2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gule gule kullaninn :) hepsi cok ciciii
Aldığım kiloların hakkını veriyorum :D

Eki Görüntüle 923811

5. ayımız :49::emir_bebek::nazar:

Eki Görüntüle 923813

6. ayımız :emir_bebek::49::nazar:
Yaaa, bundan sonra ay ay ne hallere geldigimize inanamayacagiz :)
nasılsınız guzel anneler bakalım meleklerınız nnasıl bız cok ıyız kızlar fazla gıremıyorum aama olsun sızlerle olmak guzelll:54::54::54:
Biz iyiyiz canim, senin ve bebisinin de iyi olmaniza sevindik ayrica ;)

Giciktir mudurumuz. Okula yeni gelenler hep ilk haftada sikayetlere baslayip ilk firsatta okuldan tayin alabilmenin derdinde, dusun yani. Ben de boyl anlatarak rahatliyorum artik, baslarda sinirimden kendi kendimi yiyodum.

Giciktir mudurumuz. Okula yeni gelenler hep ilk haftada sikayetlere baslayip ilk firsatta okuldan tayin alabilmenin derdinde, dusun yani. Ben de boyl anlatarak rahatliyorum artik, baslarda sinirimden kendi kendimi yiyodum.

evet müdür olduklarında artık kendilerini nerelerde görüyolarsa... benim de raporlu olduğum zamanlarda gıcıktı şimdi tam 180 derece dönüş yaptı. aman takmayacaksın az kaldı tatile artık tatil hayalleri kuralım:)

Merhaba Hanımlar
;Pazartesi doktora gittim. Özetini yazıyorum. :)
Mide yanması ve reflü gibi şikayetlerim için gaviscon yazdı ve mideni çok doldurma dedi.
Günde 2.5 lt su içmek enfeksiyonun önlenmesi ve atılmasında etkiliymiş.
İdrar yolu enfeksiyonum geçmezse normal doğum tarihim öne gelirmiş onun dışında bebeğe zararı olmazmış.
Uçak yolculuğu yapabilirmişim haftaya rapor yazacak uçabilirim diye 1 haftalık oluyormuş bu rapor.
32. haftada çalışabilir yazıp sonrasında benim belirlediğim tarihte çalışamaz yazabilirmiş ( en çok buna sevindim :) )
Doğal doğum konusunda tamam dedi ancak 15 dk da bir bebek için yine nst ye bağlanmam sağlıklı olurmuş.
Varis çorabı alsan seni çok rahatlatır dedi tavsiye ederim dedi
İstediğin tarafa yatabilirsin sırtüstü ve yüzüstü yatmanızı tercih etmiyoruz dedi.
Oğlışum 1140 gr 35 cm olmuş elhamdülillah!

Merhaba Hanımlar
Mide yanması ve reflü gibi şikayetlerim için gaviscon yazdı ve mideni çok doldurma dedi.
İdrar yolu enfeksiyonum geçmezse normal doğum tarihim öne gelirmiş onun dışında bebeğe zararı olmazmış.
Uçak yolculuğu yapabilirmişim haftaya rapor yazacak uçabilirim diye 1 haftalık oluyormuş bu rapor.
32. haftada çalışabilir yazıp sonrasında benim belirlediğim tarihte çalışamaz yazabilirmiş ( en çok buna sevindim :) )
Doğal doğum konusunda tamam dedi ancak 15 dk da bir bebek için yine nst ye bağlanmam sağlıklı olurmuş.
İstediğin tarafa yatabilirsin sırtüstü ve yüzüstü yatmanızı tercih etmiyoruz dedi.

bütün sorularına cevap almışsın ne güzel, rahatlamışsındır artık :)
Bebeğine de maşallah inşallah bir dahaki kontrolde dahada tombikleşir :nazar:

Merhaba Hanımlar

:nazar::nazar:maşallah oğluşuna :55: 32.haftada çalışabilir yazarsa istenildiği tarihte değil en erken 37.haftada çalışamaz yazılır biliyorum ben :44:

kızlar çok fena tekmeler yiyorum..
yattığım yerden hoplatıyo beni yaramaz kızım..
bu arada ben çok gıdıklanıyorum tekme yiyince sizdede oluyo mu?

ben de öyle biliyordum ama doktorum istedğin zaman çalışamaz yazarım dedi 37 yi beklemek zorunda değilmişim

aaa öyle bişey varsa güzelmiş. ben kızımda 32.çalışır yazdırdığım için 37.haftaya kadar çalıştım. raporda alamadım bu bebeğimde düşünmüyorum.çünkü önceki zor olmuştu. ama bizim kurumda böyle uygulama yokki :44: şimdiye kadarki hamile bayanların çoğu 37.haftaya kadar çalıştı :31:

Son düzenleme:
kızlar çok fena tekmeler yiyorum..
yattığım yerden hoplatıyo beni yaramaz kızım..
bu arada ben çok gıdıklanıyorum tekme yiyince sizdede oluyo mu?

