2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
çok sağol,valla hayatımdaki en yüksek kiloda hamile kaldım,82'ydim,98'im şimdi,doktor 110 olursa normal doğum zorlar dedi.İnanamıyorum geldiğim kilolara,en fazla 70'tim güya.Nolcak halim bilmem :26::18::27:hayırlısı:21:

valla canım inan 98 gibi falan durmuyosun boyun var sanırım ama doktor cıs dediyse ve normal doğum istiyosan dikkat et tabi

kızlar magnezyuma 25.haftadan sonra doktor mu başlatıyo yoksa ille biz mi talep etmeliyiz kramplara falan iyi geliyomuş sanırım benim şu an sıkıntım yok ama lüzumluysa kullanayım

kızlar magnezyuma 25.haftadan sonra doktor mu başlatıyo yoksa ille biz mi talep etmeliyiz kramplara falan iyi geliyomuş sanırım benim şu an sıkıntım yok ama lüzumluysa kullanayım

Canım ben geçen ay 24. haftadayken kendim istedim.Doktorum ağrılarını kesmez ama hafifletir dedi.Gel görki daha içmedim.Bisürü ilacım var ona sıra gelmiyor.

Son düzenleme:
kızlar seker yuklemesı ıcın 182 den randevu aldım cuma gününe en erken saat 11:40 ta varmış ac gıtmek gerekiyor degılmı bıde bıkeremı ölçülüyor ben anlamadım kac kere olcecekler hastnede bekelemm gerekecekmı işyerinden ızın alıcam ona göre

kızlar seker yuklemesı ıcın 182 den randevu aldım cuma gününe en erken saat 11:40 ta varmış ac gıtmek gerekiyor degılmı bıde bıkeremı ölçülüyor ben anlamadım kac kere olcecekler hastnede bekelemm gerekecekmı işyerinden ızın alıcam ona göre
50 gr lık yüklenecekse eğer ben aç gitmiştim sabah erkenden ama aç gelmene gerek yoktu dedi...şekerli suyu içtikten 1 saat sonra kan aldılar öğleden sonrada sonuç çıktı yüksek olduğu için 100 gramlık yüklenecek dedi bunun için gece 12 den sonra hiç bir şey yiyipi içme ve 8 gibi gel 4 defa kan alınacak öğlene kadar aç duracaksın dediler...

Canım ben geçen ay 24. haftadayken kendim istedim.Doktorum ağrılarını kesmez ama hafifletir dedi.Gel görki daha içmedim.Bisürü ilacım var ona sıra gelmiyor.

ben 12.haftadan bu ya da demir hapı ve decavit kullanıyorum magnezyumuda bi sorayım bakalım, bu arada şeker yüklemesi için doktor bana aç gel dedi, farketmez diyen yerlerde varmış nasıl iş ben anlamadım benim annem şeker hastası açlık tokluk kan şekeri ayrı ayrı takip ediliyo :44:

ÇOK SAOL CANIM benim.. sıkıyoruz dişimizi.. napalım onlar sağlıklı olsunda ..,,

ah canım ahh ahh.. ya benim gibisin sende .. kızımdan sonra veremedim kiloyu.. kaldı bide üzerine bu bakalım ama busefer çooooooooooook kararlıyım çok..

geçmiş olsun canım benim aynen yatak döşek yatacak durumdayım.. ama işe geliyorum aman rapor izin kullanmayım diye

canım benim dikkat et sende.. geçmesin bebeğe.. doğduktan sonrada su ver muhakkak yok sütünde var falan filan sözlerine takılma bizim durumumuz farklı

aynen.. 83 küsürüm şuan ve 76 ile hamile kaldım:(

bende ondan korktumda allahtan çok sürmedi başımın ağrısı.. tansiyonumda en yüksek 10-7 olur ama bu ara sanki bişeyler var..

