2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
hmm banada 34 haftada dedi bende 35 bırakmayı düşünüyorum evet bendede yer kalmadı ama dişimi sıkıyorum az kaldı artık bıraz daha dayanacağız valla normal olursa ben normal düşünüyorum zaten 35 aspirini bırakınca 4 günde topluyor kan kendını iğneyıde vurmadığın 1 günde de toplanıyor kan yanı normalde yapılabılir aman sağlıkla gelsınlerde önemlı olan o :34:

İnsallah cnm sagsalim olsun da Allah yardimcimiz olsun bende sabrediyom ignelere

Kızlar benim kargom geldi sonunda.Philips Avent marka biberon cam değilmiş.Boyutu iyi.Alıcak olanlar varsa bilgilendiriyim dedim.Ben cam zannederek almıştım.İnşallah plastiği sağlıksız değildir.

Eki Görüntüle 909137

canım aventin plastikleri guvenli bpasız. camın yeri ayrı plastiğin yeri ayrı, endişe etme. dışarıda ya da bebenin eline verirken plastik daha pratik mesela. hem hafif hem kırılma riski yok. ama içine sinmiyorsa sonra bir ara cam da alırsın, kim tek biberonla idare ediyor ki zaten?

saol canım. fotoyu göbüş topiğine ekledim. ayrıca geçmiş olsun, acaip bi salgın var, kimi duysam hasta. zaten topik de kaynıyo hasta olanlarla. dikkat et kendine, izin filan alamıyo musun? istirahat etmek lazım toprlanmk için, ilaç da kullanamıyoruz biz.

evet canım salgın cok sende dıkkat et nerde işler cok yogun canım ıstesem alırım ama işte daha ıyıyım en azından oturarak calışıyorum evde olsam elım kolum durmuyor benım ılık seyler içiyorum bıde su mıde yanması ve baş ağrısı olmasa süper olurdu :50::2:

sana da geçmiş olsun canım

sağol canım benım

Sanırım dediğin gibi canım ama ben az da olsa yanlara doğru genişledim =))

Canım normal çıkmasına çok sevindim.
Bir daha orada test falan yaptırma.
Yeni güvenilir bir yer bak kendine...

Evde kızım kızım diye diye geziniyorum ben =)))
Eller de göbişi okşuyor.
Kim kilosuz hamile kalmış ki zaten ...
Demet Akalın manken hatun bile şu an yarım dünya olarak geziniyor =))

Sağol balım :38:
Kilodan mı canım?

Aysunayım sen nerelerdesin yahu?
Özlettin kendini...
Odanın rengi süper olmuş.
Prenses çok şanslı :emir_bebek::nazar:
Cicilerini de sağlıkla giysin meleğin :16:
Yeleklere ve patiklere bayıldım.
Çok şekerler, Rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin....
Kendi adıma da çok teşekkür ederim =)

KIZLAR GÜNAYDIN HEPİNİZE COK HASTAYIM GRİP OLDUM İŞTEYİM AMA ÖLÜYORUM BAŞIM ÇATLIYOR RESMEN SANIRIM ÇOĞUMUZ GRİP OLMUŞUZ AMAN DIKKAT BU ARADA KIZLAR ARTIK BU KAN SULANDIRICI IĞNELER KOLLARIMI MAHFETTI KARNIMDANDA VURAMIYORUM BÜYÜDÜĞÜ İÇİN AZ KALDI DİŞİMİ SIKIYORUM

CANIM BENIM YA BENDE GRİP OLDUM SALGIN VAR HERYERDE DIKKAT ET YESİNLER SENIN GÖBİŞİ EMİ :)

MAŞALLAH CANIM HERŞEY GÜZEL GİDİYOR DESENE SEN YINEDE DİKKAT ET KENDINE HERKESEDE SÖYLEME NAZAR EDERSIN KENDINE BU ARADA DUVAR RENGIN COK GÜZEL OLMUŞ EŞYALARIDA SAĞLIKLA KULLANSIN

CANIM BAZEN BÖYLE ANLAYIŞSIZ INSANLAR OLUYOR MALESEF AMA SEN KEYFINE BAK KIMSEYI TAKMA SALLA GİTSİN SENIN HAKKIN OLANI KULLANACAKSIN

