2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
doktoruma sojnuçları gösterdim kızlar her şey normal dedi yalnız birazcık iltihap varmış. ilişkiyi sordum 10 günde 1 kere çeri boşalmadan dedi. bir de uzun yola gidecektim izin vermedi çok mecbursan git 4 gün den fazla kalmadan da gelme dedi:25: yani gidemiyorum tatile

ah canim benim doktorum yanibasimda ki alisverismerkezine bile izin vermiyor :50::50:
cok gecmis olsun

doktoruma sojnuçları gösterdim kızlar her şey normal dedi yalnız birazcık iltihap varmış. ilişkiyi sordum 10 günde 1 kere çeri boşalmadan dedi. bir de uzun yola gidecektim izin vermedi çok mecbursan git 4 gün den fazla kalmadan da gelme dedi:25: yani gidemiyorum tatile

canım ben sana hamıleyken yaptıgım seyahatlerı soylıyım benım satım 28 hazıran tahmını yum gunum 13 temmuz

19 temmuz 2 saat aracla izmir
izmir antalya arası ucak

2 gece yatıs tekrar geri donus

sonra 4+6 keseyi gordum yanı 1 ağutos

2 ağustos ızmıre 2 saat araç
daha sonra ankara aktarmalı ucakla erzıncan a (aslen oralıyım)
3 gun yatış sonra tekrar ıstanbul aktarmalı ızmır sonra yıne araçla evime:)

30 ağustosta da sapancaya gıdıcm kısmetse arakadaşımın doğum gunune..

demem o kı doktorum bana dedıkı bışey olmaz stes yapma sen hasta değil sadece gebesın dıkkatlı ol yeter dedı

bu arada 5+5 de az da olsa kalp atışını duydum

cınsel ilşki de kalp atışını duyana kadar yok dei başka bışı demedı

halbukı halk dılınde ye tatlıyı getır hakkıyı derler
ye eksını getyır ayseyı ama bu gercekte farklıdır
tam tersıdır
bnen oglumdada eksı yedımb undada eksı yıyorum zaten ben tatlıyı vs hıc sevmem

ama bende kızımda bol bol ekşi yemiştim, tatlıyı neredeyse ağzıma sürmemiştim:) ve evet bende normalde tatlıyı sevmem.. galiba cinsiyet pek farketmiyor, insan ne seviyorsa ondan ''bol bol'' yemek istiyor hamilelikte:))

1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…

kizlar cok fenayim midem bulantilarim istifraya donustu :50::50:
simdi limonlu su iciyorum aninda kesti tavsiye ederim :26:

cnm bn küçükbakkal köyde erenler hastanesıne gdyrum.3 aydır ıstanbuldayım ondan dolayı kafam karısık hangı hastane nasıl bılemıyorum :(

Canim turkiye hastanesinde nevra topalismailogluvardi.Simdi hala orda mi bilmiyorum bak istersen.
bana da çin ve rus erkek çıktı canım...
ama ben bir türlü kız veya erkek hissedemiyorum
Bendeikiside farkli cikti.Rusa gore erkek cine gorekiz.Bakalimhangisi dogruuu:):10:

doktorun neden alışverişmerkezıne gıtmene ızın vermıyor sakıncalı bı durum mu var ?

canim benim asilama ile oldu o yuzden doktorum ustume cok dusuyor
dusuk tehlikesi olabilir diyor zar zor 7 yildir anca gebe kaldin otur oturdugun yerde diyor :26:

kuzum ben gittim ama pişman oldum nerdeysee... 6 ağustosta yola çıktım.. 11 inde geri döndüm.. dönüş yolunda leke geldii.. çokkk ağlamıştımm.. :31::31::31:

canim acacaktim ama sanki sen ciciler icin topik acacagim dedigini duydum gibi o yuzden acmadim canim
sen bilirsin istersen sen ac istersen ben acayim
sen acarsan linkini ilk sayfadan paylasayim :122::122:
hıc fark etmez sen ac ben paylasımlarda bulunucam canım sana zahmet
bende varım benim sat ne bilmiyoru ama beni 2.bebek 15-04-2014
gaziantep
canım senın sat bana yakın nasıl bu kadar yuksek olabılıyor beta hcg dogru yazdıgına emınmısın 5000 kusur ?