canım allah korusun.. ben kızımda griptim epidural tutmadı artı narkoz verdiler ama sadece 15 dakika falan nasıl hızlı hareket ettiyse doktorum.. grip olunca tehlikeli bildiğim kadarıyla.. benim epidural başlamıştı ya çok takılmadılar sonra epidural tutmadı.. ee başlamışlardıda bırakamadılar.. ALLAH korusun hepimizi kötü şeylerden

Demekki doğru tatlım, teyzemin dediği, acaba mı demiştim kendi kendime... Allah korusun ya inşallah böyle aksiliklerle karşılaşmayız ilerleyen zamanlarda

Canım şeker yüklemesinden 3 gün önce.
Bol karbonhidratlı yiyecek tüketmen lazım.
Ölçüm yapılmadan 8-10 saatlik açlık gerekli...
İlk kan alıyorlar, sonrasında şekerli suyu içiyorsun yine kan alıyorlar.
Bir kaç saat sürüyor.

nasıl, 8 kilo gibi durmuyor ben 6 kilo aldım ve daha tombiş (1,53m de) duruyorum
çok mu zayıftın hamilelikten önce
Ya bence cok da zayif degildim. Hayatim boyunca incecik olamadim ben hic :) kalipliyim azicik :D boyum 172 cm, 62,5 la hamile kalmistim.
daha neler göreceğiz Allah bilir, hiç çağırıp da yüz göz olma derim daha da yüzsüzleşiyorlar senin canını daha çok sıkar ne güzel en azından müdürün sahip çıkmış sana gelip de böyle böyle diyorlar rapor almayın falan dememiş, gebeliğim rahat geçtiği için çok şükür fazla izin almam gerekmedi ama vertigo hastası olan bi arkadaşımız var geçen velinin biri gelmiş onu bana kesiyor bi git dedim ya, beni de başkasına kesiyor demektir
kendi yetiştirdikleri çocuğa bakmazlar gelir bizim işimize karışırlar
Once bu velileri egitmek lazim. Cok sık grip oluyorum ben, agir atlatiyorum bi de. Mecbur iki gun bi gun istirahatler aliyorum toparlanmak icin. Oyle surekli rapor aldigim filan da yok halbu ki. Yani en son kasimda 3 gun almistim. Bi de gecen hafta persembe cuma aldim, ki cuma okula geldim, dayanamadim gittim. Mudur gordu halimi yani, ders parami feda edip gidiyorum sana ne. Cocugunu cok onemsemis oluyo :)

Canım şeker yüklemesinden 3 gün önce.
Bol karbonhidratlı yiyecek tüketmen lazım.
Ölçüm yapılmadan 8-10 saatlik açlık gerekli...
İlk kan alıyorlar, sonrasında şekerli suyu içiyorsun yine kan alıyorlar.
Bir kaç saat sürüyor.

sadece açlık yeterli mi yoksa su da mı içmicez 8 saat

ben 12.haftadan bu ya da demir hapı ve decavit kullanıyorum magnezyumuda bi sorayım bakalım, bu arada şeker yüklemesi için doktor bana aç gel dedi, farketmez diyen yerlerde varmış nasıl iş ben anlamadım benim annem şeker hastası açlık tokluk kan şekeri ayrı ayrı takip ediliyo :44:

magnezyuma geç kalınmış gibime geliyor belki de yanılıyorumdur diğer topikte arkadaşlara doktorları 30. haftadan kesmiş, doğum sancılarını azaltıyor, diye ee bizler zaten 26 ve üzeri olduk neredeyse hepimiz ee ne zaman içeceğiz bu ilacı dr vermeyenler için diyorum,,, ama belkide sizlerde gerek duymamıştır, kramplarınız felan olmadıysa... bir ayrıntı daha magnezyum ilacı ile ilgili başka bir arkadaşın doktoruda demiş ki magnezyumu aksatmadan iç bebeğin suyunu dengede tutmada faydası var plasenta ile alakalı bişe galiba.... tabi bunların hepsini doktora sormak lazım ben okuduklarımı aktarıyorum şimdi....

