• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ne demek canım hepimizin kaygısı aynı..
1,5 yıldır uğraştık bebek için .. en son nisanda doktorum rahim filmi dedi eşim bırakmadı.. çatım çok dar ve çok zor olacaktı.. bu ay bırakmıştım sadece yumurtlama testlerimi aldım ve dedimki
elimden geleni yapacam ama herşey sende ya RAB..
Sonra eşime bir sabah tuvalet aynama şöle yazdım..
kimi zamana bıraktı, Kimi şansa
ben sana bıraktım YA RAB..
Eşim en doğru yere emanet etmişsin diye mesaj atmıştı..
şimdi hala duruyor yazı.. yine O na bıraktım..

canım aynı bende 3 senedir uğraşıyorum pko var bende bir kürtajım var dediğim gibi ramazan ayında doktora gidipte orucuma yiyimem olmadı olmadı bi ay daha olmasın dedim sonra ovu testi aldım bende soğan suyu içtim ve tefriciye yaptım ki mucizem tedavisiz geldi budan bir yıl önce bana tüp bebek diyolardı boş gebeliğimde yumurtlama tadavisiyle olmuştu insanın niyeti doğru olsun...işimiz Allah a kalmışsa olmuş bil canımmm:21:

evet canım 25 kilo aldım azı yok fazlası var. son ay tartılmadım protesto ettim tartıları :) oğlum var benim canım. iştahın açıksa yolun da açık canım şimdiden söyleyeyim

hayırlıs uğurlu olsun. benim de oğlum 4 yaşında. bakalım napacaklar nasıl kabullenebilecekler mi kardeşlerini :) meraktayım.

teşekkür ederimm canımm bende meraktayımm umarımm çokk sancılı bir süreç olmaz şimdi pek bi hevesli :18:

canım iki gündür görüyorum yazacaktım unuttum arada .. çok şaşırdım.. ve çok mutlu oldum.. hayırlısı olsun canım benim inşallah kucağımıza almayıda nasip eder inhşallah rabbim.. benimde kızım olur inşallah..

teşekkür ederimm canımm seninn kızın vardı dimi inşalah inşallahh yaa :16:

öncelikle Rabbim oğlunu sana bağışlasın seninle günlerimiz ayı gittinmi hiç doktora 23 ünde benim sadece kese göründü karından normalmi die merak ediyorumda

sibelcim 15 ağustosta gittimm kese göründü 4 haftalık gibi dedi henüz gitmedimm bu hafta gideyimm dedi görünmezz diye erteledimm haftaya ya da sonraki hafta seninn ilk gebelik mi ? benimm ikincii daha sakinimm bencee normal bu gün bi arkadaşımm aradı 6 haftalıkkenn gitmiş kalp atışını duyamamışş 8 haftalıkkenn gitmişş sakınn kötü şeyler düşünmee :38:

uf yaa bendede var bu sıkıntıı acaipp gazz varr sankii ama iştee icraatt yok :17: dr gideyimm diye düşündümm odere rahatsızz edici

ne demek canım hepimizin kaygısı aynı..
1,5 yıldır uğraştık bebek için .. en son nisanda doktorum rahim filmi dedi eşim bırakmadı.. çatım çok dar ve çok zor olacaktı.. bu ay bırakmıştım sadece yumurtlama testlerimi aldım ve dedimki
elimden geleni yapacam ama herşey sende ya RAB..
Sonra eşime bir sabah tuvalet aynama şöle yazdım..
kimi zamana bıraktı, Kimi şansa
ben sana bıraktım YA RAB..
Eşim en doğru yere emanet etmişsin diye mesaj atmıştı..
şimdi hala duruyor yazı.. yine O na bıraktım..

cevabınıda almışsınn tebrikk ederimm O'na bırakılann her iş hallolur :38:

teşekkür ederimm canımm bende meraktayımm umarımm çokk sancılı bir süreç olmaz şimdi pek bi hevesli :18:

sibelcim 15 ağustosta gittimm kese göründü 4 haftalık gibi dedi henüz gitmedimm bu hafta gideyimm dedi görünmezz diye erteledimm haftaya ya da sonraki hafta seninn ilk gebelik mi ? benimm ikincii daha sakinimm bencee normal bu gün bi arkadaşımm aradı 6 haftalıkkenn gitmiş kalp atışını duyamamışş 8 haftalıkkenn gitmişş sakınn kötü şeyler düşünmee :38:

uf yaa bendede var bu sıkıntıı acaipp gazz varr sankii ama iştee icraatt yok :17: dr gideyimm diye düşündümm odere rahatsızz edici

ilk geeliğim boş gebelikti kürtaj oldum bu yüzden sanırım biraz gerginim doktor daha ok yeni görünmez zaten falan dedi ama diğerinde de hiç görememiştik 8. haftada alındı dua edin bana

canım aynı bende 3 senedir uğraşıyorum pko var bende bir kürtajım var dediğim gibi ramazan ayında doktora gidipte orucuma yiyimem olmadı olmadı bi ay daha olmasın dedim sonra ovu testi aldım bende soğan suyu içtim ve tefriciye yaptım ki mucizem tedavisiz geldi budan bir yıl önce bana tüp bebek diyolardı boş gebeliğimde yumurtlama tadavisiyle olmuştu insanın niyeti doğru olsun...işimiz Allah a kalmışsa olmuş bil canımmm:21:
aynen canım şükürler bakalım inşallah tamamına erer bundan sonra

evet canım kızım var inşalalh bakalım hayırlısını istiyorum ALLAHTAN..