nedenkı canım bır rısk fılanmı var ya ılıskıde neden korunarak olacakkı bız korunmadan neredeyse her gun bırlıkte oluyoruz

[video=youtube;MDUPSzFV7jA]http://www.youtube.com/watch?v=MDUPSzFV7jA[/video]

anne karninda ki bebegin yuz olusumunu gordunuz mu
kizlar icimizde bir mucize tasiyoruz bu bir muzice ve en kiymetli hediye
cok sansliyiz cok..:43::43:
canım bunu ızlemeyı cok ıstıyorum ortam musaıt oldugunda ızlıcem ısteyım

ah canim benim doktorum yanibasimda ki alisverismerkezine bile izin vermiyor :50::50:
cok gecmis olsun
ama rısk yok sadece tedbır amaclı degılmı ?

canım ben sana hamıleyken yaptıgım seyahatlerı soylıyım benım satım 28 hazıran tahmını yum gunum 13 temmuz

19 temmuz 2 saat aracla izmir
izmir antalya arası ucak

2 gece yatıs tekrar geri donus

sonra 4+6 keseyi gordum yanı 1 ağutos

2 ağustos ızmıre 2 saat araç
daha sonra ankara aktarmalı ucakla erzıncan a (aslen oralıyım)
3 gun yatış sonra tekrar ıstanbul aktarmalı ızmır sonra yıne araçla evime:)

30 ağustosta da sapancaya gıdıcm kısmetse arakadaşımın doğum gunune..

demem o kı doktorum bana dedıkı bışey olmaz stes yapma sen hasta değil sadece gebesın dıkkatlı ol yeter dedı

bu arada 5+5 de az da olsa kalp atışını duydum

cınsel ilşki de kalp atışını duyana kadar yok dei başka bışı demedı
ben her gun 45 dk gıdıs 45 dk gelıs ıse gıdıp gelıyorum :) bılmem kac kerede asagı yukarı ınıyorum
unutuop kosuyorum bırde saf gıbı bıraz dıkkatlı olmam gerek

ama bende kızımda bol bol ekşi yemiştim, tatlıyı neredeyse ağzıma sürmemiştim:) ve evet bende normalde tatlıyı sevmem.. galiba cinsiyet pek farketmiyor, insan ne seviyorsa ondan ''bol bol'' yemek istiyor hamilelikte:))

1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…
asölında olabılır hazır hamıleyken koyvereyım gıtsın dıyoruz kızlar kılo topğine katılmak ıstemıyormusunuz ben bıraz bılgı toplandıktan sonra vucut bakımıyla ılgılı bıseyler paylasalım ıstıyorum ıste losyonlar bence suanda aktardan yaglar alıp surmelıyız catlak kremıne baslayana kadar

kuzum ben gittim ama pişman oldum nerdeysee... 6 ağustosta yola çıktım.. 11 inde geri döndüm.. dönüş yolunda leke geldii.. çokkk ağlamıştımm.. :31::31::31:
acaba hareketsız kalmaktan olabılır mı?

Yanı evet dıkkatlı olmak gerekır onun dısında sonçta bu bı mucıze ve ınsan doğası da kabul etmıyor sağılıksız bebegı doktor boyle açıklamıştı.. Ya bız yukarı rafa uzandığımız ıçın falan cocuk dusmez demıştı ışte oyle :)

merhaba kızlar bende Allah nasip ederse nisan annesi olacağım 8 haftalık hamileyim.
4. haftada keseyi gördük pazartesi kalp atışları için gideceğiz.ilk bebeğim olacak inşallah.
Herkese sorunsuz 9 ay dilerim :34:

Slm kizlar geldim saglik ocagindan sonuclari aldim suyu az iciyorsun dedi bana doktor aslinda ben cok iciyorum neden boyle oluyo bilmiyorum 2.5 litre azmi

cok acayıp bır agrım var belımden kasıklarıma :S
hemen tuvalete gıtmem gerek

Back
X