2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar bir uyku bir baş dönmesi sormayın gitsin, çalışamıyorum uymaktan
Durum vahim yani, sürekli uyumaktan halim harap
Sizlerde durum ne ?

merhaba arkadaşlar inanın bende aranız da olmayı çokk isterim rabbim inşallah meleğimi gönderir... bat 3 ağustos heycanla beklemekteym

kızlar değerim çok yükselmemiş bugün çok üzgünüm..

7.gün 68
9.gün 114
11 gün 137 olmuş çok az..

doktor biyokimyasal olabilir dedi çarşamba tekrarlatıcam...

Allah korusun canım
inşallah kimyasal değildir
bende çok korkuyorum kimyasa yada dış olmasından
ama güzel düşünelim inşşallah yükselecek değerin sıkma canını

ne kadar guzel yeni bebisler geliyorbende 2013 7 nisanda dogum yaptim.akit cok hizli geciyor derlerdide inanmazdimama geciyor gercekden.tum zorluklara ragmen kizim benimla,ablasiyla ,babasiyla.Allahima cok sukur.sizdede her sey iyi ve guzel olucak.yeterki buna inanin.hepinize saglikli huzurlu hamilelik diliyorum.ve devir teslim yapmis oluyoruz

aa çok erken duymussun maşallah.ayy inş ben de duyarım görürüm bebeğimi.çok merak ediyorum.daha önce boş gebeliğim oldu.

canım benim doktorr benim haftaya 2 hafta falan koyuyoo kendincee ama benn çatlatmanın olduğu günden hesaplıyorum tamm 5 .haftayım bilmiyorumm o yüzden ona göre 2 hafta mı ne daha fazla gebelikk o yüzdenn bebişi görmeye gittiğimizde en son göremedii boş gebelik dedii 1 hafta daha bekleyelimm olmasa haftaya göremessek aç karınla gel kürtaj yaparız dedi sonraa kalp atışlarını duyduu bebişinn herşeyy düzeldii öyle yanii süprizz yaptı bebiş açıkçasıı yadaa korrkmayın ben burdayımm doktorr dediii annemi üzme dedii bilmiyotumm

çoook teşekkürlerrr innşş rabbim bizlerede nasip ederr sağlıkla kucağımıza alırızz inşş evlatlarımıızıııdevirr teslim alınmıştırrr

Hadi ama artık gelsin yeni anne adayları canlansın buralar
burdayıssss hepp ben bugün birazcıkk gezdimm sadece hep burdayımmm

Kızlar bir uyku bir baş dönmesi sormayın gitsin, çalışamıyorum uymaktan
Durum vahim yani, sürekli uyumaktan halim harap
Sizlerde durum ne ?

aynıı benn canımmm aynenn uykuu uykuu bulkantıı mide yanmasıı felakett hemdee istifraa ediyorumm rahatlıyorumm allahtan çok değil günde sadece bi keree çubuk krakerr gazoss içiyorumm yine uykuu eşimdee hep uyuyosun diooo

Son düzenleme:
günaydın...
ben 15 temmuz gecesi çatlatma iğnesi vuruldum ama sanki yumurtam 18 temmuzda çatladı daha sonra ben 26 temmuz gece yarısı gittim test yaptırdım3,98 çıktı negatif dedim ümidimi kestim doktor asıl test yaptırmam gerekn tarıh 30 temmuz dedi ben dayanamadım dün gece yaptırdım 14,21 çıktı ama değer çok düşük geldi bana yükselirmi acaba...:26:

günayydıınn canlarr güne depremle başladıkk hepinizee iyi günlerrr:83::83::83::83::83::83::83::83::83:

:) Dün bütün gün uyudum ve hala uyumak istiyorum. ama işin kötü tarafı karnm çok şişiyor neden bilmiyorum. Benim gibi yemekten sonra böyle karnı şişen var mı ve ne yapıyorsunuz ?

Bence düşük değil çünkü benim bildiğim gebe olmayan bir kadında en fazla 5 çkıyor senin ki yükselmiş. 14,21 baya olmuş. Ama önemli olan kesenin oluşması, bunlar hep bana doktorumun ddikleri. Rabbim hakkımızda hayırslısını nasip etsin inşallah.

Rabbim gönlümüzden geçenleri hayır eylesin hayırlarmızıda kabul eylesin inşallah.
Amin

amin inşallah canım..
çok teşekkür ederim cevap verdiğin için...
şimdi doktorumla konuştum gebelik var perşembe günü tekrarla dedi...
hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…