- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
gözün aydın sinemcim çok geçmiş olsun
Çok tesekkur ederim kuzum..
Bebeğim için rahatladım ama bakalım bende ne çıkacak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözün aydın sinemcim çok geçmiş olsun
Çok tesekkur ederim kuzum..
Bebeğim için rahatladım ama bakalım bende ne çıkacak?
oh çok şükür iyi haberını aldık rahatladım yemek yerken bile aklımdaydın. Allah senden de razı olsun.
geçen salı bende ürolojiye gitmiştim böbrek ağrısından bebek baskı yapıyo dedi doktor idrarımda bana bulanık geliyodu ama bişey çıkmadı senin kum geçmişin varsa en kötü ihtimal kum döküyosundur bol su içmeye devam
sultancım ben cezaevinde çalışıyorum. birde bi arkadaşım da hamile oda 36.haftada kadın doğumdan rapor aldı ve o haftası da aktarıldı raporu bitince de gidip çalışamaz raporu aldı son haftalara girdiği için şimdide evde
Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim..
Doktora gittim kan idrar verdim ve usg de baktilar kuzuma poposunu dönmüş hersey normalmis 30cm olmuş. .
Pozisyondan dolayı net hissedemiyosundur dedi doktor..
Ama sağ tarafımda sancı var sanırım bi problem var..
Çünkü Afedersiniz ama idrarim net değil bulanikti..
İdrarda sıkıntı çıkarsa ürolojiye yonlendiricem seni dedi..
Yüksek ihtimalle yine Kum döküyorum sanırım yada enfeksiyon iltihap gibi bişey var..
Hepiniz hakkınızı helal edin iyi ki varsınız Allah bin kere razi olsun hepinizden..
Gözün aydın canım artık rahatlamışsındır
Şimdi son üç ayda kaç kilo alırız
Doktora gittim kan idrar verdim ve usg de baktilar kuzuma poposunu dönmüş hersey normalmis 30cm olmuş. .
Yüksek ihtimalle yine Kum döküyorum sanırım yada enfeksiyon iltihap gibi bişey var..
Hepiniz hakkınızı helal edin iyi ki varsınız Allah bin kere razi olsun hepinizden..
yarın yavrumu görmeye gidicem inşallah bir aydır cok özledim yaw:)
Iyi aksamlar güzel anne adaylariBugün oglusumu görmeye gittik 4 D ultrasonla bebisimin yüzünü cok net gördük sükürler olsun.Seker testimde yapildi umarim bi sorun yoktur.Oglum 750 gr ulasmis:)) boyu 32 cm olmus
Allahim hayirlisinla son üc ayi da gecirmek nasip etsin hepimize ve mutlu sona ulasmayi nasip etsin tabiki
![]()
Şimdi son üç ayda kaç kilo alırız
canım benim 32.haftamda çalışır raporu alıp müdür beyle konuşup üstüne normal rapor hakımı kullanıcam 10 ar günlük 3 kez rapor alıp son haftamda da yani 37 haftamda da gidip çalışıcam sonra da bebeişimi artık bekleyeceğim yni o şekilde de doğumdan sonrasına da iznimi aktarabileceğim![]()
Canim benim de 145 cikti. Normal tatliyi filan da yemeye devam ediyorum valla, ben de pazartesi yaptircam 100luk yuklme bakalim. Cok kotu olmus ya, dogumhane filan. Aslinda dusunulmesi lazim boyle seylerin, sonucta sen hamilesin ve boyle bi ortamda bulunmak senin psikolojini kotu etkiler, ordaki insanlarin da Allah yardimcisi olsun. Bebegin icin de sikma canini, icin rahat etmiyorsa bi perinatologa daha gidemez misin? Dedigin gibi gecmistir belki ama su an iki frkli doktor gorusu varsa ucuncusune gorunmek en iyisi gibi geldi :S gecmis olsun cokgünaydın herkese
dün şeker yüklemem vardı 50 gr yüklediler şekerim 144 çıktı sınırı geçmiş...haftaya 100 gr yüklenecek o zamana kadar sebze ağırlıklı beslenip tekrar gitcem...daha sonra ultrasona girdim...eski ayrıntılı sonucuna bakarken bebeğimin kalbinde bir şey olduğunu söyledi .. ayrıntılının kağıdında da yazıyormuş...kalp kapakçıklarından birinde milimetrik ekojenik fokus(parlaklık -kireçlenme) gibi bir şey ... daha sonra beni yüksek riskli gebelik bölümüne sevk ettiler oradaki ultrason cihazı daha iyiymiş...o bölüme gitmek için doğum hane gibi bir yerden geçtim...mezbaha gibi...kadınların her yeri meydanda doğumu bekliyor...gelen geçen izliyordu...bağıranlar çağıranlar...çok kötüydü korktum da biraz...sonra doktor ultrasonda baktı uzun uzun ben bir şey göremedim kalbinde dedi...2 li ve 3 lü testin iyi çıktımı diye sordu...hangisinin gözü doğru gördü anlayamıyorum...can sıkıntısı gerçekten...benim içim ferah ama ne kadar ultrasonla baksalar da kapalı kutu ancak doğunca anlıycaz ne olduğunu...