BENDE TEKME YİYİNCE GIDIKLANIYORUM CANIM
Öksürdükten sonra da zıplıyor yaramazım
Bırak annesi tekmelesin iyi olsunlar da tekmelesinler geçen günlerde ne kadar merak etmiştin tekmelemiyor diye değil mi?

kızlar siz 37.haftaya kadar çalışmaya niyet edersiniz lakin sağlık durumunuz el vermezse nasıl geleceksiniz işe, bebek 35.haftada da doğabilir kasılmalar başlayabilir yani 37ye kadar çalışma zorunluluğu yok izin rapor işlerine baktığımı yazmıştım sanırım, sağlık bakanlığı personeliyim il sağlık müdürlüğünde çalışıyorum önüme çok rapor geldi öyle

aaa öyle bişey varsa güzelmiş. ben kızımda 32.çalışır yazdırdığım için 37.haftaya kadar çalıştım. raporda alamadım bu bebeğimde düşünmüyorum.çünkü önceki zor olmuştu. ama bizim kurumda böyle uygulama yokki :44: şimdiye kadarki hamile bayanların çoğu 37.haftaya kadar çalıştı :31:

ilk hamileliğim aslında ben de direkt 32 de ayrılayım diyorum tezimi de bitririm bu arada diyorum az kaldı zaten hem bilmiyorum 32 de ne halde olucam bir de ben inanmakta zorluk çekiyorum hala bebişe daha iğne almadım biraz hazırlık yapayım maddi manevi kendime geleyim diyorum...

BENDE TEKME YİYİNCE GIDIKLANIYORUM CANIM
Öksürdükten sonra da zıplıyor yaramazım
Bırak annesi tekmelesin iyi olsunlar da tekmelesinler geçen günlerde ne kadar merak etmiştin tekmelemiyor diye değil mi?

aaaaa asla isyan etmiyorummmm..
sadece bu gıdıklanma bnde mi oluyo diye merak ettim kuzucum..

kızlar siz 37.haftaya kadar çalışmaya niyet edersiniz lakin sağlık durumunuz el vermezse nasıl geleceksiniz işe, bebek 35.haftada da doğabilir kasılmalar başlayabilir yani 37ye kadar çalışma zorunluluğu yok izin rapor işlerine baktığımı yazmıştım sanırım, sağlık bakanlığı personeliyim il sağlık müdürlüğünde çalışıyorum önüme çok rapor geldi öyle

sağlık personeli olduğunu ve bu işlere baktığını bilmiyordum canım kaçırmışım kusura bakma. ben desene kızımda boşuna yormuşum kendimi. fena bir şekilde kasık ağrılarım, ödemim olmuştu ama 37.yi beklemek zorunda kaldım. çünkü bana son 3 haftaya kadar çalışır raporu yazmıştı. erken ayrılırsam doğum iznine aktarılmaz diye düşünmüştüm:31:

Son düzenleme:
sağlık personeli olduğunu ve bu işlere baktığını bilmiyordum canım kaçırmışım kusura bakma. ben desene kızımda boşuna yormuşum kendimi. fena bir şekilde kasık ağrılarım, ödemim olmuştu ama 37.yi beklemek zorunda kaldım. çünkü bana son 3 haftaya kadar çalışır raporu yazmıştı. erken ayrılırsam doğum iznine aktarılmaz diye düşünmüştüm:31:

şimdi sen 37ye kadar çalışayım 5 haftayı doğum sonrasına aktarayım dersin ama 37ye kadar değilde 35e kadar çalıştın diyelim o zaman 3 hafta doğum sonrasına kalır, aksi olsa suistimaller olur kişi 32.haftada çalışabilir raporu alır sonra rapor üstüne rapor alır keyfi hem çalışma hem 5 haftayı aktar bunu devlet yemiyo :27:

Bende netten biraz araştırmıştım.Oradada böyle birşeyden bahsetmiyor üstüne basa basa son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu alındığında sonraki 8 haftaya ilave edilir yazıyor.Birde beklenen tarihten erken doğum olması durumunda aktarılır diyor:Belki 37 ye kadar çalışabilir raporu alıpta doğum yapanlar için geçerli olabilir bu aktarılma işi

Back
X