kızlar bu arada ikinci evlatlarını bekleyenler çocuklara kesinlikle karnımda bebek var kardeşin var dememek lazımmış. çocuk korkabilir uzaklaşabilir kendini dışlanmış hissedebilirmiş.

bendede karın ağrısı geceleri çok oluyor dr yerleşmedendir dedi evet benimde acayip dizlerim ağrıyor ama daha çok sağ tarafım çok şükür bulantım yok biraz ayağı kalkınca başım dönüyor gözlerim kararıyor bide ben salça aşerdim bir ara :9::9::9:

bi aşermem yok benim de :) aman o eksik kalsın :1:

ben 2. gebelıgımı gecırıyorum
oglum karnımda bebek oldugunu bılıyor ama kıskanmıyor sevıyor öpüyor ıyı aksamlar kardesım vs dıyor
doktorada beraber gıdıyrouz ama orada pek anlamıyor usg resmı ona karısık ggelıyor bu benım kardesım olamaz bu dınazora benzıyor dıyor :27:

kızlar bu arada ikinci evlatlarını bekleyenler çocuklara kesinlikle karnımda bebek var kardeşin var dememek lazımmış. çocuk korkabilir uzaklaşabilir kendini dışlanmış hissedebilirmiş.

Bende ikinciye hamileyim 19 aylık oğlum var, karnıma doğru gelip yaslandığında dur oğlum kardeşin var orda diyordum. Alışsın öğrensin diye.

bende aserme var
kızılcık aserıyorum
abulamadıkta bır avuc yedım yetmedı

neyse bugun gene aramaya cıktılar

sabahları cok kotu oluyorum uyku mıdem bulandı bulacak kusutm kusacam hıssıyle geıcyor ve ısyerındekı herkez benım nazlandıgımı dusunuyor

kızlar slm inşallah bende aranıza gelicem die yazmıştım 23.08.2013 de kesemiz göründü çok şükür 5+2 idi sanırım kese göründüğünde karından ultrasonla göründü ve doktor gecikmenle birebir uyumlu dedi ama ultrason kağıdını vermedi bebekde kalp atışı da görünmez daha dedi 10-15 gün sonra geldiğinde görürüz dedi bundan önce bir boş gebelikten kürtajım var korkuyorum görünmemesi normalmi bide ben hafta hesaplaması yapamıyorum sat 12 temmuz periyodum 30-35 gün yumurtlamada 29 temmuzda oldu ovu testiyle tespit etmiştim tam olarak kaç haftalık oluyo çok soru sordum kusura bakmayınnn benide alın aranıza:26:

Canim hic korkma bn 5+5 ken gittim gobekten kese gorunmedi bile.Alttan muayene ile gordu keseyi.Cok normal.9 gun sonrasinda gittim sadece kalp atisini gorduk.Dun gittim buyumustu bebegim ultrason kagidimi gorsen sok olursun o kadar ki buyumus.Daha kalp atisini duymadim ama gordum iyiydi.Sende goruceksin hatta asil heycani o zaman yasiycaksin :)

6+2 de gittimde keseyi ancak gördüm. Daha kalp atışları için gidemedim. haftaya gidecem inşallah. 5+2 de kesenin görünmesi normal sibelciğim. 2-3 haftaya kalp atışalarınıda görürsün. Doktorlar hesap yaparken yumurtlama tarihini falan sormuyorlar sadece son adet tarihin önemli. dünyada öyle baz alınıyor. bide ultrasyonun haftası çıkıyor. bana uyumlusun dedi ama sanki adet günümle ultrasyon uymuyormuş gibi geldi.

walla kızlar ben bana çocuk doktoru olan komşumun söylediğini ilettim. benim oğlum da biliyor karnımda bebek olacağını kardeşi olacağını vs ama şuan varlığından haberi yok daha erken geldi bana söylemek için.

walla kızlar ben bana çocuk doktoru olan komşumun söylediğini ilettim. benim oğlum da biliyor karnımda bebek olacağını kardeşi olacağını vs ama şuan varlığından haberi yok daha erken geldi bana söylemek için.

Benimde 2. çocuğum. bende oğluma söyledim kardeşi olacağını çok sevindi hep karnımı seviyor.

ben de karnımız iyice belirginleşip hamile olduğumuz dışarıdan anlaşılana kadar evdeki diğer çocuğa söylenmemesi gerektiğini biliyordum aslında ama dün akşam itibariyle 5 yaşındaki kızıma kardeşinin dünyaya geleceğini eşimle birlikte söyledik bile:) çünkü biz yeni bebeğin heyecanı ile sık sık bu konuda konuşma ihtiyacı hissediyorduk ama kızım bilmediği için sıkıntı oluyordu. söyledik ve rahatladık:)

kızımsa çok heyecanlandı, sabırsızlanıyor tam da tahmin ettiğim gibi, ve kardeşiyle -kardeşinin nerede olduğu ve nasıl yaşadığıyla- ilgili bir sürü merakı var artık:)) biz abartmadan, ballandırmadan, aklını kurcalamadan elimizden geldiği şekliyle açıklıyoruz şimdilik. bakalım zaman ne göstericek?..

1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…

Merhaba annişler dün gece çok ağrım vardı ishal olmuşum ama yine de telaş ettim hastaneye gittik kocaman olmuş bebişim maşallah ultrason fotoğrafımızı da yükleyecektim ama beceremedim

Benim oglum biliyor kardesinin olacagini. Zaten istiyordu. Kiz olsun oyuncak bebek alcam ona pembe girdircez diyor kuzum benim ya.

$K.webp HAH ŞİMDİ OLDU SANKİ İŞTE BU BENİM MİNİĞİM:nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X