim insalkah bir sry yoktur ana sen git doktora fmf in var bobrekleri etkileyen bir hastalik gebelikte de bobrekkler etkileniyor bi incelesinler sonra pisman olma

iyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı bebişim 150 grammış ama kaç santim olduğunu unuttum :)) ve bir oğlum olacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…