2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ben 6 haftalik hamileyim. Ne ağrım var ne de baska belirti bu anormal mu

normaldır canım herkeste belırti aymı olacak dıye bışey yok.. Bnmde ara ara gelen kasık agrım dısında hıç bir belırti yok.. Ne bır tıksınme yemeklerden ne bır mıde bulantısı ama bence normaldır..

Doktor bana bol bol su iç ve folık asıtini devam et dedı..bu durumunda normal olduğunu soyledi..

sabah 3 tane sıgara boregı meyve suyu ıkı yumurta sarısı bıraz kasar yedım
sonra k fleks bır yudum sutle uyedım ama cok az

sonra bogurtlenmı yogurt yedım mınık

sımdıde kuru meyvelerımı yedım
nıye yedımkı ogleden sonra yıcektım ben onları :S
yanımda duruyorya ılla rahat olamıyorum yıyorum pes bana

Kizlar bakın ben ne buldummmmmmmm ayyyy vallahi şimdi almak istiyorum ama çok erken yaaaa şimdi sipariş edesim var
Hadi artık güzel seylerden bahsedelimmmmmm ciciler alalimmmmm :21:
LOVİN'HUG ( BERTİE & FERN ) | Graco
Hem mama sandalyesi hem salıncak hem puset çok biyendimmmm

evet ben de alışveriş için sabırsızım çok :)))
benim kızımdan bu tarz bişeyim var kraftın kendi kendine sallanan beşiği sanırım bunda da onu kullanırım..
ama bebek arabası alacağım yeni..
cinsiyeti farklı olursa herşey sıfırdan başlanacak alışverişe hayırlısı ile cinsiyet öğrenince başlıycam ben alışverişe:nazar:

kızlarrr, trt 1 de hamilelikle ilgili çok güzel bilgiler veriyorlar. bebeğin gelişimni, beslenme, ileriki dönemde olacak olduğumuz test sonuçlarının yorumlanması gibi :))

merhaba kızlar nasılsınız şiddetli mide bulantısı yaşayan var mı acaba aranızda benim çok kötü mide bulantım var ama çıkartamıyorumda çok kötü yapıyo beni...

kızımın ki bu bundada kullanırım daha çok yeni :)
url=http://......./c25MCx]
rfg5j.jpg
[/url]

https://www.google.com.tr/search?q=...her-Price-Akvaryum-Salincak_8311.html;500;588

benımoglumun salıncagı bu
elıf senınkınden daha konforlu oldugunu dusunuyoprum agırlık kapasitesi fazla ve yere vıda ıle sabıtlenıyor ve yana ve one arkaya dogru ıkı ayrı sallanma 3 ayrı oturma ozellıgı var

neyse bunu ben arkadasıoma hedıye ettım
https://www.google.com.tr/search?q=...yagmur-ormani-besik-salincak-63107163;319;350

sımdıkıbebısede bundan almak ısterım acıkcası ama paraya baglı para durumuna bende cıcılerle ılgılı konu acıcaktımd aha erken
benım oglumdan bır suru sey var bebegıme 2 bebek arabası yepyeni :)

Ben 6 haftalik hamileyim. Ne ağrım var ne de baska belirti bu anormal mu

yok canım değil, benimde o dönemde olmamaıştı, bikaçgündür yaşıyorum ara ara bulantı. ama kuzenim hiçbir şikayeti olmadan geçirdi gebeliğini umarım senin de öle olur. stres etme kendini sağlıkla kucağımıza alcaz inşallah bebişlerimizi :))

merhaba kızlar nasılsınız şiddetli mide bulantısı yaşayan var mı acaba aranızda benim çok kötü mide bulantım var ama çıkartamıyorumda çok kötü yapıyo beni...

ara ara yaşıyorum canım bende kokulara karşı çok hassaslaştım. aç kalmamaya özen göster. birde tuzlu çubuk birebir :)) rahatlatıyor

evet ben de alışveriş için sabırsızım çok :)))
benim kızımdan bu tarz bişeyim var kraftın kendi kendine sallanan beşiği sanırım bunda da onu kullanırım..
ama bebek arabası alacağım yeni..
cinsiyeti farklı olursa herşey sıfırdan başlanacak alışverişe hayırlısı ile cinsiyet öğrenince başlıycam ben alışverişe:nazar:

Krafttan memnun musun? Bide onlara bakayım ya ben dayanamıyorum alicam yaaa 3 ayım dolsun direk almaya başlıcam

kraft horn bebek arabamız bunu sadece puset ıcınkullanacagım 6 aya kadar
2j13mdi.jpg

2r4o8cm.jpg

buda maclaren bunu gecen sene aldım 6-7 ay ya bındı ya bınmedı
buda bebegın cınsıyetıne gore kılıfını degsıtırıcem servısten 100 tl yenı kılıfı alabılıyorum :)

baskada bısey gostermem cok cıcı seyelrımız var
onumuzde cok uzun yol var ama :)

evet canım takılıyor puset tek basına
twıst ben onermıyorum arkadasım aldı
eger araban varsa okey ama o sase yerınden cıkmadan araba katlanmıyor
genede en ıyısı bastonlar ya benım maclarenı ben omzuma asıp metroda otobusede bındım semsıye gıbı oluyor ama tabı bırde kucukken ıocın lazım
ama twıst kesınlıkle cok hantal bır araba arkadasım 6 aydır kullanıyorumsana satayım dıyor sımdıde :) almam yanıo

evet canım takılıyor puset tek basına
twıst ben onermıyorum arkadasım aldı
eger araban varsa okey ama o sase yerınden cıkmadan araba katlanmıyor
genede en ıyısı bastonlar ya benım maclarenı ben omzuma asıp metroda otobusede bındım semsıye gıbı oluyor ama tabı bırde kucukken ıocın lazım
ama twıst kesınlıkle cok hantal bır araba arkadasım 6 aydır kullanıyorumsana satayım dıyor sımdıde :) almam yanıo

canım benim arabam var genellikle arabayla gidiyorum her yere toplu taşıma pek kullanmıyorum
benim baston var kızımdan ama yenidoğan için rahat bişey almayı düşünüyorum kızıma da peg perego almıştım kırıldı tamir de ettirmedim buna da yeni almak istiyorum

https://www.google.com.tr/search?q=...her-Price-Akvaryum-Salincak_8311.html;500;588

benımoglumun salıncagı bu
elıf senınkınden daha konforlu oldugunu dusunuyoprum agırlık kapasitesi fazla ve yere vıda ıle sabıtlenıyor ve yana ve one arkaya dogru ıkı ayrı sallanma 3 ayrı oturma ozellıgı var

neyse bunu ben arkadasıoma hedıye ettım
https://www.google.com.tr/search?q=...yagmur-ormani-besik-salincak-63107163;319;350

sımdıkıbebısede bundan almak ısterım acıkcası ama paraya baglı para durumuna bende cıcılerle ılgılı konu acıcaktımd aha erken
benım oglumdan bır suru sey var bebegıme 2 bebek arabası yepyeni :)
hmmm buda guzelmis ayyy hersey harika hersey ne yapacagim ben simdiden para koysam kenara iyi olacak hehe
bebek arabası olarak ta bu ıkısınden birini almayı düşünüyorum...

ya ben 3 tekerleklilerden hoslaniyorum biraz daha yuksek tekerleklilerden hangi markada var acaba pierre cardine
mesela bu Quinny Buzz 3 - Üç Tekerlekli Bebek Arabası / Red Revolution - Quinny - Nurturia
http://www.fikirdenk.com/urun-detay/quinny-buzz-3-travel-sistem-/2794

Son düzenleme:
Back
X