2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ben hamileliğimden buyana çok tembelleştim sorma. ne süt ısıtıyorum ne atıştırmalşık ceviz pestil. meyve yiyorum. suyu bile çok içmiyorum... çok tembelim çoook ne olacak benim bu halim.

ben de çok fazla iştahı olmayan zar zor yemek yiyen biriydim ama hamilelikten beri sürekli karnım acıkıyor herşeyi yicem yani:) ben 2 bardak süt içmeye çalışıyorum bol bol su içmeye çalışıyorum. sen de zorla azıcık kendini yavaş yavaş...

ben hamileliğimden buyana çok tembelleştim sorma. ne süt ısıtıyorum ne atıştırmalşık ceviz pestil. meyve yiyorum. suyu bile çok içmiyorum... çok tembelim çoook ne olacak benim bu halim.

hıc sut ıcmıyorum k fleks ıle yıyorum gunde 2 adet cevız 2 kayısı 3 *5 kuru uzum 4 tane badem yıyorum bırde kucucuk bır meyvelı yogurt
ekmek yemıyorum
kılolarla bozdum kafayı dıyetısyene gıtsem ıyı olacak maxımum 10 kg almayı dusunuyorum

ben de çok fazla iştahı olmayan zar zor yemek yiyen biriydim ama hamilelikten beri sürekli karnım acıkıyor herşeyi yicem yani:) ben 2 bardak süt içmeye çalışıyorum bol bol su içmeye çalışıyorum. sen de zorla azıcık kendini yavaş yavaş...
ya var ya böyle ayağa kalkmak istemiyorum adeta. evde hizmetçim olsa ısıtsa sütümü içine bal atsaaa içsem bulaşığımı yıkasaaa sonra saati gelince ilaçlarımı getirse onları attırsaa ben de bebep-ğimi beklesem sadece yatsam. çok yorgunum yaa kendimş halsiz bitkin hissediyorum

ya var ya böyle ayağa kalkmak istemiyorum adeta. evde hizmetçim olsa ısıtsa sütümü içine bal atsaaa içsem bulaşığımı yıkasaaa sonra saati gelince ilaçlarımı getirse onları attırsaa ben de bebep-ğimi beklesem sadece yatsam. çok yorgunum yaa kendimş halsiz bitkin hissediyorum

aynen öle cnm ya yemek bile yapasım yok:) hatta şu anda sıcaktan yanıyorum vantilatörün karşısında öle duruyorum...

kızlar inşallah hepimiz sağ salim yavrularımızı kucğımıza alırız bizler ekim anneleri olarak sona doğru yaklaştık artık sizlerde daha başındasınız ilk haftalar zor geçiyor ama 15-16. haftadan sonrası en rahat en keyifli haftalar hele birde hareketleri hissetmeye başlayınca varrya hamileliğin en keyifli zamanları demek:49::49::49::49:

bende her sabah 7 de kalkıp 8 de ıs bası.aksam 6 ya kadar calıs.allahtan bulantım falan yok ama sabah saat 10 gıbı bıde aksam uzere 4 5 gıbı acayıp bır uyku basıyo masada uyuyup kalacam dıye korkuyom.bıde aksam eve gıt yemek yap ev ıslerı derken canım cıkıyo ama saolsun kocam cok yardımcı oluyo:)

kızlar yaa benim çok miğdem bulanıyor şuan 6+3 falanım şuan ama 4 gündür birşey yiyemiyorum sizin nasıll hiç kusmadım ama çok bulanıyor leblebiyle yaşıorum 4 gündr resmen yaa bu akşam serum takcaklr artık dr öle dedi

allah yardımcın olsun canım ya bende de aynı sıkıntı var benimde bu gidişle doktor ve serum görünüyo benimde 6+4

Kızlar selam bugün doktora gittim 6+5 teyim gebelik kesesini gördük çok şükür bu ilk gidişim zaten bebişte 1 cm olmuş dedi , ancak kalp atışına bakmadı karnımdan ultrason yaptı , yani ben istedim . Ancak beni vajinal usg için biraz zorladı alttan bakayım daha iyi olur kalp atışını da duyarız dedi ancak ben yaptırmadım . Smear testi istedi onu da şu an yapamam psikolojim hazır değil dedim . Çünkü benim vajinismusum vardı bir yıllık evliyim , bir kaç aydır yeni yeni aşmıştım b sorunumu . O yüsden ne smear testi ne vajinal usg yaptırmadım . Doktorum beni biraz zorladı bunu yenmemi istedi bu yüzden haftaya gel tekrar alttan bakıcam ve smea testi yapıcam muhakkak dedi aslında kendimi zorlasam olur ancak şu an buna hiç hazır hissetmiyorum . İşte böyle bir muayene oldu bebeğimizin kalp atışını duyamamış olduk , bebek iyi durumda tam 7 haftalık usg ile uyumlu güzel dedi , dış gebelik yok dedi şimdi usg kagıdına bakıp bakıp öpüyoruz resmi :49:

kızlar benim hcg sonucu 5394 çıktı acaba
yarın keseyi görürmüyüm ki.
hesaplarıma göre tam 5 haftalığım yarın 5+1 olucam

Kızlar selam bugün doktora gittim 6+5 teyim gebelik kesesini gördük çok şükür bu ilk gidişim zaten bebişte 1 cm olmuş dedi , ancak kalp atışına bakmadı karnımdan ultrason yaptı , yani ben istedim . Ancak beni vajinal usg için biraz zorladı alttan bakayım daha iyi olur kalp atışını da duyarız dedi ancak ben yaptırmadım . Smear testi istedi onu da şu an yapamam psikolojim hazır değil dedim . Çünkü benim vajinismusum vardı bir yıllık evliyim , bir kaç aydır yeni yeni aşmıştım b sorunumu . O yüsden ne smear testi ne vajinal usg yaptırmadım . Doktorum beni biraz zorladı bunu yenmemi istedi bu yüzden haftaya gel tekrar alttan bakıcam ve smea testi yapıcam muhakkak dedi aslında kendimi zorlasam olur ancak şu an buna hiç hazır hissetmiyorum . İşte böyle bir muayene oldu bebeğimizin kalp atışını duyamamış olduk , bebek iyi durumda tam 7 haftalık usg ile uyumlu güzel dedi , dış gebelik yok dedi şimdi usg kagıdına bakıp bakıp öpüyoruz resmi :49:

canım oncelıkle hayırlı olsun bebgın allah ağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsın..
ama alttan hıc acımıyo zaten ılk once jel suruyo sonra kamera yı yerleştırıyo ..durumunu da cok ıyı anlıyorum bende zorlanmıştım başlarda..sımdı 23 ağutosta 5 seneyı doldurcaz..smear testi de yaptırdım ınan jel surunce cok rahat..bıde herşey bebegımız ıcın..
bende yarın gıdıcem 6+5 olacak ve sanırım kalp atısı için alttan muyane edecek

Back
X