ANAR CANIM SAKIN NETTEN GECELİK ALMA ALIRSANDA PİJAMA DÜNYASINDAN AL BEN ORANIN MAĞAZASINA GITTIM BEN NORMALDE SMOLL GİYORUM PJAMALARIMIDA MEDIUM ALDIM GECELİKTE LARGE ALDIM

MAŞALLAH COK TATLI OLMUŞSUN ANNESİ

AYY CANIM BENIM ALLAHTAN BENIM KI GECE YATIYOR SABAH KALKIYOR BENIMLE :9: YOKSA İŞE NASIL GELİRDİM INSALLAH HEP BÖYLE DEVAM EDER :9:

MAŞALLAH COK TATLI OLMUŞSUN CANIM GAYET DE HOŞ FİZİĞİN VAR

CANIM ARKADAŞININ ELİNE SAĞLIK BU RESIMLERIDE BEBEKLERE ALINACAK LITESINE EKLEYIM FİKİR OLUR HERKESE

AYNEN CANIM SALGIN VAR GEÇMİŞ OLSUN SIKI SIKI GİYİN BENDE AYNEN SENIN GIBIYIM

CANIM KRONIK ÖKSÜRÜKLER SAKINCALI ZATEN DOKTORA GİDİYORSUN HEMEN NEFES BILE ALAMIYORSUN BEN ILK DÜŞÜĞÜMDE ODA ETKEN OLSUN AMA NORMAL ÖKSÜRÜKLER SAKINCALI DEĞİL BOL BOL ILIK SU İÇMEKTE FAYDALI ÖZELLİKLE SALEP COK IYI GELIYOR ÖKSÜRÜĞE

SEVINC CANIM AYNEN BENDE SENIN GIBI VURULUYORUM BENIM DOKTOR 34 HAFTADA ASPİRİNİ KESECEĞİZ DEDİ SENIN KI NE ZAMAN KESECEK BIRDE İĞNEYI SON GÜNE KADAR VURULACAKSIN NORMAL DOĞUMDA YAPABILIRSIN DEDİ

NOT: KIZLAR GÖBİŞ RESİMLERİNİZİ
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nelerinin-gobekleri-icindeki-mucizelerle.html

EKLEYELIM LÜTFEN :34:
Esmer doğru diyosun demek akalının maşallahı var :1::1: suay82 canım sana da geçmiş olsun o kadar direndik ama sonunda kaptık şifayı gerçekten benimde müdürüm sağolsun izin verdi evdeyim bende ama birazdan kafayı yastığa bi vurucam akşama kadar kaldırmak istemiyorum kaldırmam da umarım

kızlar az önce naneli olips şeker yedim be ılık limonlu ballı su içtim boğaz ağrım azaldı sanki öksürüğümde azalsı gibi bakalım ne olacak.

kızlar morhipodan sebamed urunlerı alayım dıyorum hedıye cekımde var ama bebek şampuanı goz yakıyor dıyorlar sız hangı markalar aldınız

Esmer doğru diyosun demek akalının maşallahı var :1::1: suay82 canım sana da geçmiş olsun o kadar direndik ama sonunda kaptık şifayı gerçekten benimde müdürüm sağolsun izin verdi evdeyim bende ama birazdan kafayı yastığa bi vurucam akşama kadar kaldırmak istemiyorum kaldırmam da umarım

sağol canım ne güzel benım yerımede dınlen bol bol :34:

KIZLAR GÜNAYDIN HEPİNİZE COK HASTAYIM GRİP OLDUM İŞTEYİM AMA ÖLÜYORUM BAŞIM ÇATLIYOR RESMEN SANIRIM ÇOĞUMUZ GRİP OLMUŞUZ AMAN DIKKAT BU ARADA KIZLAR ARTIK BU KAN SULANDIRICI IĞNELER KOLLARIMI MAHFETTI KARNIMDANDA VURAMIYORUM BÜYÜDÜĞÜ İÇİN AZ KALDI DİŞİMİ SIKIYORUM

CANIM BENIM YA BENDE GRİP OLDUM SALGIN VAR HERYERDE DIKKAT ET YESİNLER SENIN GÖBİŞİ EMİ :)

MAŞALLAH CANIM HERŞEY GÜZEL GİDİYOR DESENE SEN YINEDE DİKKAT ET KENDINE HERKESEDE SÖYLEME NAZAR EDERSIN KENDINE BU ARADA DUVAR RENGIN COK GÜZEL OLMUŞ EŞYALARIDA SAĞLIKLA KULLANSIN

