2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
selam kızlar
geçmişi okuyamadım.kızlar ben dış gebelik yada kimyasal olmasından çok korkuyorum:2:bu korku sadece bendemi var?

hayir cnm 12 yasinda bi oglum var cok uzun bi arabide 3 ay once 10 haftalik bebegimin kalbi durdu,o yuzden cok endiseliyim cok sevinemiyorum allah kimseye yasatmasin
amin canım allah yaşatmasın tekrarını. Benim de çok rahat geçiyordu bulantım falan yok. Fakat bugün kasığıma sancı giriyor yürürken özellikle. Eklem yerim ama acıyan yer yatıyorum habire yarın bide iftara misafirim var

Cok yorma cnm kendini su anda en onemlisi sen ve bebegin,kendini kotu hissettiginde dinlen mutlaka,bulanti bendede yok bu benim canimi cok sikiyo aslinda erken daha ama kaybettigim bebegimdede yoktu bu korkularla nasil gecer 8 ay bilemiyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun...

evet anlaşılan zor geçecek bu 8 ay......ayy neresinin ağrıdığını tarif bile edemiyorum ya kasık da değil aslında bacağımla birleştiği yer yani nersi bilmiyorum. Ama çok korktum.

merhaba kızlar
ben mart annesi olacağımı sanıyordum ama 1 gün farkla kaçırdım sanırım.bende nisan annesi olucam kısmet olursa.aranızda keseyi veya bebeğinin kalp atışını duyan var mı?

Selam kislarr nereye yazicam bilemedim.artik mart mi nisan mi bilemiyorum.satim 22haziran.cuma gunu kesemi gordum.haftaya cumartesi doktorum tekrar cagirdi.aranizda kalp atisini duyan oldu mu?nasi gidiyor hamilelik?

merhaba kızlar
ben mart annesi olacağımı sanıyordum ama 1 gün farkla kaçırdım sanırım.bende nisan annesi olucam kısmet olursa.aranızda keseyi veya bebeğinin kalp atışını duyan var mı?

Selam kislarr nereye yazicam bilemedim.artik mart mi nisan mi bilemiyorum.satim 22haziran.cuma gunu kesemi gordum.haftaya cumartesi doktorum tekrar cagirdi.aranizda kalp atisini duyan oldu mu?nasi gidiyor hamilelik?

Merhabalar kızlar. .
Insallah o gunleri görmek hepimize nasip olur.
Ben daha keseyi de gormedim kalp atislarinida..
Hamis oldugumu yeni ogrendim
Kalp atisini duyana kadarda inanamamm sanirim :))

merhaba kızlar
hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza. ben de keseyi çarşamba görmeye gidicem inşallah bi problem yoktur

hoşgeldin canım aramıza. keseyi alttan ultrasonla mı bakılıyor

merhaba kızlar

ben keseyii gördümm kap atışlarınıdaa duydummm allahımaa şükürr pıtpıt hıphızlı atıyoduu insannn çok duygalnıyoo herkese allah nasip etsinn

hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza. ben de keseyi çarşamba görmeye gidicem inşallah bi problem yoktur

innşş canımmm bunlarr güzel heycanlarr allahımmm güzel şeyler duymamızıı nasip etsinn

evet canım çatala yatıyon alttan bakılıyoo

Gunaydinn kizlarrrr...
Bugun testimi tekrarlaticam inşallah katlanmistir....:26:

Superr darisi bize insallah.kacinci haftada gordun tam olarak.doktorum beni bu cts cagirdi ama 6 haftalik olucam tam.gorunmez diye endiseliyim.

slm nisan ayının hamileri nasılsınıız bende merak ediyorum ama vakit geçmiyo inşallah hamileyimdir

Bende yarın gtcem alttan bakıcak 5+0olutoru görürür inşallah💝
Kaç haflıksın telden göremıyorrm maşallh kalp atışlarınıda dydun demek
Gunaydinn kizlarrrr...
Bugun testimi tekrarlaticam inşallah katlanmistir....:26:
İnşallah canım haber ber
Superr darisi bize insallah.kacinci haftada gordun tam olarak.doktorum beni bu cts cagirdi ama 6 haftalik olucam tam.gorunmez diye endiseliyim.
Aynen
slm nisan ayının hamileri nasılsınıız bende merak ediyorum ama vakit geçmiyo inşallah hamileyimdir
İnşallah
selam kızlar
geçmişi okuyamadım.kızlar ben dış gebelik yada kimyasal olmasından çok korkuyorum:2:bu korku sadece bendemi var?
Herkes aynı durumda demek
merhaba arkadaşlar aranıza bende katılıyorum:)) rabbim kısmet ederse bende 7 nisanda bebeğimi dünyaya getrcem inşallah... umarım güzel vakit geçirirz hep birlikte malum önümzde kocaaa bir kış var:))))

Off zaman bi an önce gecse riskli dönemleri atlatsak tadını cıkarsak

kızlar değerim çok yükselmemiş bugün çok üzgünüm..

7.gün 68
9.gün 114
11 gün 137 olmuş çok az..

doktor biyokimyasal olabilir dedi çarşamba tekrarlatıcam...

canım 4 bitiyodu 5 .haftaya girmek üzeriydimm duyduk kalp atışınıı çok şükürkii bu perşembee de kontrolum varr aynen şu dönemlerii atlatsakk allahın izniylee sonra tadınıı çıkarırıss inşş

Son düzenleme:

aa çok erken duymussun maşallah.ayy inş ben de duyarım görürüm bebeğimi.çok merak ediyorum.daha önce boş gebeliğim oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…