internetten baktım...zamanla kaybolabiliyormuş yada ultrason cihazının parlaklık ayarı iyi yapılmamışsa ondanda kaynaklanabiliyormuş...gerçi bu tanı 1 aydan fazla önce konmuş ve yeni farkediyorlar belki o zaman içerisinde kaybolmuştur...
Gecmis olsun. Benim bebegim de ters pozisyonda, her an gelebilirim anne mesaji veriyo :) dokorum da bebegin en iyi beslendigi pozisyon bu dedi.günaydın kızar, dün bebişimi gördük şeker yüklemem yapıldı herşey normalmiş bu kadar kilo almana şekerin iyi çıkmış ama yeme dur artık dedi doktorum banabebişim çok iyiymiş sağlıklı herşeyi normal dedi beklenen doğum tarihimi değiştirdi 1 hafta geç döllenme olduğu için 14 nisandan 21 nisana çekti. bebeğim şimdiden doğum pozisyonuna girmiş, aa ters mi dönmüş deyince sana göre ters ama benim için çok ideal bir pozisyon annemi zorlamıcam diyo bence dedi doktorum:) baş aşağıda ayakları da yukarıda gözükyor. Herhalde hep böyle kalmaz doğuma kadar defalarca döner diye düşünüyorum.. böyle işte kızlar son testlerimiz dedi bundan sonra sadece rutin kontrollerimiz olacakmış. umarım daha yaptırmayanların sonuçları çok iyi çıkar ya da yaptırıpta şekeri vs yüksek çıkanların biran önce düzelir sonuçları.. iyi tatiller..
günaydın herkese
dün şeker yüklemem vardı 50 gr yüklediler şekerim 144 çıktı sınırı geçmiş...haftaya 100 gr yüklenecek o zamana kadar sebze ağırlıklı beslenip tekrar gitcem...daha sonra ultrasona girdim...eski ayrıntılı sonucuna bakarken bebeğimin kalbinde bir şey olduğunu söyledi .. ayrıntılının kağıdında da yazıyormuş...kalp kapakçıklarından birinde milimetrik ekojenik fokus(parlaklık -kireçlenme) gibi bir şey ... daha sonra beni yüksek riskli gebelik bölümüne sevk ettiler oradaki ultrason cihazı daha iyiymiş...o bölüme gitmek için doğum hane gibi bir yerden geçtim...mezbaha gibi...kadınların her yeri meydanda doğumu bekliyor...gelen geçen izliyordu...bağıranlar çağıranlar...çok kötüydü korktum da biraz...sonra doktor ultrasonda baktı uzun uzun ben bir şey göremedim kalbinde dedi...2 li ve 3 lü testin iyi çıktımı diye sordu...hangisinin gözü doğru gördü anlayamıyorum...can sıkıntısı gerçekten...benim içim ferah ama ne kadar ultrasonla baksalar da kapalı kutu ancak doğunca anlıycaz ne olduğunu...
internetten baktım...zamanla kaybolabiliyormuş yada ultrason cihazının parlaklık ayarı iyi yapılmamışsa ondanda kaynaklanabiliyormuş...gerçi bu tanı 1 aydan fazla önce konmuş ve yeni farkediyorlar belki o zaman içerisinde kaybolmuştur...
günaydın herkese