CANIM BAZEN BÖYLE ANLAYIŞSIZ INSANLAR OLUYOR MALESEF AMA SEN KEYFINE BAK KIMSEYI TAKMA SALLA GİTSİN SENIN HAKKIN OLANI KULLANACAKSIN

ANAR CANIM SAKIN NETTEN GECELİK ALMA ALIRSANDA PİJAMA DÜNYASINDAN AL BEN ORANIN MAĞAZASINA GITTIM BEN NORMALDE SMOLL GİYORUM PJAMALARIMIDA MEDIUM ALDIM GECELİKTE LARGE ALDIM

MAŞALLAH COK TATLI OLMUŞSUN ANNESİ

AYY CANIM BENIM ALLAHTAN BENIM KI GECE YATIYOR SABAH KALKIYOR BENIMLE :9: YOKSA İŞE NASIL GELİRDİM INSALLAH HEP BÖYLE DEVAM EDER :9:

MAŞALLAH COK TATLI OLMUŞSUN CANIM GAYET DE HOŞ FİZİĞİN VAR

CANIM ARKADAŞININ ELİNE SAĞLIK BU RESIMLERIDE BEBEKLERE ALINACAK LITESINE EKLEYIM FİKİR OLUR HERKESE

AYNEN CANIM SALGIN VAR GEÇMİŞ OLSUN SIKI SIKI GİYİN BENDE AYNEN SENIN GIBIYIM

CANIM KRONIK ÖKSÜRÜKLER SAKINCALI ZATEN DOKTORA GİDİYORSUN HEMEN NEFES BILE ALAMIYORSUN BEN ILK DÜŞÜĞÜMDE ODA ETKEN OLSUN AMA NORMAL ÖKSÜRÜKLER SAKINCALI DEĞİL BOL BOL ILIK SU İÇMEKTE FAYDALI ÖZELLİKLE SALEP COK IYI GELIYOR ÖKSÜRÜĞE

SEVINC CANIM AYNEN BENDE SENIN GIBI VURULUYORUM BENIM DOKTOR 34 HAFTADA ASPİRİNİ KESECEĞİZ DEDİ SENIN KI NE ZAMAN KESECEK BIRDE İĞNEYI SON GÜNE KADAR VURULACAKSIN NORMAL DOĞUMDA YAPABILIRSIN DEDİ

NOT: KIZLAR GÖBİŞ RESİMLERİNİZİ
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nelerinin-gobekleri-icindeki-mucizelerle.html

EKLEYELIM LÜTFEN :34:

evet tatlım en iyisi görerek almak biraz daha ekleyecem az kaldı zaten şurda izne ayrılmama, öksürük işinede dikkat etmemiz gerekecek artık, sende dikkat et bol bol dinlen

Suay benim dr 32.de kesicez dedi.igneyi de doguma kadar kullancaz.

evet tatlım en iyisi görerek almak biraz daha ekleyecem az kaldı zaten şurda izne ayrılmama, öksürük işinede dikkat etmemiz gerekecek artık, sende dikkat et bol bol dinlen

sağol canım benım
Suay benim dr 32.de kesicez dedi.igneyi de doguma kadar kullancaz.

canım valla bende şaşırdım 34 de bana dedı 32 kontrolum var bır daha sorayım bakalım

Günaydın :))))) bu da bbenim 5 kilo 100 gram almIş göbeğimmmm 27+2 haftalığızzzz

günaydın herkesleree, bu da benim kızım:nazar:bu gün itibariyle 28+0 haftalığız ve toplamda 8 kiloyuu almış bulunmaktayızzzz:16::16: doktorumuz çok kızcakkk:52::52:

Eki Görüntüle 922319

O kızlar maşallah sizlere :nazar::nazar::nazar:
Paşası olacak olan hamişlerin daha mı çıkıyor göbişi ne =)
Ama çok tatlı duruyor ya...
Rabbim hepimize bir avazda doğurmayı nasip etsin.

Hasta olan canlarım.
Allah acil şifa versin hepinize ayrı ayrı.
Salgın var, dün belirtmiştim annemde 2 gün hastanede yattı dün çıkarttılar.
Sesi çıkmıyor şu an halsizlikten.
Bir de üstüne kronik astım hastası nefes darlığı falan hat safhada...
Aktarlarda satılan karışık bitki çayları var çok iyi geliyor onlar...
Bol limonlu çorba falan da iyi geliyor.
İnşallah hemen atlatırsınız.
Çok geçmiş olsun herkese...

