2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar durun biraz benimde yoktu son bir haftadır bazı günler yok bazen gece başlıyor bazen sabah ve hasta ediyor beni ilk ıkı hamilelikte hiç yoktu

defnazcım ilk iki dediğine göre 3.bebişin benimde 3.bebişim ilkinde çok kötü geçti ikincide hissetmedim rahattım ama iştahım azdı yinede kızım 3.5 kilo doğdu bakalım hayırlısı inş bundada rahat geçer sağlıklı doğsunlarda gerisi önemlideğil :34:

kızlar bende aranıza katılıyorum bebeklerimizi sağlıkla kucaklayalım inşallah
yaş 29 ilk bebek
sat 18 temmuz
muhtemel doğum 24 nisan

iyi akşamlar kızlar.bende bu gün doktordaydım.keseyi zor gördü
kese çok küçük dedi.ya bu bebek düşücek yada geç döllenmedir dedi.
progestan verdi.ama çok şükür kanamam yok.:43:
haftaya kadar birşey olmazsa kalp atışlarına bakçaz dedi.
dün hcg 5394 tü bugün 8080 çıktı
artış güzel dei.
hepinizden dua bekliyorum.
aslında bu bebişim duayla geldi.
rabbimin koruyacağından eminim.

geç döllenmedir canım bende bugün gittim kese 8 mm çıktı çok küçük iki katı olmalıydı ama bir türlü heyecandan herhalde su içtim işe yaramadı dr endişelenme herşey normal görünüyor dediysede benim içimi bir şüphe aldı haftaya tekrar gideceğim inşallah herşey nprmal ve güzel gider hepimiz için

arkadaşlar bugün sanırım 6+1

bugün farklı bir dr a gittim alanında bir de çok iyi illa tek gebelik dedi

bende dedim ki ikiz diye sonradan gördü

belki biri kaybolur dedi birinin gelişimi iyi dedi boş gebelik mi belli olmaz dedi

arkadaşlar geçen hafta kendi dr uma gittiğimde moralim gayet iyiydi ikiz gebelik hatta kesenin birinde bebek oluşmaya başlamış demişti
bir insanın moralini poara kazanacam diye niye bozuyorsun

yok tüp bebek de niye pgt yaptırmamışım 700 tl lik test yaptırmamı istedi

sizlere sorum ben keseyi geçen hafta gördüm

içinde embriyo var mı yok mu ne zaman belli olur ve kalp atışlarını ben olmasam da d um ne zaman duyar stresten öleceğim ya

Bence de bir haftaya duyarsın canım dr lar bazen olasık hesabını fazlasıyla ciddiye alabiliyorlar karşılarındakileri hiç önemsemiyorlar maalesef

ılk once karından baktı keseden baska bışey görmedi kopkoyu bı bosluk

sonra alttan baktı buyulttu buyulttu bı 3 dk ugrastı işte hem bebeği görmek için hem kalp atışı için
bebeğimmm 0.2 cm çıktı kalp atışıda 3 sn anca dinlettı işte gel dedı p.tesı( dun için) daha net duyulur dedı ben garantı olsun diye yarın gıdıcem 5 te

Bende bugün gidebildim doktoruma, ultrasonda gördük kalp atışlarını da ama sesini duyamadık. ama kalbinin nasıl attığını, kıpırdadığını gördüm çok güzeldi. dr. alttan bakmaya gerek yok dedi. benimkinin boyu 0.77 cm çıktı :)) ama çok heyecanlandım...:1:

iyi akşamlar kızlar.bende bu gün doktordaydım.keseyi zor gördü
kese çok küçük dedi.ya bu bebek düşücek yada geç döllenmedir dedi.
progestan verdi.ama çok şükür kanamam yok.:43:
haftaya kadar birşey olmazsa kalp atışlarına bakçaz dedi.
dün hcg 5394 tü bugün 8080 çıktı
artış güzel dei.
hepinizden dua bekliyorum.
aslında bu bebişim duayla geldi.
rabbimin koruyacağından eminim.

Su doktorlar ne rahat soluolar, neyse cnm Allah a emanet et yavrunu o en iisini bilir. Kanama yoksa vede degerler iise ii olur gibi geldi hadi bakalim haberlerini ilet

iyi geceler kızlar..yarın ani bir kararla 3-4 günlük bir tatile çıkacağız..
inşallah sağ sağlıklı gider geliriz..
bebişime de bişey olmaz
muhtemelen 3-4 gün giremem nete belki telefondan girerim..
kendinize ve minik bebişlerinize iyi bakın
öptüm iyi geceler...

Kizlar, demin listeye baktim da. Listenin ilk siralarinda olan yani 1 nisandan baslayarak ortalama 7-8 hatta belki de 9 nisan'a kadar muhtemel gebelik tarihi olan arkadaslarim (sezaryen olmalari halinde tabi) aslinda 2014 mart annesi olacaklar :) zira sezaryende ortalama 38+5 veya 38+6 da dogumu gerceklestiriyor doktorlar. Bu da boyle gereksiz bir bilgi olsun :1::27:

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar..yarın ani bir kararla 3-4 günlük bir tatile çıkacağız..
inşallah sağ sağlıklı gider geliriz..
bebişime de bişey olmaz
muhtemelen 3-4 gün giremem nete belki telefondan girerim..
kendinize ve minik bebişlerinize iyi bakın
öptüm iyi geceler...

Beyaz melek iyi yolculuklar, biz de haftaya 7-8 saat surecek bir araba yolculugu planliyoruz tatil icin. İnsallah risk olusmaz. Otobanda araba cok sarsmiyor ama yine de Dr'a danistim, "yolculuga cikabilirsin ama tatilde roller coaster'a binme sadece" dedi :52: ne espri ama :) yine de uzun araba yolculugu beni biraz endiselendiriyor. İnsallah sorunsuz gider geliriz.

Son düzenleme:
selam kızlar günaydın,

Nasılsınız bugün? Bu sabah çok fena midem bulandı işe gelirken bulantılarım başlıyor artık sanırırm oğlumun hamileliğinde daha geç başlamıştı. Sizin ne durumda bulantılarınız?

Günaydın kızlar
bugun 6 da kahvaltı etıtm kesın acıkıcam bugun

Back
X