devlet hastanesine gittim...inşallah 100 lükte normal çıkar...özelde doğum haneler böylemi...sanki şehzade doğuracakmışsın gibi bir ihtimam gösteriyorlar...
devlette kadını aşağıdan göndermişler doğuracaksın diye...niye geldin daha 1 cm açığın var diyor..kendi başına çıkmadı ya bu kadın ... ne hikayeler bir görseniz...traji komik...yanımdaki kız rapor almaya gelmiş 37 haftalık ama bebeği 33 haftalık çıktı veremem dedi doktor... bebekte bir anormallik var dedi...neden büyümemiş diye....eşim geldi 2. usg ye girmeden..neden geciktin dedi ... bebeğin kalbinde bir şey varmış derken gözlerimden yaşlar süzüldü onunda başından aşağı kaynar sular dökülmüş... çünkü beni beklerken bir bayanın ağlamasına şahit olmuş bebeğinin kalbinde delik varmış alacaklarmış bebeğini ,ailesini arayıp duruyormuş...bir de ben öyle söyleyince.. neyse ki bir şey yok dediler ama yine bir uzmana görünmekte fayda var...çok zor çokkkk
şöyle düşünüyorum...sağlık ocağındaki hemşire gebesin dediğinde o sevinçle 9 ay bekleyip hiç doktora gitmeseydim sancım gelene kadar ... ne değişirdi ki...
ortada bir şey yok sürekli ürkütüp korkutup..test sonuçları bekletip sonra da bebeğini üzme diyorlar...ama öyle de olmuyor böyle de olmuyor....
bebeğin bir doktor yüzü görmesi bir hastane kokusunu alması lazım tekme için...çocukken bend eöyleydim hastalanırdım daha hastaneye girmeden iyileşirdim...babam da bu parayı benden çıkarmadan düzelmiycen derdi...maşşallah kızına