Sende bendensin desene =)
Sözde temizlik yapıyorum, arayan öyle biliyor :1:
Kendimi yemekten alamıyorum, doyum hissi vermiyor ne yesem, ne kadar yesem.
Şu an bile önümde aperatif birşeyler var onları götürüyorum löp löp mideye =)

Benim yediklerim normal şeyler aslında.Abur cubur hamurişi zaten tüketmiyorum.Benim tek problemim çok meyve yiyorum akşamları.He bir de akşam yemeklerini geç yiyoruz.Şu 3 ayı da bi atlatsam 20 kiloyla tamamlasam başka bşy istemem.

Valla bende 21 aralıkta en son gittiğimde 58 kiloydum.52 ile hamile kaldım fakat bu kiloların hepsini son 2-3 ayda aldım.15 günde 2 şer 2şer gidiyorum ne olacak halim bilmiyorum.Allahtan zayıf hamile kalmışım yoksa 1,65 boy ile yuvarlanıp giderdim:1:

Canım maşallahın var ben haftada 1 kilo alıyorum.Haline şükret. :52:

çok sinirliyim bugünnnnnn:47: işgüzar bi veli, müdüre beni şikayet etmiş, bu öğretmen neden sürekli rapor alıyor, çocukalrımız dersten geri kalıyor. müdürümün de beni savunacağı tutmuş, öğretmen hanım hamile, hasta diye. kadın biz de hamile kaldık filan filan demiş. Allahımmmmm :19::19: hayır bunu söyleyen veli de problemli bir öğrencimin velisi, çocuğun notları berbat. hiperaktivitesi var, veliyle zaten sürekli görüşüyoruz. varsa bi problem gel bana söyle di mi:47: üstelik ben genel olarak konularda ilerdeyim. sen çocuğunun defterine kitabına bi bak bakalım konularda nerdeyim. sanki benim ders planımdan habewrin var da ilerdemiyim geridemiyim biliyosun:20::20: bana işimi öğretecek, hayret bişey yaaaaa. çağırdım veliyi yarın, gelsin de bi konuşayım, devletin bana vermiş olduğu rapor hakkımdan, insan olduğum için hasta olabileceğimden, ders planımdan bahsedeyim. belki utanır:19:

daha neler göreceğiz Allah bilir, hiç çağırıp da yüz göz olma derim daha da yüzsüzleşiyorlar senin canını daha çok sıkar ne güzel en azından müdürün sahip çıkmış sana gelip de böyle böyle diyorlar rapor almayın falan dememiş, gebeliğim rahat geçtiği için çok şükür fazla izin almam gerekmedi ama vertigo hastası olan bi arkadaşımız var geçen velinin biri gelmiş onu bana kesiyor bi git dedim ya, beni de başkasına kesiyor demektir
kendi yetiştirdikleri çocuğa bakmazlar gelir bizim işimize karışırlar

arkadaşlar şeker yüklemesi hakkında bilgi verebilir misiniz?sınırı kaç?kaç defa ölçüm yaptılar?

bi kere açken kan aldılar
sonra bol şekerli suyu aç karnına içtim
bir saat sonra tekrar kan aldılar bu kadar

biz ailecek tatlıyı şekerli severiz bayanın biri suyu içince bulnatı falan yaşadı
ben de tık yok bi bardak daha içerdim
annemin yaptığı talılar daha şerbetli şekerli olur da

Merhaba kızlarrr nasılsınızzzz?
ne var ne yok artık hazırlıklar dogum ızınlerı tamamen baslamıs durumda sanıyorumki
ben ıyıyım biraz grıp gıbı bende salgına yakalandım claısıyorum malum raporluyken ısten kovulma tehlıkesıyle karsı karsıyaydım 2 ayı gectı ıse donelı sukur suanda sorun yok
bazen bakıp dıyorum bende bu kadar olacaktım dıye ama sonra yasadıgım seyler aklıma gelıyor ıcımı korku kaplıyor ınsallah bundan sonra saglıklı gebelıgım olur
fotograflara baktımda esmer ne guzel bır gebe olmusun bel oyuntusu fılan mukemmel :nazar::nazar:

18 kg almış halim ve kocaman göbeğim :1:

Eklentiler

• $20140107_114806.webp
    $20140107_114806.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 57
Back
X