Belli olmuyo o ya tatli oglan eksi kiz diyorlar bazen tam tersi oluyoben tatlıyı çok severdim ama şimdi tiksindim hiç tatlı yemek istemiyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli olmuyo o ya tatli oglan eksi kiz diyorlar bazen tam tersi oluyoben tatlıyı çok severdim ama şimdi tiksindim hiç tatlı yemek istemiyorum...
Ben kizimda tatli yemistim hep birkez eksi erik yedim birdahada canim eksi istemedi suanda da tatli yiyorum eksi hic aklima gelmiyor.
evet bazen tersi cıkıyo kişiye göre değişiyoBen kizimda tatli yemistim hep birkez eksi erik yedim birdahada canim eksi istemedi suanda da tatli yiyorum eksi hic aklima gelmiyor.
aynenben tatlıyı çok severdim ama şimdi tiksindim hiç tatlı yemek istemiyorum...
bncede kişiye göre değişiyo dimiBelli olmuyo o ya tatli oglan eksi kiz diyorlar bazen tam tersi oluyo
Valla oyle bende tam tersi oldu bizim ailede suan hic erkek bebek yok akrabalarda kuzenlerde birinde 3 kiz var oburunde 1 bende de bir banada surekli bizim ailede oglan olmaz buda kiz bak görürsün diyolarkızda ekşi çok yenir derler ama sende tersi olmuş valla bende sürekli ekşi yiyorum tatlı aklıma bile gelmiyo içimden geçende kız olcak gibi bir arkadaşım geçen gün yorum yaptı oda kız dedi bakalım ne olcak sağlıcakla kucağıma alıp büyütüyümde hayırlısıyla kız erkek ne olursa artık...
Bende nisan aannesi olmaya adayımm :) 6+4 haftalık yarın kalp atışını duymaya gidicem inşallah duyaım..sizler ne zamn duydunuz arkadaşlar?
6+5 de duyduk sen de duyarsın inşallahBende nisan aannesi olmaya adayımm :) 6+4 haftalık yarın kalp atışını duymaya gidicem inşallah duyaım..sizler ne zamn duydunuz arkadaşlar?
bana karından baktı göremezsem alttan dedi ama gerek kalmadıKızlar duyarsnız diyince bir heyecanlandım anlatamam..geçmiyo bugun yanasıl bakıyolar karından mı? Kese için gittigimde vajınal ultrasondan baktılar?
slm kızlar
bende 2014 annesı olacagım ınsallah.bayramdan once doktora gıttım 5 haftalıkmıs bebısım.vajınal olarak musyene ettı doktor.keseyı gorduk.24 agustostada kalp atıslarımızı duyacaz ınsallah.cok heycanlıyım zaman gecmek bılmıyo sankı.
herkese mutlu huzurlu saglıklı gebelıkler
hoşgeldinslm kızlar
bende 2014 annesı olacagım ınsallah.bayramdan once doktora gıttım 5 haftalıkmıs bebısım.vajınal olarak musyene ettı doktor.keseyı gorduk.24 agustostada kalp atıslarımızı duyacaz ınsallah.cok heycanlıyım zaman gecmek bılmıyo sankı.
herkese mutlu huzurlu saglıklı gebelıkler
hoşgeldin
ben cıkıyım artık yatak fln duruyo daha valızı boşalttım çamaşır birikti öpüyorum sayfalar cok gidiyo geçmişe hiç bakamıyorum valla![]()
Ben 6 haftalik hamileyim. Ne ağrım var ne de baska belirti bu anormal mu
doktora ne zaman gideceksin...bizde ağrı olsa evham yapıyoruz olmaza yapıyoruz bu 9 ayı nası geçircez böle :)
Ben 6 haftalik hamileyim. Ne ağrım var ne de baska belirti bu anormal mu