merhaba arkadaşlar bende 2014 nisan annesiyim inşallah hayırlısıyla rabbim hepimizin yardımcısı olur. Hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder :)
merhaba arkadaşlar bende 2014 nisan annesiyim inşallah hayırlısıyla rabbim hepimizin yardımcısı olur. Hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder :)
amin inşallah canım..
çok teşekkür ederim cevap verdiğin için...
şimdi doktorumla konuştum gebelik var perşembe günü tekrarla dedi...
hayırlısı inşallah
Selam kızlar.Güzel hamişler.Bende hamileyim.Dün evde yaptığım testle öğrendim.Daha doktora gitmedim.Herkesin gebeliği hayırlı olsn.
slm kizlar bende nisan annesiyim insallah..diliyorum guzel paylasimlar yapalim burada:))))
arkadaslar bu benim ilk gebeligim ve cok zor elde ettim..onca tedavi onca emek..ve cokkk korkuyorum..dun karnima ve rahimime inanilmaz bir agri girdim cok korktum acaba birsey oldumu diye..sonra gecti hemen..ama kanama olmadi..doktorum kanama olursa kokr demisti...pazaretsi doktor kontrolum var..insallah hic birimizin bebisi birakmaz bizi..benzer agrilari ceken varmi..ozellikle rahim agrisi sadece dun yasadim..sizde yasiyormusunuz benzer sorunlar?
Merhaba, ben de nisan annesiyim. Beklenen tarih 3 Nisan 2014. İlk hamileliğim ve biraz korkuyorum. 5-6 gün önce evde test yaptım + çıktı. Dün de hastaneye gittim idrar testi yaptılar ve yine +. Enteresan olan burada kan testinden değil idrar testinden bakıyorlar. (New York'ta yaşıyorum.) ayrıca bana doktor randevusunu 26 Ağustos'a verdi yani 8 haftalık olana kadar muayene etmiyorlar. Bir şikayetin olursa kramp ya da kanama gibi hemen gel dediler o kadar. Düşük ihtimaline karşı ne iğne ne ilaç hiçbir şey yapmadı, önermedi.
slm kızlar topiğin yeni hamileleri hosgeldınız nasılsınız nasıl gidiyo hamilelik
hoşbuldum..şimdilik iyi inşallah değerler artınca daha iyi olucam Allah'ın izniyle...
birde benim çok karın ağrım var regl olucam gibi baskı var karnımda...:26:
hoşbuldum..şimdilik iyi inşallah değerler artınca daha iyi olucam Allah'ın izniyle...
birde benim çok karın ağrım var regl olucam gibi baskı var karnımda...:26:
:) Dün bütün gün uyudum ve hala uyumak istiyorum. ama işin kötü tarafı karnm çok şişiyor neden bilmiyorum. Benim gibi yemekten sonra böyle karnı şişen var mı ve ne yapıyorsunuz ?
amiinnn innşşşş allahım bidaha göstermesinnÇok geçmiş olsun , bilirim çok kötüdür. Allah birdaha göstermesin
Selam kızlar.Güzel hamişler.Bende hamileyim.Dün evde yaptığım testle öğrendim.Daha doktora gitmedim.Herkesin gebeliği hayırlı olsn.
Bende dün yaptığım test ile hamile olduğumu öğrendim. Bakalım kan tahlili ne çıkacak yarın belli olur. Ayrıca son adet tarihime göre mart sonu gibi duruyo ama nisanda olabilir bence
inşallah yolunda gider mutlaka haber ver bizekızlar değerim çok yükselmemiş bugün çok üzgünüm..
7.gün 68
9.gün 114
11 gün 137 olmuş çok az..
doktor biyokimyasal olabilir dedi çarşamba tekrarlatıcam...
ohh ohh süperve artık aranızdayım cuma gunu betahcg25,92 di bugun 172.16 ve inşallah da haftaya kesyi gorcez sat 29 haziran
muhtemel doğum tarihi 6 nisan 2014
inşallahmerhaba arkadaşlarinanın bende aranız da olmayı çokk isterim rabbim inşallah meleğimi gönderir... bat 3 ağustos heycanla beklemekteym
benmde umudum yoktu kesin negatif diye test yapmıştım ama sonucBenim bat'da 9 Ağustos ama umudum yok :'/
7. 8. haftada git benceKalp atışları en erken ne zaman duyulur acaba o zaman gitsem diyorum doktora
nisan annesi değilde mart annesi olabilirsin bence sat neydi sata göre kaç haftalık cıkıyo ilişkiye göre değilde sata göre hesaplaman lazımcanım benim doktorr benim haftaya 2 hafta falan koyuyoo kendincee ama benn çatlatmanın olduğu günden hesaplıyorum tamm 5 .haftayım bilmiyorumm o yüzden ona göre 2 hafta mı ne daha fazla gebelikk o yüzdenn bebişi görmeye gittiğimizde en son göremedii boş gebelik dedii 1 hafta daha bekleyelimm olmasa haftaya göremessek aç karınla gel kürtaj yaparız dedi sonraa kalp atışlarını duyduu bebişinn herşeyy düzeldii öyle yanii süprizz yaptı bebiş açıkçasıı yadaa korrkmayın ben burdayımm doktorr dediii annemi üzme dediibilmiyotumm
çoook teşekkürlerrr innşş rabbim bizlerede nasip ederr sağlıkla kucağımıza alırızz inşş evlatlarımıızıııdevirr teslim alınmıştırrr
burdayıssss hepp ben bugün birazcıkk gezdimm sadece hep burdayımmm
aynıı benn canımmm aynenn uykuu uykuu bulkantıı mide yanmasıı felakett hemdee istifraa ediyorumm rahatlıyorumm allahtan çok değil günde sadece bi kereeçubuk krakerr gazoss içiyorumm yine uykuu eşimdee hep uyuyosun diooo
benmde değerler o günlerde öyleydi 11. gün 8,35 13. gün 15 cıkınca netleştigünaydın...
ben 15 temmuz gecesi çatlatma iğnesi vuruldum ama sanki yumurtam 18 temmuzda çatladı daha sonra ben 26 temmuz gece yarısı gittim test yaptırdım3,98 çıktı negatif dedim ümidimi kestim doktor asıl test yaptırmam gerekn tarıh 30 temmuz dedi ben dayanamadım dün gece yaptırdım 14,21 çıktı ama değer çok düşük geldi bana yükselirmi acaba...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?