magnezyuma geç kalınmış gibime geliyor belki de yanılıyorumdur diğer topikte arkadaşlara doktorları 30. haftadan kesmiş, doğum sancılarını azaltıyor, diye ee bizler zaten 26 ve üzeri olduk neredeyse hepimiz ee ne zaman içeceğiz bu ilacı dr vermeyenler için diyorum,,, ama belkide sizlerde gerek duymamıştır, kramplarınız felan olmadıysa... bir ayrıntı daha magnezyum ilacı ile ilgili başka bir arkadaşın doktoruda demiş ki magnezyumu aksatmadan iç bebeğin suyunu dengede tutmada faydası var plasenta ile alakalı bişe galiba.... tabi bunların hepsini doktora sormak lazım ben okuduklarımı aktarıyorum şimdi....

doktor sallamıyo desem her gittiğimde sorar hangi ilaçlara devam ediyodun diye, kasılmam yok, yani burda kasılma diye anlatılan şey bende de oluyo lakin ben onun kasılma olduğunu sanmıyorum

doktor sallamıyo desem her gittiğimde sorar hangi ilaçlara devam ediyodun diye, kasılmam yok, yani burda kasılma diye anlatılan şey bende de oluyo lakin ben onun kasılma olduğunu sanmıyorum

kramplara felanda iyi geliyor sen yinede doktoruna sor biraz olsun iç, sonra memleketine gittiğinde dr daha ayrıntılı sorarsın daha iyi ilgilenir o zaman

Canım kasılma olsun olmasın bu ilaç zaten bir önlem amaçlı.Tabi birde artık kas ağrılarımızda başlayacak.Şahsen ben kullanmadan önce kalçamın ve sol bacağımın çok çekildiğini hissediyordum ama şükür şuan öyle bir sorunum yok.O yüzden ne olur ne olmaz sen doktora gittiğinde bir danış.Tabiki en iyisini doktorun sana söyleyecektir.

merhaba kızlarrrrrrrrrrr doktor kontrolümüz vardı.c.tesi bebişim 36 cm 1065 gr olmuş:nazar::nazar::nazar::16::16::16:

herşeyi yolunda bin şükür 3 hafta sonra tekrar gidicez 30 olcaz ozaman şaka gibi:nazar:

bu arada şekere de çözüm buldum artık istediğim herşeyi desem yalan olmaz yiyorum pilav makarna börek vs bile:39::39::27: ama şekerim çıkmıyo..:52::52::52:

bu arada bu ay kilo almamışım dr iyi gidiyorsun dedi..

odamızı boyattıık kıyafet alımımız bitti vs vs benden haberler böyle:16::16::16:
Eki Görüntüle 921423

Gule gule kullansin nehir bebek :)

utanmazlar kız valla utanmazlar bide dediğin gibi hep sorunlu öğrencinin velisi ağrıza çıkarır zaten çocuğu çalışan bilir öğretmenin emeğini hergün verdiğini ödevini baska okullarla konu düzeyini ama böleleri gelir şikayet eder geçen bi taneside bana geldi sen doğurunca çocuk ne olacak diye :47: içimde mi tutuyum doğurmayım mı dedim artık ya bi günden bi güne bi sıkıntın var mı karnı burnunda uğrasıyon diyende çıkmıyor daha:47: ayyyyy bende ne dertliymişim :52:

İyi demissin arkadasim :)

Günaydın hanımlar, keyifler nasıl?

Benim veledin içine Bruce Lee kaçtı, yatmadık tüm gece. Beni kaldırdı şimdi o uyuyor, haktan reva mı bu:21:

Cnm senin pasada hiperaktivite var ama
Bir actionlar falan :)

Günaydın :))))) bu da bbenim 5 kilo 100 gram almIş göbeğimmmm 27+2 haftalığızzzz

Maasallah kuzuya :)

KIZLAR GÜNAYDIN HAYIRLI SABAHLAR
Ben bugün kötüyüm gripten kalan bir boğaz ağrısı var tabi kuru öksürükte var tüm korkun bebeğim için Allah korusun Allaha emanet artık. Zamanı geldiğinde inşallah sağlıkla kucağımıza alalım. Dünden beri sanki daha az hissediyorum vuruşlarını ama az önce bir tepik yedim:) Off bu ne ya berbat öksürüyorum. Sizler nasılsınız?

Cnmcim cok gecmis olsun hemen kendini bakima al ilerlemesin

günaydın herkesleree, bu da benim kızım:nazar:bu gün itibariyle 28+0 haftalığız ve toplamda 8 kiloyuu almış bulunmaktayızzzz:16::16: doktorumuz çok kızcakkk:52::52:

Eki Görüntüle 922319

Coook tatli gobisin yanlarda hic birsey yok
Erkek mi?

Merhaba kızlarrr nasılsınızzzz?
ne var ne yok artık hazırlıklar dogum ızınlerı tamamen baslamıs durumda sanıyorumki
ben ıyıyım biraz grıp gıbı bende salgına yakalandım claısıyorum malum raporluyken ısten kovulma tehlıkesıyle karsı karsıyaydım 2 ayı gectı ıse donelı sukur suanda sorun yok
bazen bakıp dıyorum bende bu kadar olacaktım dıye ama sonra yasadıgım seyler aklıma gelıyor ıcımı korku kaplıyor ınsallah bundan sonra saglıklı gebelıgım olur
fotograflara baktımda esmer ne guzel bır gebe olmusun bel oyuntusu fılan mukemmel :nazar::nazar:

Cnm iyi olmana cok sevindim
Ozellikle son zmnlar senin adina cok endiseliydim.
Allahim egeni sana bagislasin

Bu arada 18 hafta doğum izni yetmez derken tekrardan 16 haftadan bahseder oldular.Bakan Çelik açıklama yapmış 20 hafta olmasını istemiyoruz biz işverenlerin ve sendikaların yanındayız diye.Ama lafa gelince 3 çocuk istersiniz.Neyle bakılacak bu çocuklara öpücüklemi?1 tane çocuğu zar zor büyüten bu insanlar çalışmadan 3 tane çocuğu nasıl büyütsünler.Ay çok sinirlendim dalga geçer gibi 1 ay fazladan izin verecekler diye ödleri kopuyor sanki bana 6 ay daha verecek.

Hay maşallah :nazar::nazar::nazar:
Nerde 18 kilo ben göremiyorum :53:
Cidden maşallah hiç belli olmuyor boydan dolayımı acaba?
Ama var ya tam sevilesi bir göbek olmuş =)))
Benimki de büyüsün bu kadar yaa :16:

valla canım inan 98 gibi falan durmuyosun boyun var sanırım ama doktor cıs dediyse ve normal doğum istiyosan dikkat et tabi

Çok sağolun valla,bacak inceydi de tek,ordan kurtardım sanırım biraz,ama o da kalınlaştı tabi artık.:1: Ev taşıycaz inşallah,o zmn hem hareket edince de belki dengelerim normal doğum için kiloyu,bakalım nolcak

O kadar bekledim fotoyu, ama telefondan goremiyorummmm :( aksam bilgisayardan bakcam sana

canımsın:16:

Anar canım yapabilmişmiyim
$11.webp $22.webp $33.webp $44.webp $55.webp $66.webp $77.webp kızımın etiketleri bu arada biz mira ismini değiştirdik kızlar adı aybüke olacak eşim 14 yaşında kız kadeşi vefat etmişti 2 gün üst üste rüyasında kardeşi abı kızına benım adı koy deyince isim değiştirdik bizde

Anar canım yapabilmişmiyim

kızımın etiketleri bu arada biz mira ismini değiştirdik kızlar adı aybüke olacak eşim 14 yaşında kız kadeşi vefat etmişti 2 gün üst üste rüyasında kardeşi abı kızına benım adı koy deyince isim değiştirdik bizde

off Allah sabır,güç versin,başınız sağolsun,bebeğin acıları silsin,mutluluk getirsin hepinize :53:

Back
X